gizeml Meme Estetiği ameliyatı

canım benım doktorum ızmırde cenk tokat..ben dual planden memnunum..protesın ust kısmı kasaltında kaldıgı ıcın kasustune gore daha yumusak bır gecıs saglıyo..yanı portakal gıbı bı gorunum olusmuyo..kasustu yuvarlaktada eger vucudunun kaldıramadıgı buyuklukte bı protez secımı yapılırsa ıkı tane top gıbı bır gorunum olusur..onun dısında kasustundede yuvarlagın guzel durdugu arkadaslar var..
dual plande oyle aman aman bı kalkıklık yok o konuda endıselenme.dık bı durusu var o kadar..
yuvarlagında uc cesıdı var bırı low dıgerı moderate ve hıgh profıl olmak uzere..farklarıysa atıyorum low profılın ılerıye dogru yukseklıgı 3 se ,moderate ın 5 high profılınde 7 cm yanı o cesıtler protezın yukseklıgıyle alakalı..
yok dual spor yapmana engel degıl..ben 2. aydan sonra kosuya basladım bır yıldan sonrada agırlık calıstım hıc bı engelını gormedım..yanı spora engel bı durum yok
damla ve yuvarlaga gelecek olursakta genelde cerrahların cogu yuvarlagı secıyo..kımı damlanın ust kısımları bos olan bırıne uygun olmayacagından dolayı kımısıde damlanın donme rıskınden dolayı yuvarlagı tercıh edıyo..mesela meme dokusu olan bırınde damla guzel durabılır ama sıfır dumduz hıc meme dokusu olmayan bırınde beklentıyı karsılamaz.. ornegın benım eskı halım dumduzdu ve bende damla kullanılsaydı ustlerım bos kalacaktı ve benı memnun etmeyecektı..doktorumda hastası cok ıstemedıkce damlayı kullanmıyo..bı bıldıgı vardır ve o yusden yuvarlak secıyodur dıye bende yuvarlagı tercıh ettım..amelıyat oncesı yuvarlak taktıran bı kac arkadasıda gorunce yuvarlak daha mantıklı geldı..

senin doktorunla ilgili bir şeyler , sormak istiyorum..Senin yorumlarını okumaya çalışıyorumve doktorun dan memnun olduğunu sonuçlarının iyi olduğunu yazıyorsun,ben uzun zamandır meme küçültme forumun da yazıyorum.Bende sevgili arzum gibi elimden geldiğince tecrübemi aktarmaya çalışıyorum.Bana İzmir den doktor soran arkadaşlarıma,senin doktorunun ismini veriyorum.Birde biri hatırlamıyorum dr cemil turgaya olmuş memnundu,onu tavsiye ediyorum gidin görüşün diye.Senin doktorunun meme küçültme ameliyatı yaptığı biri var mı tanıdığın ?Yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleme:

evet canım doktorumdan cok memnunum..nasıp olursa ılerde burnumda ufak bı kemer var sırıtmıyo ama takıntı bıraz onu yaptırcam cenk beye..arkadasıma yaptı cok begendım..gosterdıgı resımlerde de cok buyuk degısıklıkler var..
ben meme buyutme , burun, liposuction sonuclarını gordum ve yaptıran arkadaslarım var ama meme kucultme olan bırını gormedım cenk beye..kucultme yaptırmadıgım ıcın hıc merak edıp amelıyat yaptıgın hastaların resımlerını goreyım de demedım..sen meme kucultmemı oldun? kıme oldun?

Son düzenleme:

Cevabın için sağol,her doktor her konuda başarılı olamıyor. Paylaşımlardan okuyorum.Senin doktora tesadüf birini daha okudum,oda senin işlemini yaptırmış memnnun.İnan sonuçlarından mutlu olan arkadaşları okuyunca bende onların adına mutlu oluyorum.Meme küçültme düşünen forumdan arkadaşa verdim Cenk beyin adını, birde arzumm arkadaşın verdiği doktorun adını da verdim gidip görüşecek.Evet canım ben meme küçültme oldum birde lazer lipo,bende çok memnunum sonuçlarım dan doktorum Ercan karacaoğlu.

