gizeml Meme Estetiği ameliyatı

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

arkada olarak ekleybilir misin ben de ameliyat olucam ayin 25 inde 250cc koyucagini soyledi doktorum resimlerinle bilgi edinmek istiyorum

gizeml fotolarını çok merak ediyorum ama yeni olduğum için 10 mesajım olması gerekiyormuş forumda şimdi 5 oldu:KK1:

foruma yeni katıldım,ancak fotograflara bakmayı beceremiyorum,nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler

ay utandım mesajlarım silinincee :KK17: gizem çarşambaya randevu aldım muayene için çağhan baytekinden. ay çok heyecanlıyımm:KK66: bir iki kişi dışındada kimse bilmiyor etrafımda. herkese anlatıp sadece bunu konuşasım varrr :KK66:

Saol tatlım aslında soru çok bizde ama seni de bunaltmayalım hemen=)
resimlerine baktım altına fikrimi de yazdım ama okadar doğal ve kusursuz olmuşki bi kere daha maşallah yane=)
Bence fiyat da çok iyi.Biraz önce merak edip sordum burda önerilen bir doktora,5 6 bin tl fiyat hemen hemen dedi.Zaten parasından da geçtim yeterki güzel olsun herşey o yüzden cenk bey le önümüzdeki günlerde görüşmeye gideceğim.
Sen bu konuda tecrübelisin,o yüzden merak ettiğim bişiler var.
Beni en çok korkutan ameliyat sonrası.Tamamen kendi imkanlarımla yolculuk yapacağım kardeşim de olucak yanımda ama hemen ertesi günü yolculukta zorlanırmıyım sence.Ağrı çok oluyomu=(
Senin nasıl geçti süreç ne kadar neye dikkat etmek zorunda kaldın,zorlandığın yapamadığın yada yapmaman gereken şeyler oldumu?Mesela evde ne kadar istirahat etmem gerekicek,işime ne zaman dönebilirim.Hani bi de bu ameliyat işime gücüme hareketlerime kısacası yaşam tarzıma engel olmaz deilmi:93:
Canım ben bi de sürekli 2 3 kilo falan değişen biriyim.Şu an 3 kilo fazlam var.Kilo alıp verdiğimde göğüslerimde orantılı büyür küçülür.Bu durum göğsümün ameliyat sonrası görünşünü çok etkilermi,ne bileyim kilo verince proteze rağmen sarkma sözkonusu olurmuki:26:
Yaa işte insan yaşamayınca böyle çok merak ediyor didikliyor,keşke yerinde olsaydım olmuş bitmiş ne güzel:KK61:
canım ben aydında yasıyorum bende aydından gıttım bır gun kaldım ertesı gun dondum cok bı sıkıntı yasamadım..ama otobusunu ıyı secc ve en yenı olanlar olsun tercıhın yoksa cok yorar senı..otururken yada yururken ben bı sıkıntı yasamadım ılk 4 gun ama yatıp kalkmada mutlaka yardımcın olsun...bende agrı olmadı ama yatıp kalkarken zorlandım ve 4 gun annem destek oldu onun dısında hıc bır sıkıntı yasamadım..10-15 gun kollarına cok yuklenmemen gerekecek..1 haftada ısıne donebılırsın ama kollarına cok yuklenmemen gerekecek..1.hafta bıttıkten sonra rahatlıyosun zaten doktorun dıkıslerıne bakarak dus alıp almamana karar verecek ben 1. haftada sporcu sutyenıne gecctım bandajlarım cıktı,1.hafta bıttı dus alabıldım ve masajlara basladım..ılk zamanlar cok gergındı cok sıvrılerdı ve zamanla sekıllerını aldılar..fotolara bakmıssın ve altlarında ne zaman cektıklerım yazıyo..2. haftayla 7.ay arasında daglar kadar fark varr..senı zorlayacak 4-5 gun..
sarkma konusunu sole acıklıyayaım ben doktoruma dedımkı spora baslayacam 10 kılo versem protez sarkarmı yanı nasıl olur dedım sarkma olmaz dedı bana..yanı senın dedıgın 2-3 kıloyla bısey olmaz..
bu arada ızmırde gogus buyutme dıye bı konuda acmıstım ordada amelıyat olan arkadasların yorumları yasadıkları var...orayada bı bak oku ıstersen

