- Konu Sahibi asminreina
-
memnun musunuz şu anki halinden
gizeml cumartesi günü doktorla randevum var ilk kez muayne olacağım kafamda bir doktor daha var. çok fazla doktorla görüşüp kafamın karışmasını istemiyorum. çok korkuyorum zaten vazgeçmemek için hemen yaptırmalıyım. Kas üstü protezlerde ağrı oranı daha düşük oluyormuş diye duydum kas altına göre. konuyla ilgili bilgin var mı?
Evet kasaltının daha ağrılı geçtiğini söylüyorlar bu yöntemle ameliyat olanlar. Ben kas zarı altı tekniğiyle oldum, yani kas üstü oluyor, ağrıyla ilgili bir sıkıntım olmamıştı çok şükür..
canım mucıze olmuyo yanı. her yontemde 3-4 gun yatıp kalkmada zorluk yasıyosun ama kasustu bıraz daha hafıf atlatıyo o kadar..
benım mesela ust kısım kasaltında kaldı,, agrım olmadı cok fazla ama yatıp kalkmak cok zorladı .. bu da hemen hemen her yontemde aynı
canım benım hepsı kasustu degıl. ust kısım kasaltı, alt kısım kasustu..
zaten amelıyatı olanlarda agrı cok olmuyokı. o yatıp kalkmak asıl agrıyı yapan.
ılksencm bu arada bende hıssızlık yok..hatta ılk amelıyat oldugumda sankı bırı ucarından tutmus ckıyo gıbıydı...adet donemlerındede dedıgın gıbı bı durum olmuyo bende.
herkesın vucudu farklı farklı ve sana bunu en ıyı acıklayacak olanda doktorun.
canım sisin kadar bilgili değilim yanlış anlatıyor olabilirim. üst kısım kasaltı alt kısım kasustu deken anlıyamadım. ablam kasaltı olmuştu 14 yıl önce bayağı ağrılı geçmişti. göğüslerine masaj yaparken yani dokunduğunda ağlıyordu :) o beni korkuttu bu kadar zaten. ağrı yok abla diyorum hayır var diyor :))deliricem. bir şey daha sorabilir miyim dual plan la ilgili bilgin varmı?
bende kas üstü ameliyat olmak istiyorum tabi doktor nasıl uygun görürse o olucak neticede. Ağrılı olmaması çok güzel dediğin yatıp kalkarken zorlanmak da çok önemli değil biraz dikkat etmek gerekecektir muhakkak ama ağrı yok :) bu beni motive ediyor :) resmin varsa görebilir miyim ? Kas üstü pek doğal durmuyor diye yazılar okudum sen memnun musun
Gerçekten 2-3 saatlik bir ameliyat geçirmiş gibi değildim ağrı bakımından, 1-2 hafta ağrı, sızı ama dayanılmıcak gibi değil:) 1 hafta Yatıp kalkarken birine ihtiyaç duyuyorsun zaten yastıkla destekli yatman gerekiyor tam düz yatmıyorsun. Doktorun kim canım? Görebilirsin resimlerini ekliyim seni. Benim genelde doğal durduğunu söylüyorlar, bana sorarsan ben aşırı memnunum yani daha memnun olamazdım çok şükür ki bu ameliyatı oldum:))umarım sen de en az benim kadar memnun olursun:)
yarın doktorla randevum var benim için ilk olacak görüşme bilgi sahibi olmak için gideceğim daha net karar vermedim doktor konusunda. uzatmak istemiyorum 1 hafta içerisinde karar vermiş olurum diye düşünüyorum. Ameliyattan uyandığında nasıldın ağrı hissettinmi iğne serum vs veriyolar mı? birde dikişlerin acıyor muydu ? ben nasıl olacağından çok ağrı kısmına odaklandım :))))
dün ameliyat oldum. hayatımda böylr bir ağrı görmedim ben. saat başı ağrı kesici iğne yapmalarına rağmen bir türlü kesilmedi ağrılarım. başımda duran hemşire hiç senin gibi hasta görmedim dedi. karşı odadaki hastayla beraber çıktık ameliyatta. o tek başına yatıp kalkıyodu ben kaskatı put gibi kalmıştım. sonuçta her bünye aynı değil.ben burun ameliayatını hi. acısız atlattım. bu meme yaktı beni. bu ikinci günüm.kollarımı hareket ettirmem gerekiyor.kendi başıma onu bile yapamıyorum. nete gireyim ben de minimum da olsa kol kaslarımı çalıştırmak için. nazlı şımarık kızlar gibi hissediyorum kendimi ve de aciz
Nilüfer sen hangi doktor hastane de oldun ameliyatını detay verebilir misin. Biraz da olsa rahatladım :) çok acımıyormuş en azından :)))
Canım çok geçmiş olsun.. Bünyeden bünyeye gerçekten çok fark ediyor ama daha çok yeni emin ol hafifliycek ağrıların daha iyi hissediceksin o zaman. Kollarını çok hareket ettirme zorlama. Kas altına mı kondu
Gerçekten 2-3 saatlik bir ameliyat geçirmiş gibi değildim ağrı bakımından, 1-2 hafta ağrı, sızı ama dayanılmıcak gibi değil:) 1 hafta Yatıp kalkarken birine ihtiyaç duyuyorsun zaten yastıkla destekli yatman gerekiyor tam düz yatmıyorsun. Doktorun kim canım? Görebilirsin resimlerini ekliyim seni. Benim genelde doğal durduğunu söylüyorlar, bana sorarsan ben aşırı memnunum yani daha memnun olamazdım çok şükür ki bu ameliyatı oldum:))umarım sen de en az benim kadar memnun olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?