• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

gizeml canım çok teşekkür ederim alakan ve iyi dileklerin için.msj sayım dolmadığı için buradan cevap veriyorum. benim göğüs altı 70cm, göğüs ölçüm 80. doktorun dediğine göre göğüs dokum varmış. sadece emzirmeden dolayı biraz üstler boşalmış. cenk bey ile de görüşmeyi düşünüyorum.bu arada sendeki değişim harika olmuş ve çok iddalı. ben bu kadar cesur değilim benim biraz daha olsa yeter bakalım artık:))) tek sorunum şuan , bu ameliyat sonrasında 2 buçuk yaşındaki oğlumla nasıl baş edebilirim....

gizeml canım çok teşekkür ederim alakan ve iyi dileklerin için.msj sayım dolmadığı için buradan cevap veriyorum. benim göğüs altı 70cm, göğüs ölçüm 80. doktorun dediğine göre göğüs dokum varmış. sadece emzirmeden dolayı biraz üstler boşalmış. cenk bey ile de görüşmeyi düşünüyorum.bu arada sendeki değişim harika olmuş ve çok iddalı. ben bu kadar cesur değilim benim biraz daha olsa yeter bakalım artık:))) tek sorunum şuan , bu ameliyat sonrasında 2 buçuk yaşındaki oğlumla nasıl baş edebilirim....

tesekkur ederım canım..ben ozellıkle buyuk,benı doyuracak ve yuvarlak protez olmasını ıstedım kı doktorumda cogunlukla yuvarlak protez kullanıyo..yakınında aılenden bırılerı varsa onlar yardımcı olabılır zaten bır hafta - 10 gun atlattıktan sonra kendı ıslerını yapar hale gelırsın kendını cok yormadan..ben bandajım cıktıktan sonra yanı 1. haftadan sonra normal yasamıma donmustum ama herkesın agrı esıgı ve surecı farklı oluyo..ben dual planle amelıyat oldum agrım cok olmadı ama yatıp kalkmak 4 gun zarladı benı ama bazen bu 4 gun kısıye gore degısıyo..en az 4 gunu gozden cıkaracaksın gerısıde senın bunyenle alakalı..bol sans sana..farklı doktorlarla gorus tabı burda ızmırde farklı doktorlara amelıyt olan cok arkadas var ama damlayı ıyı dusun derım ben..

makusla ilk 4 gun mumya gibi ve cok yavas hareket ediliyor, cocukla ilgilenmen cok zor,benm 7. gunum cocugu kucaga almak dısında herseyiyle ilgilenebilir durumdayım.bilgilerine:)

burada ameliyat olan yada olmayan fikir veren resim ekleyen yardımcı olan bütün arkadaşlara çokkkk çokkkk teşekkür ederim. o kadar çok sey denedim ki doğal yöntemlerle göğüs büyütmek için.1 cm bile oynamadı. ameliyatın a'sını bile aklımdan geçirmeye cesaret edemezken şimdi kesin olucam diyorum. eşimi alıştırdım bu fikre anneme utana sıkıla söledim.rahatladım ya kabul etmek bile ne kadar zor. şimdi sıra doktora karar vermekte..... :18:

burada ameliyat olan yada olmayan fikir veren resim ekleyen yardımcı olan bütün arkadaşlara çokkkk çokkkk teşekkür ederim. o kadar çok sey denedim ki doğal yöntemlerle göğüs büyütmek için.1 cm bile oynamadı. ameliyatın a'sını bile aklımdan geçirmeye cesaret edemezken şimdi kesin olucam diyorum. eşimi alıştırdım bu fikre anneme utana sıkıla söledim.rahatladım ya kabul etmek bile ne kadar zor. şimdi sıra doktora karar vermekte..... :18:

ben denemedım dogal hıc bır sey cunku hıc bır faydasının olmadıgını bılıyordum..bırde benım hormonal bıraz sorunlar var o krem yada jeller ııcenemı hormonların dengesını bozuyo..
sımdıden hayırlı olsun dıyım sana ve arastırmalarında kolaylıklar..

gizemlcim ben senin operasyon öncesi hallerini de paylaşmış olmanı çok takdir ediyorum açıkcası bunu bi çoğumuz yapamayız ben de dahil. önceki halinin resimlerini ilk gördüğümde de "helal olsun kıza" demiştim :46: çünkü insanlar önceki halini görüp sonra ne kadar güzel olduğunu gördüklerinde gerçekten cesaret buluyorlardır eminim.. güzellikleri paylaşmak kolay ama ben seni estetikten önceki halini de koyabildiğin için tebrik ediyorum canım :46: şimdiki hallerine de nazarlığını takayım :nazar: :34:

