- Konu Sahibi asminreina
-
Canım yarın akşam 18:00 gibi gireceğim ameliyata dual plan 250 cc ultra high profil mentor silikon diye konuştuk ama ameliyat anında Cenk Bey silikon boylarını deneyecek yakışanını uygulayacak. Ben aşırı korkuyorum ameliyattan. Cenk Bey de anlattı ameliyat sonrasını tabi ama birde siz kızlardan duymak istedim 4 gün çekeceğim var demek :18:
Canım yarın akşam 18:00 gibi gireceğim ameliyata dual plan 250 cc ultra high profil mentor silikon diye konuştuk ama ameliyat anında Cenk Bey silikon boylarını deneyecek yakışanını uygulayacak. Ben aşırı korkuyorum ameliyattan. Cenk Bey de anlattı ameliyat sonrasını tabi ama birde siz kızlardan duymak istedim 4 gün çekeceğim var demek :18:
gizemcim nasılsın tecrübeli olarak yine sana danışıcam göğüs altı kesisiyle ameliyat oldum 10 gün oluyor hiç ağrım olmadı fakat göğüs uçlarım çok hassas ve acıyor sendede oldumu geçicimi dokunamıyorum çünkü
Çok sağolun çok teşekkürler arkadaşlar ilgi ve alakanız için, Allahın izniyle ameliyattan sağ salim çıkayım, hastaneden çıkınca gelişmeleri tekrar sizlerle paylaşırım arkadaşlar, iyi akşamlar. (Gizemcim özel mesajını şimdi gördüm çok sağol Cenk Bey ameliyat esnasında deneyeceğini söyledi yarın tekrar söylerim hatırlattığın için çok teşekkürler canım.)
Canım dün geldim eve fenaydım çok ağrılarım oldu uyuyamadım iki gün kaldım hastanede hala devam ediyor ağrılar bazen dayanılmaz oluyor ilaç kullanmama rağmen. Bölük pörçük uyuyorum, üç gün olacak hayırlısıyla bandajlarım duruyor fena sıkıyor etrafımda yer etmiş kaşınıyor. Pazartesi aldıracağım bakalım sargıları nasipse. Cenk Bey çok alakadar oldu sağolsun, ilgiliydi baya. Gerçekten sağlam acı çektim ama ve hala devam ediyor. İnşallah kısa sürede iyileşirim eski sağlığıma kavuşurum, korkar oldum. 270 cc ultra high profil silikon takıldı dual plan ameliyat olduğuma değer inşallah. Şuan için tek dileğim biran önce iyileşmek.
Canım dün geldim eve fenaydım çok ağrılarım oldu uyuyamadım iki gün kaldım hastanede hala devam ediyor ağrılar bazen dayanılmaz oluyor ilaç kullanmama rağmen. Bölük pörçük uyuyorum, üç gün olacak hayırlısıyla bandajlarım duruyor fena sıkıyor etrafımda yer etmiş kaşınıyor. Pazartesi aldıracağım bakalım sargıları nasipse. Cenk Bey çok alakadar oldu sağolsun, ilgiliydi baya. Gerçekten sağlam acı çektim ama ve hala devam ediyor. İnşallah kısa sürede iyileşirim eski sağlığıma kavuşurum, korkar oldum. 270 cc ultra high profil silikon takıldı dual plan ameliyat olduğuma değer inşallah. Şuan için tek dileğim biran önce iyileşmek.
ameliyat olan butun arkdasları kıskandım vallahi ya:2: Arkadaslar özelden msj atamıorum bana bu amelıyatların maliyetlerını yazarsanız cok sevınırım
Teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi zoru atlattık geriye iyileşme süreci kaldı tabi uzun olacak gibi Allah yardımcımız olsun. Sormayı unuttum bandajları çıkartırken çok ağrı oluyor mu?
canım gecmiş olsunkaramelinde dediği gibi günden güne daha ii olcaksın bu günlerde kendini yorma benim annem vardı on gündür hiç bişi yaptırmadı..şimdi gayet iiyim allaha şükür..gece uyuyamamak uyandığında kendi başına kalkamamak zor gercekten ama sabır hersey güzel olacak!!1sevgiler canım!!:92:
gizemli tatlım sen nasılsın..verdiğin destek ve cesaret için tesk ederim..oldum bitti işte!!bu arada foto ekledim yeni ama şekil ladıkca eklerim artık bakarsan sevinirim::=))
canım benım hadı atlattın.coook coook gecmıs olsun..ılk 4 gun herkesı zorluyo..bende agrı olmadı cok fazla ama o yatıp kalkmalarda canım cok acımıstı..bandajı cıkarırken agrı olmuyo..dıkıslerın uzerınde bant var onada su yada baska bısey neydı tam bılmıyorum onu sıkıyo ve kendılıgınden hıc canın yanöadan cıkıyo o bantlarda ama sen evde kendın bakayım yada bandajı cıkarayım deme.dıren kullanmadı sanırım sendede o yusden o cıkarken bı cok arkadasın canı yanıyo.sende yok sanırım o yuusden bı problem yasamazsın..arkadasların dedıgı gıbı 4. gunden ıtıbaren agrıların hızla gecmeye baslıyo..sabırlı olacagın bı surec.
ben ılk gordugumde ılk bandajı cıkardıgında gozume cok bıcımsız bıseye benzemıyolar gıbı geldı ama zamanla cok guzel oluyolar..bnım ılk gunler gogus catalının oldugu kısım havadaydı tam oturmamıstı mesela ama cenk bey bana yasayacaklarımın hepsını onceden soledı..ılk bandajı actıgında sımdı bıseye benzemıyo sakın moralını bozma zamanla guzellesecekler demıstı..bunu bu forumdan zeynep te solemıstı bana ve ıkısının dedıgı gıbı zaman gectıkce cok cok daha guzellesıyolar..
melmsteen canım çok güzel olmuşlar darısı benim başıma artık.
tesekkur ederim ben bi anda karar verip hemen yaptırdım.:))parayı ayarlayabiliyorsan iyi bi dr bulup yaptır sen de bize katıl mutlu ol:d
canım cok hos bı goruntu var bence gayet hos olmus gule gule kulla tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?