- Konu Sahibi asminreina
Dün görüştük yurdışı programı 21 mi 23 mü tam bilemedi.bide ameliyatı varmış o yüzden tam tarih konuşamadık.ben haber bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizem desem hatırlar heralde seni.görüşmem iyi geçti 250 veya 275 dedi.300 de zorlayabilir dedi.bende doğal olsun dedim sadece .natrella yı söyledim mentordan pahalı olduğunu duymuştum aradaki fiyat farkını karşılayacağımı söyledim.tamam yaparım dedi.kas altı dedi.ameliyat tarihini kesin leştiremedik yalnız. Yurt Dışı na çıkacakmış ben tekrar programa bakıp sizi arayayım dedi
Bu işin estetik dışında bir çaresi yok değilmi bende yok memiş ilacı kremi birşeyi yok demi ben zaten çok zayıfim 157boy 45kilo onlar da fındık kadar çok muzdaribim çok
en gereksiz ameliyatlardan biri meme estetiği
senın ıçın gereksız olabılır belkı mmelerın vardır senın.. ama sıfır meme dokusu olanlarda bence cook gereklı.
EKSİKLİĞİNİ YAŞAMAYAN BİLEMEZ !!
senın ıçın gereksız olabılır belkı mmelerın vardır senın.. ama sıfır meme dokusu olanlarda bence cook gereklı.
EKSİKLİĞİNİ YAŞAMAYAN BİLEMEZ !!
Merhaba arkadaşlar.Bende Hakan Çepni'ye bu hafta içi randevu alıp, Haziran ayında meme büyütme ameliyatı yaptıracağım. 172 boy,50 kilo ve malesef 75 beden destekli sütyen kullanıyorum. Göğüs dokum var yani öyle hiç yok diyemem.85 beden ve desteksiz sütyen kullanmak istiyorum artık kaç cc olur bilmiyorum...Ameliyat sonrası göğüs altı dikiş izleri çok belirgin mi? Ameliyattan kaç gün sonra normal hayatınıza dönebildiniz? Yaptıran arkadaşlardan cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)
Merhaba gizeml benhem yeni uye oldum hem de ameliyat. Benim konulan protezlerin cinsi miktari herseyi seninkiyle ayni.yalniz 2 hafta oldu ve ben suan cok mutsuzum.hic umdugum gibi bir sonucla karsilasmadim maalesef.istedigim boyutlarda degil oldukca buyukler.dogum sonraai inanilmaz sarkma vardi.duzeldiler ancak kendimi suan sahil guvenlik dizisindeki kizlara benzetiyorum.doktorumla konusmama ragmen istedigimden cok cok cok buyuk olmus..doktorum eylule kadar istedigin boyuta gelecek diyor.ama ben o kadar umutsuzumki o kadar kuculecegini hic sanmiyorum.beni arkadas olarak ekleyip resimlerine erisme izni verirsen sevinirim..
Anladim..benim asil ogrenmek istedigim gogus cevreni ameliyattan hemen sonra kac olcuyordun, simdi kAc olcuyorsun.daha onceki mesajlarindan takip ettigim kadariyla 85c kullaniyordun.benim gogus alti olcum 80.gogus cevrem ise 90 cikiyor.belki sana az gelebilir ama bana coook geliyoooo..ayni zamanda high profil kullanildigi icin ust ve yanlarda cok tasma var.90 olan bu olcum ben sabredip bekledigim taktirde ne kadara duser???yoksa sabredemeyip cikarttiricam hepsini,olan bu olcak :))