• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan gizin aşkına hazırladığı nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kriz canım çok teşekkür ederim ben çeyize pasta kesmek için bievden bişiy almıştım o aklımda onla kesicez telden giriyorum pek bakamıyorum senin albümlerine bakıcam sağol canım

Dila canım güzel yorumların için sanada teşekkürler

Ecem canım sağllasın

Envyme saol canım

Kriz canım çok teşekkür ederim ben çeyize pasta kesmek için bievden bişiy almıştım o aklımda onla kesicez telden giriyorum pek bakamıyorum senin albümlerine bakıcam sağol canım

Dila canım güzel yorumların için sanada teşekkürler

Ecem canım sağllasın

Envyme saol canım

aldıysan albüm yapmama gerek yok canım :16: biz ablamda unutmuştuk da o detayı, ondan ben nişanım da özellikle dikkat etmiştim pasta bıçak spatula setine. ama makas süslememi falan gösterebilirim tabi resimleri bulabilirsem :44:

Her şey güzel görünüyor gizemcim hayırlı olsun. Bana da önceden çok saçma gelirdi bu bohça işleri ama sanırım yapmaya karar verdim ama az ve öz şeyler almak istiyoruz hayatımla öyle kullanmayacağımız şeylere boşuna para vermek istemiyoruz . Bizim nişan ekimde temmuz ağustos gibi başlayacağız kısmetse alışverişe şimdilik sadece hayatımın bavulunu aldık.

herşey harika görünüyor canım..
hadi son 1 günün :nazar::24:

gizemcimmm ne güzel herşeyini halletmişsinnn. nasıl üzerimde yük şu anda resmen bohça için ayrı bir stres oldum. Allah hepimize yardım etsin.

Canım ne güzel anlatıp paylaşmışsın aldıklarını hepsi süper, güle güle kullansın nişanlınn.. peki senin bohçanın olduğu bir başlığın var mııı?? bakınayım biraz...
Biz de bohça yapacaz ama sevgilime nişandan sonra yapıcaz bana nişandan önce tabi, o yüzden şu an benmki lazım :52::1:

Canım ne güzel anlatıp paylaşmışsın aldıklarını hepsi süper, güle güle kullansın nişanlınn.. peki senin bohçanın olduğu bir başlığın var mııı?? bakınayım biraz...
Biz de bohça yapacaz ama sevgilime nişandan sonra yapıcaz bana nişandan önce tabi, o yüzden şu an benmki lazım :52::1:

canım konularımda var paylaşayım hemen buda bana hazırlanan

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-tepsisi/627289-gize-gelen-nisan-bohcasi.html

Hepsi de çok özenli güzel hazırlanmış ellerinize sağlık,nişanlında iyi günlerde kullansın canım :)

Canım toplamda size ne kada bir hesap çıktı garanti 1 milyar kenarda tutamak gerekir mi?

Eşofman takımı , spor ayakkabı almadın mı canım sen ?

Canım toplamda size ne kada bir hesap çıktı garanti 1 milyar kenarda tutamak gerekir mi?

Eşofman takımı , spor ayakkabı almadın mı canım sen ?

canım benim bohçam üç bini geçti erkek bohçasıda onun yarısı kadar tuttu valla biz biraz pahalıya aldık gibi ama olsun istiyorsan kenarda tut canım daha kolay olur ben bohça hiç istemediğim halde yaptık mecburen canım

Back