Son düzenleme:
gizemlcim ben senin operasyon öncesi hallerini de paylaşmış olmanı çok takdir ediyorum açıkcası bunu bi çoğumuz yapamayız ben de dahil. önceki halinin resimlerini ilk gördüğümde de "helal olsun kıza" demiştim :46: çünkü insanlar önceki halini görüp sonra ne kadar güzel olduğunu gördüklerinde gerçekten cesaret buluyorlardır eminim.. güzellikleri paylaşmak kolay ama ben seni estetikten önceki halini de koyabildiğin için tebrik ediyorum canım :46: şimdiki hallerine de nazarlığını takayım :nazar: :34:

öncesi o kadar içler acısıydı işte..sonrasınıda ben cok begenıyorum..allah olmak ısteyen herkese nasıp etsın..
senınde cok guzel olacaklar..:nazar::nazar:
bunlarda senın nazar boncukların..

benimlikerde küçücük. sulu sütyen kullanmak istemiyorum artık, desteksiz dantelli olanlara bakıp iç çekmekten bıktım. bende kafaya koydum en kısa sürede yaptırmak istiyorum ameliyatı. şöyle göğsümü gere gere gezmek istiyorum. Amaaaa , aması var işte korkuyorum. :(

benimlikerde küçücük. sulu sütyen kullanmak istemiyorum artık, desteksiz dantelli olanlara bakıp iç çekmekten bıktım. bende kafaya koydum en kısa sürede yaptırmak istiyorum ameliyatı. şöyle göğsümü gere gere gezmek istiyorum. Amaaaa , aması var işte korkuyorum. :(

Korkulacak nesi var ki . Benim tek korkum babamın denizlide yaptır diye tutturmasından kaynaklı güzel olmaması :S

bende tilatuya katılıyorum..ıyı bır doktor secımı yaparsan ve beklentılerını net bı sekılde ıfade ederrsen hıc korkulacak bır amelıyat degıl benım 1 ay sonra 1 yıl olacak hıc bı zaman bır pişmanlık yasamadım tam tersıne aldıgım bıkınıler cok yakısıyo..kıyafetlerımde dekolte gıymeye basladım..
gecenlerde bıkını denerken arkadaslarımda yanımdaydı straplez bı bıkını aldım..en guzel bana yakıstı ve magaza sahıbı bızım kızlar çok guzel oldu dıyınce gormek ıstedı oda cok begendı..normal goguse gore daha dık ve dolgun duruyolar o yusden cok yakısıyo aldıklarım..
bu amelıyatta doktor secımı cok onemlı hepsı aynı egıtımı alıyo ama bazıları daha cok kendını gelıstırıyo..ıcıne sınen ve sana guven veren doktoru bulduktan sonra hıcc korkulacak bır amelııyat degıl ve ertelenecek bır amelıyatt degıl..

keske ben okudugum donemlerde yaptırsaydım..kıbrısta denıze 15 dk olan bı yerde okuyupta sessız , sakın askerı plajları sectıgım ıcın kendıme cok kızıyorum..
ben cok memnunum umarım sende memnun olabılecegın bır amelıyat gecırırsın..senı ekledım ve 25 mesaj yasdıktan sonra resımlerı gorebılırsın..oncekı hallerıde var..

Son düzenleme:
canım cok teşekkür ederim henüz özelden yazamadığım için burdan taşekkür etmek istedim dediğin gibi ir araştıralım iyi olabilir tabikide cok sağol canım ya:71::71:

canım cok teşekkür ederim henüz özelden yazamadığım için burdan taşekkür etmek istedim dediğin gibi ir araştıralım iyi olabilir tabikide cok sağol canım ya:71::71:

rıca ederım.eurojel cok ıddıalı dedıgım gıbı ama ben kullanmadım..
medıkal bı tanıdıgım var o soledı banada..

Son düzenleme:
beni eklermisin lütfen çok tereddütlerim var doğal görünüm ile ilgili resimlerini görmek istiyorum eklersen çok sevinirim dikiş izlerini de çok merak ettim tenin esmerse belirgin oluyormu acaba izler çok merak ediyorum

ekledım canım senı..
yenı resımlerdee ekledım.en son görünümleri..
albümlerde..

Son düzenleme:
Back