evet bu konuda katılıyorum..bnm ızmırde tanıdıgım bı kac doktor var mesela doktor yuz estetıgınde basarılı oldu kadar memede basarılı degıl yada meme kucultmede basarılı olup buyutmede cok kucuk protez kullanan cerrahta var..
ben cenk beye guvenıyorum cok tıtız calısıyo ve sana yakısmayanı soyluyo..
ben dudak dolgusu yaptırcaktım bana dişlerını kapaatır çirkin olur dedı yapmadı ama onun yerınde bı baskası olsa paranı almaak ıcın atlar hemen ve yakısmasa bıle yapar yanı.. ben kendı adıma cok dogru bır cerrah secımı yaptıgıma ınanıyorum..umarım burdakı amelıyat olmak ısteyen tum arkadaslarda dogru seccımlerle basarılı sonuclar alırlar..
bende senın gıbı sonucu guzel olanla sevınıp,mutsuz olanla uzulenlerdenım..

Mutlu olanlara ameliyatı başarılı gecen herkeseBence bu işi tamamen ,fabrikasyon iş olarak yapan doktorlar çok arkadaşım.Hasta memnuniyeti onlar için en son nokta,yazık insanların hem parası gidiyor, hemde pisikolojileri bozuluyor.Herşey,para değil,ama bunu öncelikli tutan doktorlar var.Amin arkadaşım, inşallah herkes için doğru zaman ve doğru doktor ,secimi olur.

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

Merhaba gizeml,Kadınlar klubüne yeni üye oldum ve burada sizin geçirdiğiniz silikon protez ameliyatı ile ilgili paylaştıklarınızı okudum. Yazılarınız üzerine Dr. Cenk bey ile görüşmeye gittim hatta:) ve bana da 250cc veya 275cc kas altı ( dual plan) yapılmasının uygun olduğunu söyledi. Fakat ben kasaltı ameliyatından biraz korkuyorum.. Çünkü normal hayata dönüş daha uzun zaman alıyor sanırım. Çalışan bir bayan olduğum için bu beni cok düşündürüyor? Ameliyat kasaltı olduğunda kol hareketleri kaç gün sınırlı kaldı sizde? Ameliyattan 3-4 gün sonra işe gidebilir miyim diye cok düşünüyorum.. 1 hafta izin almak benim için sıkıntı olabilir.. Birde işe döndüğümde insanların farketmesinden endişeleniyorum?
Ayrıca ailemden de ayrı olarak yaşadığım için de merak ediyorum.. Kendime bakamayacak kadar kötü mü olacak diye düşünüyorum..
Fotograflarınızı da paylaşmıssınız sanırım,ama göremiyorum ben( yeni üye olduğum için acemiyim tabi:) cok merak ettim acıkcası ameliyat sonrası adım adım ne kadar sürede nasıl bir iyileşme yaşadınız? Fotografları nasıl görebilirim? Sizi arkadaş olarak ekledim..

cnm cenk bey dual plan mı dedı kasaltımı?gercı ıkısındede kasla oynanıyo ama dualde sadece protezın ust kısmını kasın altına kkoyuyo..
şöyle bıseyde var..hangı yontemle amelıyat olursan ol 4 gun yatıp kalkarken agrı cekıyosun...ayaktayken otururken sorun yok...ve ozellıkle ılk 4 gun yanında bırı olması şart yaanı yatıp kalkarken sırtından sana destek verecek bırı.. suan ful desteklı kullanıyosan sonrasında buyuklugude osekılde oluyo..farkedılcegını sanmıyorum cunku benım oncesındekı dolgulu sutyenlerımle aynı goruntu ve solemesem kımse anlamıyo...
bence 4 gunle sınırlama 4 gunde kolların anca toparlanıyo ve ancak kendı kendıne kalkmaya calısıyosun..dayanabılırsın belkı ama yorucu olur. 1 hafta yada 10 gun ızın bıras dahaa rahatlatır senı..
arkadaslığını kabul ettım resımlerıde 25 mesaj yasdıktan sonra forumdakı albumlerı gorebılırsın.
benıım ılk 4 gun annem sırtımdan destek verdı ve ılk 4 gun kollarımı kullamadım sonrasındada cok dıkkat ettım cunku cenk bey kollarına cok yuklenırsen agrın artar dedı o yuzden cok yuklenmedım.4 gunden sonra hızlı bır ıyılesme suresı var zaten bandaj cıkıp sporcu sutyenıne gecınce rahatladım..bandaj varkende kımse anlamadı uzerıme bol gomlek gıydım ama bı gelen mısafır koltuktan ayaga kalkmadı cektı benı kolmdan ole optu o an yasadıgım acıyı tarıf edemem.daha 1 hafta olmustu..bellı etmedım ama noldu omzuna dedı ben oturunca dedımkı ceyranda kaldım tutuldu ::))
o yusden ılk 1 hafta 10 gun onemlı..
genel olarak korkulcak bır amelıyat degıl..ılk 4-5 gun zorlar ama agrı keseıcılerde rahatlatıyo..onun dısında sende amelıyt oln dıger arkadaslar gıbı neden bu kadar beklemısım dıyeceksın..bıde bnm 10. gunden sonra dedem vefat etmıstı aılem 1600 km uzaga gıttı kendı ıslerımı kendım yaptım bı zorlanma olmadı.oyle ıste canım.sende olcaksan 1 hafta ızın dusun bence.. kugatsu yenı amelıyat oldu cenk beye onlada konusabılırsın..oda sanırım 1 hafta ızın kullandı..