Son düzenleme:
ay utandım mesajlarım silinincee :KK17: gizem çarşambaya randevu aldım muayene için çağhan baytekinden. ay çok heyecanlıyımm:KK66: bir iki kişi dışındada kimse bilmiyor etrafımda. herkese anlatıp sadece bunu konuşasım varrr :KK66:

hadı hayırlı olsun...ınsallah seı mutlu edecek goguslere kavusursun..bu arada resım yorumların ıcın tesekkur ederım..

canım ben aydında yasıyorum bende aydından gıttım bır gun kaldım ertesı gun dondum cok bı sıkıntı yasamadım..ama otobusunu ıyı secc ve en yenı olanlar olsun tercıhın yoksa cok yorar senı..otururken yada yururken ben bı sıkıntı yasamadım ılk 4 gun ama yatıp kalkmada mutlaka yardımcın olsun...bende agrı olmadı ama yatıp kalkarken zorlandım ve 4 gun annem destek oldu onun dısında hıc bır sıkıntı yasamadım..10-15 gun kollarına cok yuklenmemen gerekecek..1 haftada ısıne donebılırsın ama kollarına cok yuklenmemen gerekecek..1.hafta bıttıkten sonra rahatlıyosun zaten doktorun dıkıslerıne bakarak dus alıp almamana karar verecek ben 1. haftada sporcu sutyenıne gecctım bandajlarım cıktı,1.hafta bıttı dus alabıldım ve masajlara basladım..ılk zamanlar cok gergındı cok sıvrılerdı ve zamanla sekıllerını aldılar..fotolara bakmıssın ve altlarında ne zaman cektıklerım yazıyo..2. haftayla 7.ay arasında daglar kadar fark varr..senı zorlayacak 4-5 gun..
sarkma konusunu sole acıklıyayaım ben doktoruma dedımkı spora baslayacam 10 kılo versem protez sarkarmı yanı nasıl olur dedım sarkma olmaz dedı bana..yanı senın dedıgın 2-3 kıloyla bısey olmaz..
bu arada ızmırde gogus buyutme dıye bı konuda acmıstım ordada amelıyat olan arkadasların yorumları yasadıkları var...orayada bı bak oku ıstersen

Çok tşk ederim canım.İyiki varsın hatta =)):KK19:

gizemlicimm nasılsın arkds olarak eklısın ama 10 ıletı doldurmam gerekıyormus yenı resımlerını goremıyorum o yuzden:KK43:(( gonderıım gonderıım bıtsın hemen 10 tanee:)))

albümüne bende bakmak istiyorum .ben korkuyorum aslında ama yaptırmakta istiyorum:KK43: zor bir karar cesaret etmek gerekiyor..

ayy gizemlicimm bana resimlerini yolladığında aralık felandı sanırım 2. ay daki hallerini grmustum daha da gusel olmuslar valla supersın ne dıyım tü tü tü maşşşşaalllahhh:)))):nazar:

ayy gizemlicimm bana resimlerini yolladığında aralık felandı sanırım 2. ay daki hallerini grmustum daha da gusel olmuslar valla supersın ne dıyım tü tü tü maşşşşaalllahhh:)))):nazar:

tesekkkur ederım canım bende senı meraedıyodum naptın amelıyat oldun mu?
bende 9 oldu dun ıtıbarıylee..amelıyata gırdıgım gunu daha dun gıbı hatırlıyorum ya zaman ne cabuk gecıyo..

X