gizeml Meme Estetiği ameliyatı

gizemcim ben senin ve miksin fotolarını görünce yanlış sütyen aldığımı anladım benimkilerde dolgun ama sizinkiler kadar değil.o nedenle gidip 75 C ile değiştirdim yine C kup ama bu kez 75in Csi.
işte böle iyki 350cc olmuş yoksa gerçekten hep içimde kalacakmış yani.
düz göğüslü arkadaşlar gizeminki 375cc miksin var olan göğüslere 270cc.yani büyük istiyorsanız küçük ccler gerçekten sizi mutlu etmez ben tahtaydım tam anlamıyla 350cc ancak alt sınırdan c kup oldu 4gün sonra 1 ay olacak şişler az daha inerse b kupa inmekten korkuyorum.göğüs altı ölçüm 75cm üst ölçüm 89cm.350cc banamısın demedi inanın

gizemcim ben senin ve miksin fotolarını görünce yanlış sütyen aldığımı anladım benimkilerde dolgun ama sizinkiler kadar değil.o nedenle gidip 75 C ile değiştirdim yine C kup ama bu kez 75in Csi.
düz göğüslü arkadaşlar gizeminki 375cc miksin var olan göğüslere 270cc.yani büyük istiyorsanız küçük ccler gerçekten sizi mutlu etmez ben tahtaydım tam anlamıyla 350cc ancak alt sınırdan c kup oldu 4gün sonra 1 ay olacak şişler az daha inerse b kupa inmekten korkuyorum.göğüs altı ölçüm 75cm üst ölçüm 89cm.350cc banamısın demedi inanın
pierlotti canım ne güzel Sana yardımcı olabildiysek ne mutlu Ne Güzel belirtmişsin aktarmışsın :KK16: İnmez ödemlerin gidince rahatlar ve Doğal Formuna Kavuşur bitanem rahat ol Seni öpüyorum bu güzel günlerin tadını Çıkart :KK3: :81:

sevgili miks mesajını aldım..fakat ben özel mesaj yazamıyorum burdan cevap yazabiliyorum evet canım ben de 7 ay önce ameliyatımı oldum.. arkadaşlık gönderme isteğimde özel bir sebep yok arkadaş grubumda da herkesin bi albümü yok yinede teşekkür ediyorum ilgin için.. mutlu kal canım..

sevgili miks mesajını aldım..fakat ben özel mesaj yazamıyorum burdan cevap yazabiliyorum evet canım ben de 7 ay önce ameliyatımı oldum.. arkadaşlık gönderme isteğimde özel bir sebep yok arkadaş grubumda da herkesin bi albümü yok yinede teşekkür ediyorum ilgin için.. mutlu kal canım..

Canım benim bu açıklama için teşekkürederim Seni arkadaş olarak ekledim :13:

yok cnm sen korkma sımdı bır ayda sıslerın buyuk olcude ınmıstır ve bnm amelıyt sonrası aldıgım b cup tecrubesızklık ıste olmuyo dar ve sıkıyo kı kılo verdım ben buna ragmen..valla canım ben hıc memesı olmayıp duz olanlara ıyı arastırın dıorum cunku bana bunun buyugu olabılırdı ama kucugu asla.. olsaydı memnun olmazdım aglardım valla..325 cok kucuk durmus bende denemıs once 325 e 350 yı begenmedım cok kucuklerdı senı mutlu etmezlerdı dıye kullanmdm dedıı..bılmıyorum kılosu ve vucut yapısı bnm gıbı olanları 350 nın altının memnun etcegını sanmıyorumm ama ıste derının elastıkıyetı gogus kafesının genıslıgı etkılıyo bunları..herkesın vucuduna gore degısıyo tabı bnde kucuk duran 325 bı baska arkadasta buyuk durabılıyo..bunun ıcın en ıyı kararı doktorunuz verecek ama nee ıstedıgını anlatmak aktarabılmekte coookk oonemlı..

Son düzenleme:
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

Gizeml arkadaşlık teklifimi kabul ettigin için çok tsk ler resimlerini gördüm muhteşem duruyolar ama inanamadım hiç gögüs yokken nasıl bu kadar büyüdüler :)) bende araştıryorum eşimden zor bela izin kopardım ama çok korkuyorum burda beni yönlendiricek arkadaşlara çok ihtiyacım var.

