Nişan gize gelen nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
gizim heppsi çok güzeller geçekten hayırlı olsun cancağozım renk uyumunuda çok sevdim ...

benim kayınvalidemde bana hamam takımı getirmişti ...

çok beğendim bende böyle az ama öz şeyleri almaya düşünüyorum çok fazla bişeye gerek yok erkek tarafına gdenleride merak ettim bak şimdii güle güle kullanırsınız inşallah

gizcim bohçandakiler ne güzelmiş en çok makyaj malzemelerini beğendim çok sade çok az ve öz ne güzel ne kullanıyorsan onu almışsın gerekli gereksiz göz yorucu değil mis gibi allah tamamına erdirsin

çok beğendim bende böyle az ama öz şeyleri almaya düşünüyorum çok fazla bişeye gerek yok erkek tarafına gdenleride merak ettim bak şimdii güle güle kullanırsınız inşallah

Canım inan en çok kullanabileceklerimi aldım cildim karma ve esmer hasas değil ve pek makyaj yapmıyorum normalde kullandıklarımı alınca seçme kolay oldu erkek bohçası linkini kopyalıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...gizin-askina-hazirladigi-nisan-bohcasi-3.html

gizcim bohçandakiler ne güzelmiş en çok makyaj malzemelerini beğendim çok sade çok az ve öz ne güzel ne kullanıyorsan onu almışsın gerekli gereksiz göz yorucu değil mis gibi allah tamamına erdirsin

Canım çok saol inan ne kullandıysam onu aldım 5 dakkada sepet doldu şu bohçada mille kullanmıcsğı şeleri aldırıyo ya yada kendisinin asla almağı şeleri aldırıyo ben öle yapmadm yukarda da dedim sorunlu bir cildim yok karma ve esme makyaj yapmama gerek yok makyaj yapınca hafif allık bile benim gözümü yorar ben tek allık kullanıyorum göz makyajı bile 6 yıllık ilişkimde nişanlım nişan günü gördü düşün o yüzden içime sinen şeler aldım darısı başına cidden istediklerimi yaptılar sağolsunlsr

canım benim güle güle kuLLanmak nasip oLur inşallah
o bornoz takımına bittim benn..çok güzeL ya kullanmaya kıyamazki insan

çok güzel olmuş canım benim güle güle kullan mutlulugun daim olsun

nişanlının bohçası daha çok geldi gözümü kızın bohçası daha çok olur aslında ona daha çok şey alınmış gbi sankii neyse fesatlık yapmayım şimdii

çok güzel olmuş canım benim güle güle kullan mutlulugun daim olsun

çok çok sağol canım

nişanlının bohçası daha çok geldi gözümü kızın bohçası daha çok olur aslında ona daha çok şey alınmış gbi sankii neyse fesatlık yapmayım şimdii

:))))))))))) bana çok çamaşır aldılar ama fotolayamadım bide ceket pantolon takımı alındı kotondan aldırdım sevdiğim tarzda ben nişanlıma almadımn onları fotolamayı unutmuşum ben ubnları gerekli gördüm bornoz takımı bile fazla geldi gözüme:) ayyy ama daha ne olsun kız ben fotoları birleştirdim sana o yüzden öyle glemiştir ben herşey bana fazla alınıyor diye 2 tane gömlek 2 tane pijama aldırdım durumlar eşitlensin diye

canım benim güle güle kuLLanmak nasip oLur inşallah
o bornoz takımına bittim benn..çok güzeL ya kullanmaya kıyamazki insan

canım çok çok sağl bornoz takımımı bende çok severek aldım o modeli istiyordum zaten

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş herşeyin canım Allah tamamına erdirsin
Hepsi çok şık güle güle kullan

Gizemcigim hayırlı uğurlu olsun en başta.Topige çok sık yazmadıgım için artık görüşemiyoruz.Nişan bohçan (bavulun) çok güzel süslemesi de ayrı güzel olmuş.Ben de nişana kadar hazırlayayım bohçamı diyorum bir anda hazırlamak zor olur belki.Tekrardan hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin hiç ayırmasın sizi

canım çok çok teşekkür ederim buraya paylaştım ben gerekli görülenleri klullancaklarımı aldırdım aynı şekilde karşı tarafada öyle yaptım bornozon bile modeli kafamda belliydi direk ismini söledim öyle verdiler kolay ama pahalı bir alışveriş oldu

sade bohçam 6 lı gecelik takımı diğer iç çamaşırları makyaj kutusu tarak seti felan 1700 tl ye geldi bende ne bu kadar pahalı diye hesaplattım bir baktım ki bu kredi kartı fiyatıymış sonra bohça hsetim fransız güpürlü diye pahalıymış bende istemem die direttim mağaza müdür kaıdn geldi geliş fiyatına satalım dedi bohça setim o kumaş parçaları 200 tl ye indi lütfettiler öyle öyle indire indire 1100 tl ye geldi ama bohça setime bayıldım masa örtüsü runnır olarak kullancam yanlarını açıp öyle hoşuma gidiyor ki

burdaki arkadaşlara fiyat konusu ile ilgili yardımcı olabilir diye paylaşayım

ve bunla bitmedi parfüm 180 tl
makyajlar o kozmatikler vatsonstan 300 tl
bavul 120 idi 100 tl ye geldi
bornoz takımı 300 tl den 285 e indi
çanta pier caridnen beğenemedim arminada tesadüf buldum 130 tl
cüzdan yine aynı marka 85 tl
ayakkbı 90 tl
ceket takımı 200 tl

Son düzenleme:
Hayırlı olsun gizcim :) Allah mutluluğunuzu daim etsin, bohçanın resimlerini çekmen harika olmuş
böyle toplu olarak görmek inan insanın aklında alacaklarını belirlemesi için çok iyi oluyor :)
bu yüzden sana teşekkürler... :)

her şey çok güzel, Allah kazasız belasız kullanmayı da nasip etsin inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…