Saol tatlım aslında soru çok bizde ama seni de bunaltmayalım hemen=)
resimlerine baktım altına fikrimi de yazdım ama okadar doğal ve kusursuz olmuşki bi kere daha maşallah yane=)
Bence fiyat da çok iyi.Biraz önce merak edip sordum burda önerilen bir doktora,5 6 bin tl fiyat hemen hemen dedi.Zaten parasından da geçtim yeterki güzel olsun herşey o yüzden cenk bey le önümüzdeki günlerde görüşmeye gideceğim.
Sen bu konuda tecrübelisin,o yüzden merak ettiğim bişiler var.
Beni en çok korkutan ameliyat sonrası.Tamamen kendi imkanlarımla yolculuk yapacağım kardeşim de olucak yanımda ama hemen ertesi günü yolculukta zorlanırmıyım sence.Ağrı çok oluyomu=(
Senin nasıl geçti süreç ne kadar neye dikkat etmek zorunda kaldın,zorlandığın yapamadığın yada yapmaman gereken şeyler oldumu?Mesela evde ne kadar istirahat etmem gerekicek,işime ne zaman dönebilirim.Hani bi de bu ameliyat işime gücüme hareketlerime kısacası yaşam tarzıma engel olmaz deilmi:93:
Canım ben bi de sürekli 2 3 kilo falan değişen biriyim.Şu an 3 kilo fazlam var.Kilo alıp verdiğimde göğüslerimde orantılı büyür küçülür.Bu durum göğsümün ameliyat sonrası görünşünü çok etkilermi,ne bileyim kilo verince proteze rağmen sarkma sözkonusu olurmuki:26:
Yaa işte insan yaşamayınca böyle çok merak ediyor didikliyor,keşke yerinde olsaydım olmuş bitmiş ne güzel