gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Dün görüştük yurdışı programı 21 mi 23 mü tam bilemedi.bide ameliyatı varmış o yüzden tam tarih konuşamadık.ben haber bekliyorum

eevet hatırlar ama bı suru gızem var.aydında oturan gizem dersin
temmuzda da kuzenım gelecek amelıyat ıcın almanyadan.hem kendısı hemde annesı burun amelıyatı olacak.bende bı ara ugrayacagım yanına ızmıre yolum duserse.

İnşallah canım ya bi de benimkiler yapılsadabende keyifle yAzsam neler olup bbittiğini.Ameliyatı düşününcede çok heyecanlanıyorum.ellerim falan titriyo kalbim çarpıyo.cenk beye çok heyecanlandığımı söyle dim oda sakinleştirici yapıyoruz dedi

Bu işin estetik dışında bir çaresi yok değilmi bende yok memiş ilacı kremi birşeyi yok demi ben zaten çok zayıfim 157boy 45kilo onlar da fındık kadar çok muzdaribim çok

Bu işin estetik dışında bir çaresi yok değilmi bende yok memiş ilacı kremi birşeyi yok demi ben zaten çok zayıfim 157boy 45kilo onlar da fındık kadar çok muzdaribim çok

cnm ilaçlar kremler palavra sakın kanma onlara. uzun vadede meme buyutme ıstıyosan bu işin yolu protez.

en gereksiz ameliyatlardan biri meme estetiği

meme dokusu olmayan bayanlar için bundan daha gerekli bi ameliyat yok bence. bi bayan olarak bunun hissettirdiği eksikliği, rahatsızlığı sadece bizle aynı durumda olanlar anlar zaten diğerlerine göre gereksiz saçma, ama bence asıl gereksiz saçma olan senin şu konuya yapmış olduğun yorumdur...

en gereksiz ameliyatlardan biri meme estetiği

sen bu ameliyatı geçirmedin!
memeye kavuştuğun için sevinçten, mutluluktan ölmedin!
cinsiyetini daha yoğun hissetmenin keyfini yaşamadın!
kendine daha güvenli olmadın!
her şeyin üstesinden daha kolay gelmedin!
mens düzensizliği için kullandığın doğum kontrol haplarından kurtulmadın!
ne bileceksin ki :)

yazdıklarına baktım da, gülünür anca.
yazını alıntıladım ama benim gibi düşünen arkadaşlar ve özellikle bu ameliyatı henüz olamamış, bu mutluluğu yaşayamamış ve ameliyat sonucundan şimdilik mutsuz olanlar için. senin için değil. ("sen" diye hitap ediyorum ama samimiyetten değil.)
oofffff polemik yapanlar gibi yazdım. ceza verirler mi acaba? bence gerek yok ama

ya o degilde kızlar arkadaş kompleks yapmış bence. ee meme estetigi olunca guzel guzel memışlerle dolaşılıyor ortalarda :) e tabi ona gereksiz gelmesi dogal. yanında şöyle memeleri guzel hoş bir bayan olmasını cekemıyor bazı bayanlar

Kesinlikle katılıyorum size arkadaş lar kendini erkek gibi hissetme psikolojisini memesi olan hiç kimse anlayamaz.Henüz yapılmadı benimkiler ama yapılacağı günü iple çekiyorum.bu bile bana nasıl heyacan ve mutluluk veriyo anlatamam.

goood mudur nedir geyik istiyosan yaz bana canım hem inci hem ekşi hem de vikipedi yazarıyım. gel de boyunun ölçüsünü alayım bi seviyen kaç metreymiş

allam ya iyice coluk cocuk doldu burası ehehhe

Merhaba arkadaşlar.Bende Hakan Çepni'ye bu hafta içi randevu alıp, Haziran ayında meme büyütme ameliyatı yaptıracağım. 172 boy,50 kilo ve malesef 75 beden destekli sütyen kullanıyorum. Göğüs dokum var yani öyle hiç yok diyemem.85 beden ve desteksiz sütyen kullanmak istiyorum artık kaç cc olur bilmiyorum...Ameliyat sonrası göğüs altı dikiş izleri çok belirgin mi? Ameliyattan kaç gün sonra normal hayatınıza dönebildiniz? Yaptıran arkadaşlardan cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)

senın ıçın gereksız olabılır belkı mmelerın vardır senın.. ama sıfır meme dokusu olanlarda bence cook gereklı.

