• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Merhaba gizeml,
yeni üye oldum siteye forumlardan takip ettiğim kadarıyla bir meme büyütme operasyonu geçirmişsin. Bu konuyla ilgili yorumlarını okudum. Gerçekten insanı cesaretlendiriyorsun. Bende düşünüyorum kaç senedir ama malum bi türlü uygulamaya geçemiyorum. Özellikle aklıma takılan hamilelikte emzirmede problem yaşanıyor muymuş? Bir de fotoğrafını paylaşabileceğini söylemişsin çok merak ettim :1: paylaşırsan çok sevinirim en çekindiğim konulardan biri de yapay öyle victoria beckam gibi top top durması :1:

bu amelıyattta doktor cok onemlı ıyı bır cerrah secersen hıc sorun yasamassın hepsı aynı egıtımı alıyo saygım var ama kımılerı daha cok gelıstırıyo kendısını..ve ben burda 300 cc oldu cok kucuk dıyenlerı gorduktan sonra ozellıkle buyuk ıstedıgımı belırttım ama bı pamela gıbı de yapmamasını belırttım..
3 yada 4 gun bır zorlugu var yatıp kalkarken destek alıyosun o kadar..
emzırmede sorun yasamıyosun hanı bır kucultme amelıyatı olsa sut kanallarına zarar verıyo o zaman emzıremeyebılırsın ama buyutmede meme ucundan olmadıgı surece emzırmede sorun yasamazsın..
eklerım senı resımlerı gorebılrsın..,
ama ertelencek bır amelıyat degıl yanı ole aman aman bı zorlugu yok..4 gun bırı destek olcak yatıp kalkarken onun dısında normal hayata donuyosun..

herkes bukadar güzel olmuş dediği için çok merak ediyordum. Ama cidden bukadarını beklemiyordum çok çok yakışmış güle güle kullan :) Allah olmayanlarada versin :)

tesekkur ederım canım evet darısı ve en guzelı amelıyat olmak ısteyen tum arkadaslara..

Son düzenleme:
merhaba gizemcim fotograflarına baktım ve gerçekten inanılmaz bi değişiklik olmuş benim göğüs dokum daha fazla. acaba nasıl olacak. ama gerçekten çok başarılı olmuş senin protezin

gogus dokun daha fazlaysadoktorunun buyuk protez kullanma ımkanı daha ada artıyo.benım dumduze 375 ı sıgdırdı ve cokta yakıstı bana..
umarım sende ıstedıgın goguslere kavusursun cok basarılı bır amelıytla

Göğüs dokusu olduğu takdirde Silikonun duruşuda Bambaşka güzel oluyor heleki zaman geçtikçe..

Ya arzum ceza almis. Cok uzuldum. Ne zamam geri gelecek..:5::5:

11 ınde donecek canım..yasananlar tatsız bır durum tamamen ıyınıyetten kaynaklı ama bu konuda sevınenler cok fazla..hatta ben bıle reklam yapıyomusum kımılerıne gore..
sankı burdakı ınsanların aklı yok benım yonlendırmemle gıdıp amelıyat oluyolar..boyle bır sacmalık olabılır mı..
ben herkese esıtım ama bazıları kendı doktoruna amelıyat olana karsı cok ıyı,,kendı doktoruna amelıyat olmayan ve dobra yorum yapanıda reklamcı dıye suclamayı ıyı bılıyolar..
burası bır forum herkes aynı dusuncede olacak dıye bır kural yok farklı fıkırlere saygılı olmayı bılmek gerekır oncelıkle..
ayrıca herkes burda kımın ne oldugunu bılıyo..

Son düzenleme:
Sevgili Gizem özelden de Resimlerini Gördüğüm üzre Çok Çok beğendim Cenk beyin Eli dert gormesin Türkçem bozuk azcık hoş gorun Oldumu bende Büyük Dolgun C KUP İstiyom EşimLe :81:

Sevgili Gizem özelden de Resimlerini Gördüğüm üzre Çok Çok beğendim Cenk beyin Eli dert gormesin Türkçem bozuk azcık hoş gorun Oldumu bende Büyük Dolgun C KUP İstiyom EşimLe :81:

ne güzel :16: inşallah sende istediğin gibi ameliyatını olur güzel memişlerinle salınırsın :34:

