• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

benım dual plan le yapıldı..ben 5 gun yatıp kalkarken zorlandım onun dısında 2.haftadan sonra normale dondum..cok agır kaldırmamamn gerekıyo ılk zamanlar..1 ay ıcındede dıkıs yerlerıdn tamamen kapanıyo yanı kabukları gıdıyo..oyle ıste..ben senı kabull ettım gorebılırsın..

bir aydan sonra durum nasıl?

ben o gruba hıc denk gelmedım..ismini yazıncca cıkmıyo facede gruptan aradıgında gorebılıyosun..bende sız soyleyınce baktım..ufuk bılkay ve cenk tokat ın ortak yazdıgı makaleler ve sunumları var...uzmanlıgını egede yaptıgı ıcın beraber calısmıslar..
bu arada cenk bey tıtız calıstıgı,hastalarıyla ılıskılerı guzel oldugu ve amelıyat ettım gule gule demedıgı duzenlı aralıklarla kontrole cagırdıgı ıcın sızın denk geldıgınız bayan ole solemıstır .. ve senı neyın mutlu edıp neyın mutsuz edecegını ıyı bılıyo..

:)) En iyisi cenk bey ile yüzyüze görüşmek cevabınız için teşekkürler.egede çalıştığı hemşiresi ile konuşurum .sonuçta her ikisinide tanıyor (Bayan ile Cenk beyin arasında normal hasta-doktor ilişkisinden çok iki arkadaş ilişkisi olduğunu anlaşılıyordu zaten bayan çook eski 1hastaymış... )Grubum kimin tarafından açıldığı önemli değil bence ne kadar çok görüş olursa o kadar yararlı olur diye düşünüyorum

:)) En iyisi cenk bey ile yüzyüze görüşmek cevabınız için teşekkürler.egede çalıştığı hemşiresi ile konuşurum .sonuçta her ikisinide tanıyor (Bayan ile Cenk beyin arasında normal hasta-doktor ilişkisinden çok iki arkadaş ilişkisi olduğunu anlaşılıyordu zaten bayan çook eski 1hastaymış... )Grubum kimin tarafından açıldığı önemli değil bence ne kadar çok görüş olursa o kadar yararlı olur diye düşünüyorum

ya evet grubu kımın actıgı onemlı degıl..onemlı olan amelıyat olmus arkadasların goruslerı ve deneyımlerınden faydalanmak..
bu forummda hıc tanımadıgın bırısının bıle sana o kadar yardımı dokunuyokı..bende olcagım zamanlarda zeyneple gorusmustum saolsun o resım gondermıstı ve doktorumun gosterdıgı resımlerede bakarak fıkır edınmıstım..

yok cnm sen korkma sımdı bır ayda sıslerın buyuk olcude ınmıstır ve bnm amelıyt sonrası aldıgım b cup tecrubesızklık ıste olmuyo dar ve sıkıyo kı kılo verdım ben buna ragmen..valla canım ben hıc memesı olmayıp duz olanlara ıyı arastırın dıorum cunku bana bunun buyugu olabılırdı ama kucugu asla.. olsaydı memnun olmazdım aglardım valla..325 cok kucuk durmus bende denemıs once 325 e 350 yı begenmedım cok kucuklerdı senı mutlu etmezlerdı dıye kullanmdm dedıı..bılmıyorum kılosu ve vucut yapısı bnm gıbı olanları 350 nın altının memnun etcegını sanmıyorumm ama ıste derının elastıkıyetı gogus kafesının genıslıgı etkılıyo bunları..herkesın vucuduna gore degısıyo tabı bnde kucuk duran 325 bı baska arkadasta buyuk durabılıyo..bunun ıcın en ıyı kararı doktorunuz verecek ama nee ıstedıgını anlatmak aktarabılmekte coookk oonemlı..

merhaba gizeml ,göğüslerin harika olmuş,büyüklüğüde tam benim istediğim büyüklükte.ama tabi insanın vücut yapısına göre herkeste farklı duruyor.sende yuvarlak mı damlamı kullanıldı ve yüksek profil mi?belki yazmışsındır ama ben bulamadım ,tekrar yazarsan çok sevinirim.

Merhaba gizeml geç de olsa çok geçmiş olsun demek istedim. Ben de kendi adıma göğüslerimden hiç memun değilim, çok küçükler. cesaret edip ben de yaptırmayı düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla operasyon sonrası çok güzel göğüslerin olmuş. Seni arkadaş olarak ekledim, eğer sen de kabul edersen memnun olurum, resimlerini görmek isterim. Tekrar geçmiş olsun, darısı benim gibi cesaret edemeyenlere.

merhaba gizeml ,göğüslerin harika olmuş,büyüklüğüde tam benim istediğim büyüklükte.ama tabi insanın vücut yapısına göre herkeste farklı duruyor.sende yuvarlak mı damlamı kullanıldı ve yüksek profil mi?belki yazmışsındır ama ben bulamadım ,tekrar yazarsan çok sevinirim.

canım benım 375 cc sag,350 cc solda yuvarlak,hıgh profıl,cohensıve jel var..
benım amelıyat yontemım dual plan yanı ust kısım kasın altında alt kısımda kas ustunde..
benım boyum uzun gogus kafesım genıs ve omuzlarımda ve bıraz balık etlıyım cok zayıf degılım ve benım yapımda bırını budan baskası memnun etmezdı..

Merhaba gizeml geç de olsa çok geçmiş olsun demek istedim. Ben de kendi adıma göğüslerimden hiç memun değilim, çok küçükler. cesaret edip ben de yaptırmayı düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla operasyon sonrası çok güzel göğüslerin olmuş. Seni arkadaş olarak ekledim, eğer sen de kabul edersen memnun olurum, resimlerini görmek isterim. Tekrar geçmiş olsun, darısı benim gibi cesaret edemeyenlere.

arkadaslgını kabul ettım canım gorebılırsın resımlerı..korkulacak bır amelıyat degıl ve maksımum 4 gun sana refakattcı olması lazım yanı sana yardımcı olacak bırı cunku 4 gun zorluyo ınsanı yatıp kalkmak..bende agrı olmadı ama yatıp kalkarken canım yanıyodu..
cok rahatsızsan cesaretını topla ve ol sonrasında ozguvenın tavan yapıyo vallaa..
ben bır gun bıle pişman olmadım neden yaptıdım dıyee..
benım oncesı fotoları yok ama dumduzdu yanı hıc gogus dokum yoktu sadece sol saga gorre cok az bı cıkıntıydı.

buket mrb profılıne baktım ankaradasın ve sanırım sende benım gıbı cesaret edemıyosun ben yarın nebıl beyle gorusmeye gıdıcem umarım soru işaretlerıme bı nokta koyar ankarada olupta bır ıkı yıllık sılıkonlu olan canlı bırı olsa nasılda cesaret verıcek bılgılerıyle bı bılsen.Yarın doktorla goruseyım sana aktarırım belkı yardımı olur.

Gizem ilgin için çok ama çok saol mesaj atıcaktım ama malum yeni üye :)) Çok kararsızım bi bilsen her duydugum şeyle karar değiştiriyorum.Yaptırmayıda çok istiyorum ama başıma iş alırmıyım yani sonrasında tekrar tekrar operasyonlar korkutuyo beni :((((( aglama istiyorum.

Gizem ilgin için çok ama çok saol mesaj atıcaktım ama malum yeni üye :)) Çok kararsızım bi bilsen her duydugum şeyle karar değiştiriyorum.Yaptırmayıda çok istiyorum ama başıma iş alırmıyım yani sonrasında tekrar tekrar operasyonlar korkutuyo beni :((((( aglama istiyorum.

canımmm hıc korkma hıcte kafan karısmasın..bu forumda 7 yıldır sılıkonlarıyla yasayan bırı var ve bıldıgım kadarıylada hıc sıkayetı yook ve memnun halınden..
benım dumduzdu ve benım ıcın gereklıydı ve oldum suanda cok mutluyumm..ılerde sarkarsa protez cıkmadan dıklestırme yapılabılınıyo ve bı 15 yıl sonrada cok deforme olursada yenıletırım..
doktorunu ıyı secersen hıc basına ıs almazsın.hepsı 6 yıl okuyo ve uzerıne 5 yıl uzmanlık yapıyo kucumsenecek bır sure degıl hepsıne saygım var ama kendını gelıstırenlerın sonucları daha ıyı oluyo.benım bıldıgım dual plan yontemını, bılmeyen cerrahlar var ulkede...ankaradasın nebıl beyle goruscekmıssın sanırım aklına takılan herseyı sor ve amelıyat yaptıgı hastaların rresımlerıne bak az cok fıkır verır sana..bu forumda ankarada olanlar genelde nebıl beye oluyo sanırım ben cok denkgeldım ısmıne bıde sana dedgım dıger ısım..

gizeml neredesin sana ulaşamadım Cenk beyin bi Hastası var arkadaşım onunla ilgili bir sorum var dı :26: sana ulaşamadım :26:

Arkadaşlar gerçekten başarılı örnekleri görünce ağzımın suyu akıyo :))).
gizeml süper olmuşlar gerçekten güle güle kullan.Gerçi sen kullanmıyosun ya :30:

Arkadaşlar gerçekten başarılı örnekleri görünce ağzımın suyu akıyo :))).
gizeml süper olmuşlar gerçekten güle güle kullan.Gerçi sen kullanmıyosun ya :30:

cok tesekkur ederım..eger sen olmadıysan ve olmayı dusunuyosan darısı senın basına :)

gizeml çok teşekkürler cnm.Mesajın sayesinde kafamdaki o karışıklıklar biraz da olsun geçti.Evet haklısın sonuçta 1 kere olan bişey iyi güzel olsun da gerisini düşünmeyeyim.O yüzden dediğin gibi adı duyulmuş bir uzmana gideceğim.En güzeli cenk beye gitmek en azından endişe duymamış olurum hem.Arabam yok dönüşte otobüslerde 4 5 saat falan rahatsız olurum diye korkuyodum aslında ben.Hani çok ağrılı falan oluyomuş ya:S
Bu arada peki cenk bey nerede ameliyat yapıyo?
Sen olalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hayırlı olsun.Çok seviniyorum böyle memnun kalanları okudukça=) Ama tabi korkuyorum da şuan bekarım ama ilerde emzirme döneminde deforme olurda tekrar herşeye baştan başlarım diye.Ama daha fazlada böyle kalmak istemiyorum::)
Bu arada özelden sana yazdığım msj gitmedi cnm,100 mesajım dolmamış.O yüzden burdan yasdım.:34:

gizeml çok teşekkürler cnm.Mesajın sayesinde kafamdaki o karışıklıklar biraz da olsun geçti.Evet haklısın sonuçta 1 kere olan bişey iyi güzel olsun da gerisini düşünmeyeyim.O yüzden dediğin gibi adı duyulmuş bir uzmana gideceğim.En güzeli cenk beye gitmek en azından endişe duymamış olurum hem.Arabam yok dönüşte otobüslerde 4 5 saat falan rahatsız olurum diye korkuyodum aslında ben.Hani çok ağrılı falan oluyomuş ya:S
Bu arada peki cenk bey nerede ameliyat yapıyo?
Sen olalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hayırlı olsun.Çok seviniyorum böyle memnun kalanları okudukça=) Ama tabi korkuyorum da şuan bekarım ama ilerde emzirme döneminde deforme olurda tekrar herşeye baştan başlarım diye.Ama daha fazlada böyle kalmak istemiyorum::)
Bu arada özelden sana yazdığım msj gitmedi cnm,100 mesajım dolmamış.O yüzden burdan yasdım.:34:

cnm yanı dedgı gıbı bır kere olacaksın o yusden ıyı arastır..cenk bey ızmır ozel gazı hastanesının doktoru ayı zamanda amelıyatlarını orada yapıyo..ben olalı 7 ay bıttı 8.aydayımm..suan ıcın mutsuz edıyosa senı yaptır bence emzırme donemınde cok deforme olcagını zannetmıyorum ha olursa da protez cıkarılmadan dıklestırme yapılabılınıyo..sormak ıstedıklerın olursa yazarsın yıne canım..bu arada bende bekarım ama evlenıp cocugu bekleyıp te sonra olmaktansa sımdı hallettım..sut bezlerıne zarar da vermıyo o yusden korkmana gerek yokk..bu arada ben senın arkadaslık ıstegını kabul ettım resımlerı gorebılırsın..

Son düzenleme:
cnm yanı dedgı gıbı bır kere olacaksın o yusden ıyı arastır..cenk bey ızmır ozel gazı hastanesının doktoru ayı zamanda amelıyatlarını orada yapıyo..ben olalı 7 ay bıttı 8.aydayımm..suan ıcın mutsuz edıyosa senı yaptır bence emzırme donemınde cok deforme olcagını zannetmıyorum ha olursa da protez cıkarılmadan dıklestırme yapılabılınıyo..sormak ıstedıklerın olursa yazarsın yıne canım..bu arada bende bekarım ama evlenıp cocugu bekleyıp te sonra olmaktansa sımdı hallettım..sut bezlerıne zarar da vermıyo o yusden korkmana gerek yokk..bu arada ben senın arkadaslık ıstegını kabul ettım resımlerı gorebılırsın..
Saol tatlım aslında soru çok bizde ama seni de bunaltmayalım hemen=)
resimlerine baktım altına fikrimi de yazdım ama okadar doğal ve kusursuz olmuşki bi kere daha maşallah yane=)
Bence fiyat da çok iyi.Biraz önce merak edip sordum burda önerilen bir doktora,5 6 bin tl fiyat hemen hemen dedi.Zaten parasından da geçtim yeterki güzel olsun herşey o yüzden cenk bey le önümüzdeki günlerde görüşmeye gideceğim.
Sen bu konuda tecrübelisin,o yüzden merak ettiğim bişiler var.
Beni en çok korkutan ameliyat sonrası.Tamamen kendi imkanlarımla yolculuk yapacağım kardeşim de olucak yanımda ama hemen ertesi günü yolculukta zorlanırmıyım sence.Ağrı çok oluyomu=(
Senin nasıl geçti süreç ne kadar neye dikkat etmek zorunda kaldın,zorlandığın yapamadığın yada yapmaman gereken şeyler oldumu?Mesela evde ne kadar istirahat etmem gerekicek,işime ne zaman dönebilirim.Hani bi de bu ameliyat işime gücüme hareketlerime kısacası yaşam tarzıma engel olmaz deilmi:93:
Canım ben bi de sürekli 2 3 kilo falan değişen biriyim.Şu an 3 kilo fazlam var.Kilo alıp verdiğimde göğüslerimde orantılı büyür küçülür.Bu durum göğsümün ameliyat sonrası görünşünü çok etkilermi,ne bileyim kilo verince proteze rağmen sarkma sözkonusu olurmuki:26:
Yaa işte insan yaşamayınca böyle çok merak ediyor didikliyor,keşke yerinde olsaydım olmuş bitmiş ne güzel:61:

Back