Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gizim heppsi çok güzeller geçekten hayırlı olsun cancağozım renk uyumunuda çok sevdim ...
benim kayınvalidemde bana hamam takımı getirmişti ...
tekirdağ canım
çerkezköy
hamam takımı bana da nişanda geldi dee
acaba aynı memleketten mi die düşündümm
seninki neresiiii
gizemcim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım
çok beğendim bende böyle az ama öz şeyleri almaya düşünüyorum çok fazla bişeye gerek yok erkek tarafına gdenleride merak ettim bak şimdii güle güle kullanırsınız inşallah
gizcim bohçandakiler ne güzelmiş en çok makyaj malzemelerini beğendim çok sade çok az ve öz ne güzel ne kullanıyorsan onu almışsın gerekli gereksiz göz yorucu değil mis gibi allah tamamına erdirsin
çok güzel olmuş canım benim güle güle kullan mutlulugun daim olsun
nişanlının bohçası daha çok geldi gözümü kızın bohçası daha çok olur aslında ona daha çok şey alınmış gbi sankii neyse fesatlık yapmayım şimdii
canım benim güle güle kuLLanmak nasip oLur inşallah
o bornoz takımına bittim benn..çok güzeL ya kullanmaya kıyamazki insan
Gizemcigim hayırlı uğurlu olsun en başta.Topige çok sık yazmadıgım için artık görüşemiyoruz.Nişan bohçan (bavulun) çok güzel süslemesi de ayrı güzel olmuş.Ben de nişana kadar hazırlayayım bohçamı diyorum bir anda hazırlamak zor olur belki.Tekrardan hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin hiç ayırmasın sizi