Gizeml arkadaşlık teklifimi kabul ettigin için çok tsk ler resimlerini gördüm muhteşem duruyolar ama inanamadım hiç gögüs yokken nasıl bu kadar büyüdüler :)) bende araştıryorum eşimden zor bela izin kopardım ama çok korkuyorum burda beni yönlendiricek arkadaşlara çok ihtiyacım var.

cnm bnm bıldıgın dumduzdu sadece bırı cok az cıkıntıydıı o kadar ole olunca doktor ona 350 koydu dıgerıne 375 ve dengeledıı..olmadn oncekı hallerı sadce doktorumda var almak ısıme gelmıyo o resımlerıde alıp eklesem hıc ınanamazsınız bu haldemıydı eskı goguslerın dersınız :))
korkulck bı amelıyat degıl o konuda rahat ol..bumuymus bnm korktugum dıceksınn ve 3-4 gun yatıp kalkarken destek alcan onun dısında hıc bı zorlugu ve korkulclk yanı yokk

mıksss sen resımlerını sılmısın avatarında degısmıs :KK43:
nollduu ???

Kaldırdım tatlım bana Yardımcı Olup resimlerini Gösteren Sağolsun Arkadaşlar vardı Bende Onlara yeni durumumu ne olup bittiğini bir minnet borcu olarak Gösterdim buradanda Çokk teşekkürederim Benimde EŞİM İZİN Vermedi hatta Haberi Olmadı BİLE Her Erkek gibi Kıskanç Bende Elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım Bukadar bir zaman Dilimi yetti benim için Albüm Olayımda O yüzden Kaldırdım Teşekkürederimm Her kese :KK42::KK42:

:KK9::KK9::KK9: Ya internette birsürü site var arkadaşlar,ameliyat öncesi ve sonrası resimler var,oradan da bakabilirsiniz,ne bu resim merakı yahu,anlamadım gitti.Doktora bile ameliyat öncesi görüşmeye gitseniz size resim gösterecektir.Bırakın artık bu muhabbetleri artık yaa...:KK20::KK19:

ben doktora gittiğimde bana bir sürü resim gösterdi kafam iyice karışmıştı hepsi küçük olmuş gibi gelmişti.kimseyi çıplak görmediğimden gerçek hayatta ,resimlerden anlayamamıştım.ancak buradaki arkadaşların sütyenli resimleri yada tişörtlü resimleri bana çok faydalı oldu.tişört giyince kaç cc nasıl duracak az çok tahmin edebildim ve şu an slikonlarım bir aylık ve sonuçta memnunum.tamam doktorlar gösteriyor resim ama birazda hazırlıklı gitmek gerek diye düşünüyorum benim naçizane fikrim bu

bu arada gizem göğüs altı ve göğüs üstü ölçülerini merak ettim.mutlaka biryerlere yazmışsındır ama ben bulamadım.hala b kupmuyum yoksa c mi anlayamadım ondan soruyorum şekercim

ben doktora gittiğimde bana bir sürü resim gösterdi kafam iyice karışmıştı hepsi küçük olmuş gibi gelmişti.kimseyi çıplak görmediğimden gerçek hayatta ,resimlerden anlayamamıştım.ancak buradaki arkadaşların sütyenli resimleri yada tişörtlü resimleri bana çok faydalı oldu.tişört giyince kaç cc nasıl duracak az çok tahmin edebildim ve şu an slikonlarım bir aylık ve sonuçta memnunum.tamam doktorlar gösteriyor resim ama birazda hazırlıklı gitmek gerek diye düşünüyorum benim naçizane fikrim bu

Ben şahsen doktorların gösterdigi resimlerle karar vermedim.İnternette ameliyat öncesi ve sonrası birsürü resimler var,oradan istedigim boyutun benim için ne oldugunu anladım.Zaten hiçbir doktor kötü olan bir resmide göstermez.Buradaki resimlerde aldatabiliyor insanları,Çekilen bir resimle digeri arasındaki büyüklük bile farklı olabiliyor.Buradan sadece resim muhabbeti yapan arkadaşlara seslenmiştim ben.Benim doktorum resim göstermemişti mesela,önemli olan resimde degil,doktora ne istedigini anlatabilmek önemli bence.

arzum ben mesaj gönderemiyorum özelden henüz 96 mesajım varmış illgin için teşekkür ederim bende kötü anlamda yazmadım zaten.öptüm seni

arzum ben mesaj gönderemiyorum özelden henüz 96 mesajım varmış illgin için teşekkür ederim bende kötü anlamda yazmadım zaten.öptüm seni

cnm ben olcum yapmadım hıc..loyada 80 85 90 95 ın b ve c cuplarıı aldımbegendıgım modellerın..denedım olanları aldım ve olanlarda hep c cup..b cup almıstım bı tane 90 b ılk oldugum ay ozendımde denemden aldım ve olmadı yanı cok asırı sıkıyo benı ve gogsume tam oturmadı..ole ıste canım..

ama burda birebir sohbet halinde olunan kişilerin resimlerini görmek başka oluyor.. bende gizeml nin resimlerini göremedim :KK59:

X