Nişan gize gelen nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Canım epeyi pahalıya malolmuş ben kullanmayacagım şeyleri aldırmam sanırım.Ben onura da alırken herşeyi kullanacagı cinsten alacagım.Senin aldıklarına da bakarak bir liste oluşturdum sadece havlusu var digerleri yok ama damlaya damlaya göl olur heralde :) Bizim nişan tarihimiz daha belli degil zaten Onur un egitime gelmesini bekleyebiliriz.Hepimiz aynı anlarda başladık bir seylere.İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz

canım evet biraz pahalıya mal oldu bohça bende daha önceden alma taraftarıydım ama fırsatım olmadı bir anda oldu herşey bide bu tür şeyler aileyle çıkılıyormuş felan filan bizim burda eminönü varya onla alakalı işte o bir gelenek gibi :)

kozmatikler ve tkaım elbiselerimiz içinde birgün harcadık pazar halletik

ben o tüysüz olabilen terliği kullanırım hoşuma gittti evde şık birşeyler giydiğimde muhakak kullanırım

aynamıda bile bile ekru gri karışımı aldım çok sevdim onlarıda

diğer herşeyi kulalncağım şeler aldırdım parfüm zaten en sevdiğim kozmatiklerin ise aynıları bende var o kozmatik için mini sandıkta görümcem çok ısrar etti allallım diye taşlılar vardı son ajnda bir köşede bunu gördüm pudra pembesi olması cezbetti ve taşsız die hemen kaptım diğer sandıklar hep abartı beni yansıtmıyor :)

bu işler hem güzel hem zor biz alışveriş esnasında çok eğlendik şükür içime sindi herşey

darısı başınıza canım inşallah en hayırlısı olur hakkımızda

hayırlı olsun tatlım hepsi birbirinden güzel ve özenli bir an önce nişanım olsa diye sabırsızlandım valla güzel tatlı telaşlar rabbim mutlulukla yapabilmeyi nasip etsin cümlemize inşallah bişey sorucam hani o gecelik takımını ben saten istemiyorum senin gibi en sade neyse onu alıcam bunları beğenirken diğerleri ne yapıyo yani böyle çamaşır gecelik seçerken utanırım yaaa birde nişandan ne kadar önce çıkılıyo bu alışverişe ve nişan elbiseni ne kadar önce aldın sözlüm burda değil ve biz üç dört gün içinde hepsini halledeceğiz sence yetermi yetişirmi herşey ayyy çok soru sordum kusura bakma ama napim cehaletime ver :):)

Son düzenleme:

canım öncelikle benim geceliklerimde 6 lı set saten ama çok kaliteli pier carrdin tavsiye ediyorum tek kelime mükemmel komple o kaygan satende değil ayrıca valla nişanlım oturdu mağazanın içinde biryere biz ablası annem onun annesi baktık utanılcak bişi yok ilk utandım ama sonra modellere bakınca alıştık

nişan elbisemi 3 hafta önce almıştım nişandan 3 hafta önce bohça alışverişinede 1 hafta önce çıktı bence yeter vakit alışveriş yapmaya ben halal geçen hafta cuma bile kahve nişan şekeri felan alıyordum yani üdşün

sen istersen nişan elbiseni sözlün gelmeden ya ayırt ya al sonuçta elbise şakaya gelmiyor canım

Canım Maşallah herşeyin çok güzel
Mor bavulu özellikle merak ediyordum gerçekten çok beğendim :)
Tüm güzel eşyalarını mutlulukla kullanman dileğiyle

Son düzenleme:
perim güzel yüreklisin çok teşekkürler ince yorumların için canım mormu pembemi olsun dedim ama mor bavul seçtim çok aradım buldum onu pembe kirlenir diyerekten patlıcan moru aldım çok seviyorum bavulumu herşeyimi

Güle güle mutlu günlerde kullan her şeyini Gizcim hep si çok hoş. Biz de önümüzdeki ay girişeceğiz sanırım bohça işine nişan için şimdilik takı setim, alyanslarımız, nişanlığım, ayakkabılarım ve küçük bir çantam var.

hayırlı olsun canım. ben bu çeyiz işine çok bozuluyorum ya. 1 ay için de tamı tamına 8 bin 400 tl harcadım. yine eksik var. pess

rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin, mor bavul fikrini çok çok beğendim, pierre cardin in gecelik takımının kalitesi harika ama sadesi yoktu dantelli aldık, makyaj kutunu nerden aldın güzel bulamadım ben

maşallah hepsi çok güzel morda çok yakışmış bohçaya... haftaya bizde nişan alışverişine çıkacağız canım neler alındı sana yada damada ne aldınız acaba yardımcı olurmusun bana bide nişan sandığı almak şartmı biz tayinci olacağız sandık istemiyorum böyle seninki gibi bohçe süslesek olmazmı ne güzel olmuş böyle şimdiden teşekkürler

Hepsi çok güzel gerçekten çok düzenli güzel şeyler hazırlanmış ayarlanmış iyi günlerde mutlulukla kullan hepsini canım

özenle seçilmiş , çok zevkli nişanlında heleki süsleme işine bayıldım ne kadar süslemişler maşallah .

Güle güle giy canım allah tamamını erdirsin

Aaaa ne hoşşş..güle güle kullan hepsini cicimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…