- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
canım çok çok teşekkür ederim buraya paylaştım ben gerekli görülenleri klullancaklarımı aldırdım aynı şekilde karşı tarafada öyle yaptım bornozon bile modeli kafamda belliydi direk ismini söledim öyle verdiler kolay ama pahalı bir alışveriş oldu
sade bohçam 6 lı gecelik takımı diğer iç çamaşırları makyaj kutusu tarak seti felan 1700 tl ye geldi bende ne bu kadar pahalı diye hesaplattım bir baktım ki bu kredi kartı fiyatıymış sonra bohça hsetim fransız güpürlü diye pahalıymış bende istemem die direttim mağaza müdür kaıdn geldi geliş fiyatına satalım dedi bohça setim o kumaş parçaları 200 tl ye indi lütfettiler öyle öyle indire indire 1100 tl ye geldi ama bohça setime bayıldım masa örtüsü runnır olarak kullancam yanlarını açıp öyle hoşuma gidiyor ki
burdaki arkadaşlara fiyat konusu ile ilgili yardımcı olabilir diye paylaşayım
ve bunla bitmedi parfüm 180 tl
makyajlar o kozmatikler vatsonstan 300 tl
bavul 120 idi 100 tl ye geldi
bornoz takımı 300 tl den 285 e indi
çanta pier caridnen beğenemedim arminada tesadüf buldum 130 tl
cüzdan yine aynı marka 85 tl
ayakkbı 90 tl
ceket takımı 200 tl
Canım epeyi pahalıya malolmuş ben kullanmayacagım şeyleri aldırmam sanırım.Ben onura da alırken herşeyi kullanacagı cinsten alacagım.Senin aldıklarına da bakarak bir liste oluşturdum sadece havlusu var digerleri yok ama damlaya damlaya göl olur heralde :) Bizim nişan tarihimiz daha belli degil zaten Onur un egitime gelmesini bekleyebiliriz.Hepimiz aynı anlarda başladık bir seylere.İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz