- 18 Mart 2008
- 321
- 43
- 318
- Konu Sahibi asminreina
-
gizeml canım çok teşekkür ederim alakan ve iyi dileklerin için.msj sayım dolmadığı için buradan cevap veriyorum. benim göğüs altı 70cm, göğüs ölçüm 80. doktorun dediğine göre göğüs dokum varmış. sadece emzirmeden dolayı biraz üstler boşalmış. cenk bey ile de görüşmeyi düşünüyorum.bu arada sendeki değişim harika olmuş ve çok iddalı. ben bu kadar cesur değilim benim biraz daha olsa yeter bakalım artık:))) tek sorunum şuan , bu ameliyat sonrasında 2 buçuk yaşındaki oğlumla nasıl baş edebilirim....
gizeml canım çok teşekkür ederim alakan ve iyi dileklerin için.msj sayım dolmadığı için buradan cevap veriyorum. benim göğüs altı 70cm, göğüs ölçüm 80. doktorun dediğine göre göğüs dokum varmış. sadece emzirmeden dolayı biraz üstler boşalmış. cenk bey ile de görüşmeyi düşünüyorum.bu arada sendeki değişim harika olmuş ve çok iddalı. ben bu kadar cesur değilim benim biraz daha olsa yeter bakalım artık:))) tek sorunum şuan , bu ameliyat sonrasında 2 buçuk yaşındaki oğlumla nasıl baş edebilirim....
tesekkur ederim ben bi anda karar verip hemen yaptırdım.:))parayı ayarlayabiliyorsan iyi bi dr bulup yaptır sen de bize katıl mutlu ol
güle güle kullanın. eski mesajlarınıza baktım göremedim. kime yaptırdınız?[/QUOT
tesekur ederim:) Prof.Fuat Yüksel e yaptırdım.bugun itibariyle cok memnunum:)
makusla ilk 4 gun mumya gibi ve cok yavas hareket ediliyor, cocukla ilgilenmen cok zor,benm 7. gunum cocugu kucaga almak dısında herseyiyle ilgilenebilir durumdayım.bilgilerine:)
burada ameliyat olan yada olmayan fikir veren resim ekleyen yardımcı olan bütün arkadaşlara çokkkk çokkkk teşekkür ederim. o kadar çok sey denedim ki doğal yöntemlerle göğüs büyütmek için.1 cm bile oynamadı. ameliyatın a'sını bile aklımdan geçirmeye cesaret edemezken şimdi kesin olucam diyorum. eşimi alıştırdım bu fikre anneme utana sıkıla söledim.rahatladım ya kabul etmek bile ne kadar zor. şimdi sıra doktora karar vermekte..... :18:
gizemlcim ben senin operasyon öncesi hallerini de paylaşmış olmanı çok takdir ediyorum açıkcası bunu bi çoğumuz yapamayız ben de dahil. önceki halinin resimlerini ilk gördüğümde de "helal olsun kıza" demiştimçünkü insanlar önceki halini görüp sonra ne kadar güzel olduğunu gördüklerinde gerçekten cesaret buluyorlardır eminim.. güzellikleri paylaşmak kolay ama ben seni estetikten önceki halini de koyabildiğin için tebrik ediyorum canım şimdiki hallerine de nazarlığını takayım
benimlikerde küçücük. sulu sütyen kullanmak istemiyorum artık, desteksiz dantelli olanlara bakıp iç çekmekten bıktım. bende kafaya koydum en kısa sürede yaptırmak istiyorum ameliyatı. şöyle göğsümü gere gere gezmek istiyorum. Amaaaa , aması var işte korkuyorum.
benimlikerde küçücük. sulu sütyen kullanmak istemiyorum artık, desteksiz dantelli olanlara bakıp iç çekmekten bıktım. bende kafaya koydum en kısa sürede yaptırmak istiyorum ameliyatı. şöyle göğsümü gere gere gezmek istiyorum. Amaaaa , aması var işte korkuyorum.
canım cok teşekkür ederim henüz özelden yazamadığım için burdan taşekkür etmek istedim dediğin gibi ir araştıralım iyi olabilir tabikide cok sağol canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?