- Konu Sahibi asminreina
Merhaba gizeml,
yeni üye oldum siteye forumlardan takip ettiğim kadarıyla bir meme büyütme operasyonu geçirmişsin. Bu konuyla ilgili yorumlarını okudum. Gerçekten insanı cesaretlendiriyorsun. Bende düşünüyorum kaç senedir ama malum bi türlü uygulamaya geçemiyorum. Özellikle aklıma takılan hamilelikte emzirmede problem yaşanıyor muymuş? Bir de fotoğrafını paylaşabileceğini söylemişsin çok merak ettim paylaşırsan çok sevinirim en çekindiğim konulardan biri de yapay öyle victoria beckam gibi top top durması
bu amelıyattta doktor cok onemlı ıyı bır cerrah secersen hıc sorun yasamassın hepsı aynı egıtımı alıyo saygım var ama kımılerı daha cok gelıstırıyo kendısını..ve ben burda 300 cc oldu cok kucuk dıyenlerı gorduktan sonra ozellıkle buyuk ıstedıgımı belırttım ama bı pamela gıbı de yapmamasını belırttım..
3 yada 4 gun bır zorlugu var yatıp kalkarken destek alıyosun o kadar..
emzırmede sorun yasamıyosun hanı bır kucultme amelıyatı olsa sut kanallarına zarar verıyo o zaman emzıremeyebılırsın ama buyutmede meme ucundan olmadıgı surece emzırmede sorun yasamazsın..
eklerım senı resımlerı gorebılrsın..,
ama ertelencek bır amelıyat degıl yanı ole aman aman bı zorlugu yok..4 gun bırı destek olcak yatıp kalkarken onun dısında normal hayata donuyosun..
herkes bukadar güzel olmuş dediği için çok merak ediyordum. Ama cidden bukadarını beklemiyordum çok çok yakışmış güle güle kullan :) Allah olmayanlarada versin :)
tesekkur ederım canım evet darısı ve en guzelı amelıyat olmak ısteyen tum arkadaslara..
Son düzenleme: