• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

gizemcim kıyafetli iken göğüslerim tam istediğim gibi görünüyor ancak çıplakken kocaman geldi gözüme biraz daha küçülecek değilmi iki top gibi çok sorun değilde büyük gibi geldi bana.bugün 12.günüm şişlikler daha inecek herhalde dimi

gizemcim kıyafetli iken göğüslerim tam istediğim gibi görünüyor ancak çıplakken kocaman geldi gözüme biraz daha küçülecek değilmi iki top gibi çok sorun değilde büyük gibi geldi bana.bugün 12.günüm şişlikler daha inecek herhalde dimi

canım sende sımdı muhtemelen şişlıkler vardır ve serttır..suan daha catalının oldugu kısım ve sılıkonunun oldugu kısım oturmadıgından buyuk gelıyo olabılır gozune..bırs yumusayınca ve şişliklerın gıdınce daha guzel duracak..benım resımlere baktıysan 2.hafta ve 7. ayı kıyasla ve hıc alakası yok bırbırıyle..gogus tam olarak oturunca ve şişlerin gıdınce aşık olucaksın göguslerıne;))

çok güzel olmuş :71:doğal duruyor ...darısı başıma inşallah:66:

tesekkur ederım ;) ınsallah canım sende ıstedıgın goguslere kavusursun..

Son düzenleme:

zamanla yerine oturdukça hem şekli değişecek hem de aşağıya doğru inecek.şuan ödemlidir,15.ci günden itibaren atmaya başlarsın.bolbol su iç.sıvı gıdalar al.ödemler insin.benim 2 ay dolacak yakında,ama ilk zamanlarından daha büyükler şuan . aşağıya doğru kavislendi , belki de ondandır.ben de biraz küçülecekleri günü bekliyorum :15:

gizemcim olumlu duygularını paylaşman çok iyi oldu.. bu sitenin en güzel tarafı bu bu konuda kafamızda bu tür estetiklerde oluşan olumsuz önyargılar yokoluyor özellike olduğunuz doktorlarıda yazmanız çok harika umarım biz de mutlu olurz. geçmiş olsun tekrardan

gizemcim olumlu duygularını paylaşman çok iyi oldu.. bu sitenin en güzel tarafı bu bu konuda kafamızda bu tür estetiklerde oluşan olumsuz önyargılar yokoluyor özellike olduğunuz doktorlarıda yazmanız çok harika umarım biz de mutlu olurz. geçmiş olsun tekrardan

evet burada olmus arkadaslar oolmayanlara cok yardımcı oluyo..banada zeynep cok yardımcı olmustu fıkır vermıstı..ınsallah canım sen ve dıger olmak ısteyen arkadaslarda cooookkk basarılı amelıyattlar gecırır ve bızde burada sızın mutlulukllarınızı paylasırız..

teşekkürler çiçeğim teşekkürler gizem.
gizem ben bir albüm görüyorum mavi atletli sporcu sütyenli ve çıplak olan resimler var hangisi 2.hafta hangisi 7.ay canikom anlayamadım

tamam canım üzerine mouse götürünce yazıyormuş.vaybe 2.hafta ile 7.ay çok farlı duruyor inşallah benimde öyle olacak çok teşekkür ederim sana.sayende doktor doktor gezmeden oldum ameliyatımı.üstelik estetik falan düşünmüyordum birgün olurum gözüyle bakıyordum.sayende gaza geldim iyide oldu.sanada yakışmış canım

tamam canım üzerine mouse götürünce yazıyormuş.vaybe 2.hafta ile 7.ay çok farlı duruyor inşallah benimde öyle olacak çok teşekkür ederim sana.sayende doktor doktor gezmeden oldum ameliyatımı.üstelik estetik falan düşünmüyordum birgün olurum gözüyle bakıyordum.sayende gaza geldim iyide oldu.sanada yakışmış canım

tesekkur ederım canım..emınım senınde cok guzellerdır aynı elden cıktı sonucta...
sen bole soyleyınce ve ben senı mutlu gorunce cok sevınıyorum..
darısı tum ısteyen arkadaslarımıza..

Son düzenleme:
teşekkr ederm cnm gördm gerçkten mükemmel olmuş.ilk haftalarda dik olmasına rağmen şu an oturmuş,çok güzel.senin adına çok sewindm

teşekkr ederm cnm gördm gerçkten mükemmel olmuş.ilk haftalarda dik olmasına rağmen şu an oturmuş,çok güzel.senin adına çok sewindm

tesekkur ederım canım..ınsalah sende kavusursun ıstedıgın hayal ettıgın mukemmel goguslere..
darısı ve en guzellerı tum ısteyen arkadasların basına ;)

arzum vaalla ben 400 cc yı cok merak edıyorum bıras daha kendıne geldıkten sonra sakıncası yoksa resım atabılırmısın bana..
emınnım cok guzel olmuslardır ..senın adına cok sevındım gercekten ..:nazar::54:

Kesinlikle arkadaşım resim ekleyecagim tabi.Ama şu şişler çekilsin biraz,şu anda çok gerginler.yarın pansumana gidecegim,bakalım nasıl olmuşlar,korkudan sütyeni açamıyorum bile.Siz resimlerinizi gösterdiniz bana,ben göstermesem ayıp olur zaten:9::9:

Kesinlikle arkadaşım resim ekleyecagim tabi.Ama şu şişler çekilsin biraz,şu anda çok gerginler.yarın pansumana gidecegim,bakalım nasıl olmuşlar,korkudan sütyeni açamıyorum bile.Siz resimlerinizi gösterdiniz bana,ben göstermesem ayıp olur zaten:9::9:

Arzum Sana hayranımm Benim İdolümsün Muhteşemsinnn :13:

Back