EKSİKLİĞİNİ YAŞAMAYAN BİLEMEZ !!

yüzde yüz haklısın canım ayrıca memişler süper olmuş bomba darısı başıma inşallah

ben 4-5 gun sonra normale dondum ama yatıp kalkarken rahat davranabılıyodum ama kollara fazla yuklenmemek gerekkıyo. 2 hafta sonra falan daha rahat oluyosun

Merhaba gizeml benhem yeni uye oldum hem de ameliyat. Benim konulan protezlerin cinsi miktari herseyi seninkiyle ayni.yalniz 2 hafta oldu ve ben suan cok mutsuzum.hic umdugum gibi bir sonucla karsilasmadim maalesef.istedigim boyutlarda degil oldukca buyukler.dogum sonraai inanilmaz sarkma vardi.duzeldiler ancak kendimi suan sahil guvenlik dizisindeki kizlara benzetiyorum.doktorumla konusmama ragmen istedigimden cok cok cok buyuk olmus..doktorum eylule kadar istedigin boyuta gelecek diyor.ama ben o kadar umutsuzumki o kadar kuculecegini hic sanmiyorum.beni arkadas olarak ekleyip resimlerine erisme izni verirsen sevinirim..

canım bence doktorun o sarkmaya hacım verebılmek ıcın buyuk protez kullandı kı ödemlerın gıdınce gogus acılan cebe oturunca ve yumusayınca o kadar rahatsız etmeyecektır senı..,bunun yanında sarkmayı kaldırmak ıcın pprotez mıktarının bıraz fazla olması gerekıyo kı o sarkık goruntu gıtsın..bence doktorun ıyı yapmıs ve bunun yerıne sana hem dıklestırme hemde protez deseydı, daha kucuk bı protez kullanabılırdı ama ızlerın fazla olurdu..o yuzden hıc canını sıkma suanın keyfını cıkar..guven bana
mesela benımde ılk bandaj cıktıgında cok buyuklerdı ben sok oldum dedım bollemı kalacak hep, hayır dedısımdı odem fazla ve zman gectıkce yerıne oturacak guzel olacaklar dedı..dedıgı gıbıde oldu 3 senedır benleler hiç bır sıkıntı yasamadım.
senınde daha cok erken.

Son düzenleme:
Anladim..benim asil ogrenmek istedigim gogus cevreni ameliyattan hemen sonra kac olcuyordun, simdi kAc olcuyorsun.daha onceki mesajlarindan takip ettigim kadariyla 85c kullaniyordun.benim gogus alti olcum 80.gogus cevrem ise 90 cikiyor.belki sana az gelebilir ama bana coook geliyoooo..ayni zamanda high profil kullanildigi icin ust ve yanlarda cok tasma var.90 olan bu olcum ben sabredip bekledigim taktirde ne kadara duser???yoksa sabredemeyip cikarttiricam hepsini,olan bu olcak :))

resım ekleyebılıyomusun.. ben o zaman 90 b kullanıyodum ılk aldıgım s
utyen oydu. sonra b cup memeyı tam sarmıyodu c c aldım tam oturdu. ama ben kılo verdım suan 85c cup kullanıyorum..resım eklı bende album var 25 mesaj sayısı yap ekle benı yada eklıysen 25 mesajdan sonra gorebılırsın.
benım oncesı sıfır oldugu ıcın hıc olcmedım o yuzden o konuda bısey dıyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…