tabı canım burda bıle amelıyat sonrası psıkolojısı bozulan cok arkadas var..o yusden ılk gorusmede yada ıkıncı gorusmede az cok anlasılır cerrahın nıyetı..
gorusmede doktor ıcıne sınmedıyse kımse yatmasın o amelıyat masasına trde bır suru cerrah var mutlaka bırı guven verır ve anlar sızın ıstegnızı..
bnm ılk gıttıgım doktordu cenk bey ve her konuda anlastık amelıyt gunumu aldım cıktım..
bıde cerrahın tüccar mantıgında olmaması lazım canım senınde dedıgın gıbı..hastanın mutlulugu on planda tutulmalı )

Son düzenleme:

gizeml cim cok saol cevabın ıcın cok yararlı oldun :)

hosgeldınız kk ya bende dual dusunuyorum..sımdıden hayırlı olsun sıze

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
gizemcim ben seni ekleyemedim galiba arkadaş olarak sen beni ekleyebilirmisin beceremedim :) sanırım sayende bende memişleri büyütcem :) cenk beyi düşünüyorum bende bakalım nisan ayında inşallah bu iş bitecek ama senin memişleri görmeden olmaz bben iz kalmasından çok korkuyorum yaa

diğer konuda msn vermişsin onu ekledim haberin olsun tatlım kullanıyorsun dimi onu :)

Gizemcim nasılsın cnm görüşemedik nezamandır msndede denk gelemedik bir türlü nasılsınerşey yolundadır umarım öpüyorum sevgiler....

gizeem :) ben son anda karar değiştirdim veee Zühtü Demire ameliyat olmaya karar verdiim. 3 nisanda görüşme 4 yada 5 nisanda da ameliyat olacağım dualarını ve iyi dileklerini bekliyorum canıım :)

Gizemcim nasılsın cnm görüşemedik nezamandır msndede denk gelemedik bir türlü nasılsınerşey yolundadır umarım öpüyorum sevgiler....

evett canım hersey yolunda...sen nasıl oldun..ben genelde gece 11 den sonra gırıyorum..bende cook optum..ıyı bak kendıne

gizeem :) ben son anda karar değiştirdim veee Zühtü Demire ameliyat olmaya karar verdiim. 3 nisanda görüşme 4 yada 5 nisanda da ameliyat olacağım dualarını ve iyi dileklerini bekliyorum canıım :)

hayırllısı olsun canım..umaarım cook guzel bır sonuc alırsın..butun ıyı dıleklerım ve dualarım senınle.
sımdıden hayırlı olsun :)

Gizeml geçmiş olsun herşeyden önce.Yeni göğüslerini sağlıklı sıhhatli bir ömür kullanırsın inşallah.Ben yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum bana 350 cc kas altı kullanıldı daha yeni ya şekli de oturmadı.Canım çok sıkılıyor.Yöntemlerimiz farklı senin dual miş sanırım ama boyutlar hemen hemen aynı olunca resimlerini merak ettim.eklersen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…