11 ınde donecek canım..yasananlar tatsız bır durum tamamen ıyınıyetten kaynaklı ama bu konuda sevınenler cok fazla..hatta ben bıle reklam yapıyomusum kımılerıne gore..
sankı burdakı ınsanların aklı yok benım yonlendırmemle gıdıp amelıyat oluyolar..boyle bır sacmalık olabılır mı..
ben herkese esıtım ama bazıları kendı doktoruna amelıyat olana karsı cok ıyı,,kendı doktoruna amelıyat olmayan ve dobra yorum yapanıda reklamcı dıye suclamayı ıyı bılıyolar..
burası bır forum herkes aynı dusuncede olacak dıye bır kural yok farklı fıkırlere saygılı olmayı bılmek gerekır oncelıkle..
ayrıca herkes burda kımın ne oldugunu bılıyo..

zaten kızcagızın basına ne geldiyse iyi niyetinden geldi, forumda ameliyat olmus olmamıs herkese yardımcı oldu adı reklamcıya cıktı, album yapmak isteyene yardım etmis reklam için birden fazla üyeliği oldugu iddia edildi...yahu arzum, ben ameliyat oldum, benim ameliyat oldugum hastaneyi buldu, telefon açtı gelmeye kalktı, hem de baska doktora ameliyat olmusken, yani sadece kendi doktoruna ameliyat olanları arayıp sormadı !!!!! hem de daha önceden hiç bir tanışıklıgımız yokken...
ameliyat olmusum hala da her konuda yardımcı oldu....simdi ortada bangır bangır reklam yapanlar varken ona böyle bir suclama yapılması karsısında kimse kusura bakmasın ben sessiz kalamadım !! :19:.. Sevinenler var diyoruz ya o sevinenlerin yarasına ancak yalancı merhem olur bu olay :9:

gizeml bende izmir'de yaşıyorum..büyük ihtimalle senin doktoruna bi başvurucam en azından bilgi alma amaçlı..doktora gidene kadar sizler sayesinde inanılmaz bilgi sahibi oldum..işim gereği de çok izin alabilme durumum yok ve sürekli araba kullanıyorum...mesela cuma günü ameliyat olsam ptesi normal hayata dönebilir miyim?

gizeml bende izmir'de yaşıyorum..büyük ihtimalle senin doktoruna bi başvurucam en azından bilgi alma amaçlı..doktora gidene kadar sizler sayesinde inanılmaz bilgi sahibi oldum..işim gereği de çok izin alabilme durumum yok ve sürekli araba kullanıyorum...mesela cuma günü ameliyat olsam ptesi normal hayata dönebilir miyim?

:53: hiç sanmıyorum
2 gün çok az bir süre :26:
bence sen bir haftayı gözden çıkar bazı arkadaşların arabanın sarsıntısından bile acı çektiğini okudum
ne olur ne olmaz bence riske atma :50:

canım bende karamele katılıyorum cunku 3-4 gun kendın ytıp kalkamıyosun zaten destek alman yanında bıırının olması gerekıyor..araba kullanman ıcınde 1 hafta yada 10 gun ayırman gerekıyo cunku kollarına fazla yuklenmemen gerekecek ve ben 4.gun aydından ızmıre kontrole gıttım en ufak bır sarsıntıda bıle dıkıs ızlerının oldugu yer acıyabılır..o yusden en az 1 hafta yada 10 gunu gozden cıkarman gerekır cunku doktorun zaten sana dıyecek kollarına cok yuklenme dıyeılk 10 gun ıcın..
agrı esıgını bılmıyorum ama ben pazartesı amelıayt oldum persembeden ıtıbaren kendım yatıp kalkabıldım..ama araba ıcın dedıgın sure erken..

Hmmm ooff yaa yıllık iznimde de yaptırmak istememiştim ama mecbur öyle olacak galiba :(
teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için..

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

gizemlcim ozelden mesaj atip uzun uzun beni aydinlattigin icin cok tesekur ederimm. ben de cok merak ediyorum fotograflari ama 25 mesaji asmasi gerekiyormus sanirim bakabilmem icin. yakinda ben de gorup fikir sahibi olcam.

gizemlcim ozelden mesaj atip uzun uzun beni aydinlattigin icin cok tesekur ederimm. ben de cok merak ediyorum fotograflari ama 25 mesaji asmasi gerekiyormus sanirim bakabilmem icin. yakinda ben de gorup fikir sahibi olcam.

