- Konu Sahibi asminreina
-
dr özlem hanımın tam ismini yazarmısınız birde hangi şehirde olduğunu yardımlarınızı bekliyorum:26:
şu anda dr araştırıyorum sen memnun musun ? güvenilir bir doktor bulmak çok önemliÖzlem Karataş Silistreli, İzmir'de. Sende mi düşünüyosun Özlem hanımı?
Canım benim peki silikonsuz büyütme imkanımız var mı.Bu yağ enjeksiyonu hakkında bilginiz varmı.
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
canım yagla buyuutmeyı cogu cerrah onermıyo..vucudundanda ssenın ıstedıgın buyuklugu karsılayacak yag cıkma ıhtımalı cok az ayrıca kılo verdıgın zaman erıme ıhtımalı var..bunun dısında sılıkon kılıf ıcınde olmayan kımyasallarlada buyutme yapılıyo ama kanser rıskıı cok fazla bana doktorum boyle acıklamıstı cunku meme bolgesındekı hucrelerı de öldürüyosun..suan en zararsızı sılıkon protezler.. amelıyat olcaksanda bu sekılde dusun..benım 1 seneyı gectı ben cok memnunum halımden bunda doktorumun emegı cok buyuk kı sorunsuz bır amelıyatla eksık parcamı tamamladı..
pıyasadakı buyutme haplarınıda endokrınolojı uzmanları onermıyo hormonlarını alt ust edebılcegı ıcın en bıtkıselının bıle yan etkısı cok fazla ve ısede yaramıyo..benım kontrollunde oldugum endokrınolojı uzmanım var ve kesınlıkle krem yada hap kullanma dedı ve sılıkonu onerdı..
kısacası suan ıcın en guzelı sılıkon..dusunuyosanda sılıkonla buyutme dusun..bahsettıgın yag ve kımyasal enjeksıyon kalıcı bı yontemde degıl ve zararlı
ya canım benim zaten bekarkende bu benim için büyük sorundu evlendim birde oğlum oldu fakat şuan çok daha şekilsiz bir hal aldığını düşünüyorum. bana bu hususta bilgi verirsen doktor tecrübelerin yaşadıkların son durumun... içimi çok rahatlatacaksın son bir kaç aydır iyici estetik olmayı düşünmeye başladım. Resimlerin varsa özelden paylaşırmısın nette birçok fotoğraf inceliyorum ama çoğu fotomontaj diye yorumlar var fotoğraflarınıda özelden paylaşırsan sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu arada hayırlı ramazanlar.
Arkadaşım yağ ile büyütmenin birçok yolunu denedi ama bunlar tamamen fiyassko... Bahsttiğim durumum eşimle olan durumumdada çok fazla soğumalar meydana getirdi lütfen yardımlarını bekliyorum
yanı saglıklı bır yontem degıl ustelık fıyat olarakta proteze yakın..gerekte yok gecıcı bır seye o kadar para dokmeye..yapttırmısken suan ıcın en saglıklısı sılıkon protez..bu arada daha once ızmırde gogus buyutme olarak konu acmıstım benım ssurecımı ordan okuyabılırsın..aklına takılan olursada yazarsın ve memnunıyetle yardımcı olurum.
bende 13 gün önce ameliyat oldum:) 13 gündür paylaşımlarınız o kadar destek oldu ki bana anlatamam. çok pimpirikli biiri olduğumdan siz olmasaydınız kafayı yerdim heralde.
gizeml özellikle senin konuna yazmk istedim çünkü sol göğsüm 0 dı sağda is"e az bi meme dokum vardı. sola 250 sağa 175 cc kas altı konuldu. merakım şu: tahta gibi olan taraf o kadar şiş ki resmen ağzıma girecek alt taraf düz gibi bombelik resmen üstte. çok şişler bide.
sağ yumuşadı bi miktar ama sol çok çirkin, bunlar ödem dimi,zamanla o üst şişlikler azalıp, meme alta soğru normal halini alacak dimi:)) allahıım bööle kalmak istemiorum çok biçimsiz sol taraf:s
gizeml yardımcı olnolur
geçmiş olsun ve hayırlı olsun duygulu23..bende bikaç hafta sonra olucam henüz tecrübeli değilim ama tecrübeli arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla vücut ödemi 1 ayda atabiliyormuş..endişelenme bence...bende her ayrıntıyı dikkatle takip ediyorum gün yaklaştıkça..sen atlatmışsın be güzel her geçen gün daha iyi oturcaktır mutlaka..
bende 13 gün önce ameliyat oldum:) 13 gündür paylaşımlarınız o kadar destek oldu ki bana anlatamam. çok pimpirikli biiri olduğumdan siz olmasaydınız kafayı yerdim heralde.
gizeml özellikle senin konuna yazmk istedim çünkü sol göğsüm 0 dı sağda is"e az bi meme dokum vardı. sola 250 sağa 175 cc kas altı konuldu. merakım şu: tahta gibi olan taraf o kadar şiş ki resmen ağzıma girecek alt taraf düz gibi bombelik resmen üstte. çok şişler bide.
sağ yumuşadı bi miktar ama sol çok çirkin, bunlar ödem dimi,zamanla o üst şişlikler azalıp, meme alta soğru normal halini alacak dimi:)) allahıım bööle kalmak istemiorum çok biçimsiz sol taraf:s
gizeml yardımcı olnolur
gizeml senin dual plandı yanlış hatırlamıyorsam? o teknikte çok ağrı oluyor mu? kasüstünün ağrısı en az kasaltı en fazlaymış sanırım..bu teknik nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?