anladım canım ben uzaktayım...yanı bana sehır farketmez..hepsi uzak zaten ..izmır deyınce cenk bey dıyor herkes...istanbulda daha cok alternatıf var..2 hafta sonra tum doktorlarla görusup karar verecegım..bu forumlarda durdukca aklım karısıyor..ama sizlerı gordukcede daha bı heveslenıyorum..
hıc korkulacak bır amelıyat degıl sadece 4 gun yatıp kalkarkn agrı cekeceksın onun dısında hızla normal yasamına donuyosun..
ben amelıyat olduktan 10 gun sonra dedem vefat ettı aılem 1 ay yoktu, tuncelıye gıtmıslerdı ve ben yanlız kaldım evde 1 ay.
kontrollerım oldugu ıcın gıtmeyı goze alamadım ama kendı ıslerımı yapabılecek durumdaydım..hıc sıkıntı olmadı.
bı ara kabuk baglayan yerden cok acık renkte sıvı geldı oda dokuların ıyılestıgının gostergesıymıs..tabı ben yanlızda kalıyodum ya o panıkle doktoru aradım ve yanlız kalıyorum korktum falan dedım. yanı beklenmedık bır durum olsa cıkıp gelecek gıbı konustu..
ama ınsan cıdden bu tur seylerle karsılastıgında panık oluyo ve doktorunun sana destek olması ve amelıyat yaptıktan sonra sahıp cıkması cok onemlı.. ben 1 ayda 5-6 kez kontrole gıttım..
yaptıgı ısın arkasında duran ve oncelıgı hasta memnunıyetı olan bır cerrah..butun doktorların oncelıgıde bu olmalı..sonucta cıddı paralar oduyoruz ve sonuc husran oldugunda hem maddı ve hem manevı yıkılıyodur ınsan.
umarım sende senı anlayan ve senı mutlu edebılecek bır cerraha rastlarsın..ve ınsanın gerckten ozguvenı yerıne gelıyo..bunu yasamayan anlamaz özguvenle ne ılgısı var der..ama ben bu yuzden en sakın plajları tercıh ettım, unı yıllarımda arkadaslarla grupca denıze gıdemedım ve o yıllar bı daha yasanmıyo ne yazıkkı..
doktor gorusmelerınde ne ıstedıgını , neyın senı mutlu edecegını cok net anlat..
bazı arkadaslar var utanıp sıkıldıgı ıcın dogal olsun faalan dıyolar ama dogallık kısıden kısıye degısır ve belkı cerrahın dogal anlayısı kucuk ebatta bır memedır..
bunlar hepsı cok onemlı.. ne ıstedıgı net anlatırsan doktoruna gercekten memnun olacagın bır amelıyat surecı gecırırsın..
sımdıden bol sans :)