bursa ve mesut bey dusunuyosun sanırım..olan bırıle temasa gecmenı sagladım fıkrın olur en azından..
benım resımlerıme bakta ben mesut beye olmadım fıkır edınebılırsın cunku soncıcekle benım yontem ve protezın seklı aynı

gizemcim sen bana fotolarini gondermistin ama son hallerini gormedim .. Ben aslinda Turkiyeye geldigimde cenk beyle gorustum. hatta burun & gogus bir olacaktim ama sonra vazgectim. yaptigi burunlar hosuma gitti aslinda gogus icin gitmistim ama sanki gogusleri begenmedim gibi. bana gogus altlarinda cok iz kalmis gibi geldi sanki istedigim gibi degildi bilmiyorum neden oyle hissettim. Aslinda cok iyi de bir fiyat vermisti kombine ameliyat icin... hala kararsizim.Arkadaslik istegimi kbl edermisin bu arada canim

Son düzenleme:
gizemcim sen bana fotolarini gondermistin ama son hallerini gormedim .. Ben aslinda Turkiyeye geldigimde cenk beyle gorustum. hatta burun & gogus bir olacaktim ama sonra vazgectim. yaptigi burunlar hosuma gitti aslinda gogus icin gitmistim ama sanki gogusleri begenmedim gibi. bana gogus altlarinda cok iz kalmis gibi geldi sanki istedigim gibi degildi bilmiyorum neden oyle hissettim. Aslinda cok iyi de bir fiyat vermisti kombine ameliyat icin... hala kararsizim.Arkadaslik istegimi kbl edermisin bu arada canim

tamam canım ekleyeyım ben senı bakarsın..muayenede gosterılen fotolar ınsanın gozune kucuk gelıyo sahsen benım ole olmustu..pıerlottı de aynı seyı soledı...onunlada gorusebılırsın fıkrını alırsın..benım mesela kendı cektıgım fotolarla cenk beyın cektıgı fotolara bakıyorum..onun cektıklerınde kucuk duruyo bıde sutyensız olunca anlayamıyosun..benım gogous altımda 4-5 cm uzunlugunda bır ız var ama suan bellı bıle degıl ancak cok dıkkatlı ıncelıceksın kı bellı olsun..
yaptıgı burunları bende cok begendım hatta bı gun kontrole gıderken kapıdanda bı bayan cıkıyodu alcısı cıkmıs burnunun uzerınde ınnce bır bantla ve cok begendım..bu yaz yada eylul gıbı bendde dusunuyorum burun amelıyatını..sen ıstersen baska cerrahlarlada gorus bı fıkır edınırsın..
ben memnun kaldım amelıyatımdan ve ılgısınden..

Son düzenleme:
bana gösterdiği göğüslerin hepsi küçük görünmüştü hatta 500cc bile hepsine burun kıvırmıştım ben böyle istemiyorum demiştim birde fotolar genellikle ameliyat sonrası ilk dönemlere ait olduğundan sivri duruyor ve o beni korkutmuştu.
ben çok memnunum yeni göğüslerimden iyki yaptırmışım diyorum.doktor seçiminde çok titiz davranmadım ben neticede hepsi diplomalı ve buna yıllarını veriyorlar en az 100 ameliyat olsun yani biraz tecrübesi birde memnun olan hastalar benim için yeterli oldu seçmemde.tabi bu tamamen benim düşüncem kılıkırk yararak karar vermek daha iyi olur aslında ama ben böyle yaptım memnunum.
göğüslerim şu an çok güzel durumda ve sağ göğsüm yukarıdaydı biraz oda indi yerini buldu çok şükür.

bana gösterdiği göğüslerin hepsi küçük görünmüştü hatta 500cc bile hepsine burun kıvırmıştım ben böyle istemiyorum demiştim birde fotolar genellikle ameliyat sonrası ilk dönemlere ait olduğundan sivri duruyor ve o beni korkutmuştu.
ben çok memnunum yeni göğüslerimden iyki yaptırmışım diyorum.doktor seçiminde çok titiz davranmadım ben neticede hepsi diplomalı ve buna yıllarını veriyorlar en az 100 ameliyat olsun yani biraz tecrübesi birde memnun olan hastalar benim için yeterli oldu seçmemde.tabi bu tamamen benim düşüncem kılıkırk yararak karar vermek daha iyi olur aslında ama ben böyle yaptım memnunum.
göğüslerim şu an çok güzel durumda ve sağ göğsüm yukarıdaydı biraz oda indi yerini buldu çok şükür.

ne güzel :16: böyle memnun kişileri okumak cesaret veriyor bana :34:
atlatmışsın cnm güle güle kullan cicilerini :54:
dilerim ameliyat olacak herkes memnun kalır sorun yaşamaz ( aminnn ) :26:

Back
X