Nişan gize gelen nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

giz08

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
11.472
79
408
İstanbul
nişanlandım ve geldim bohçamı bavulumu herşeyimi paylaşıyorum dün fotoğraflarını çekebildim sonunda eksik olan birkaç şey var ek olarak ceket takımı aldırdım krem rengi fotolayamadım yalnız :)

nişanlımın ailesi bornoz tkaımıda aldı onalrda adetmiş bohçaya bornoz takımı konulurmuz bornoz takımı taç simple

gelellim 6 lı setime en sade modelinden aldım kollarında mini kurdale ve hafif dantel var sabahlığımın fotosunuda çektim

iç çamaşırlarım

pijama takımım ve çorabım

çantam ve cüzdanım

tarak ayna setim tüylü ve tüysüz olan terliğim (buna gerek yoktu ama aldık ), aşkımın seçtiği ayakkbım

kozmatik sandığım ve günlük hayatta kullandığım kozmatik ürünlerim

havlularım seccade takımım bohçam olabildiğince halvu konulmuş bu bohçaya işlemleri çok şıktı

Son düzenleme:
hepsi çok hoş canımmm aşklaaa kullanmak nasip etsin rabbimm
hayırlı uğurlu olsunnn

harika hepsi gizcim, güzel günlerde kullan inşallah

Seni böyle görünce benim bile kalbim hızlı hızlı atıyor, senin heyecanını ve mutluluğunu düşünemiyorum bile

Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin balımm

Canım hepsi çok güzel güle güle kullan inşallah

Hayırlı olsun giz
Hepsi çok hoş özenerek seçilmiş parçalar belli ki üzerine titremişler
Hep böyle olun zaten
İyi günlerde kullanmak nasip olsun

Canım hayırlı olsun darısı başımıza

Bu arada nişanlin nereli? Biz erzurumluyuz bizim adetlere benziyor :)

Canım hayırlı olsun darısı başımıza

Bu arada nişanlin nereli? Biz erzurumluyuz bizim adetlere benziyor :)

canım nişanlım karabüklü aslıdna adetlerinde yatak örtüsü almakt avarmış ama benim 2 tane var bir tanede yaptırcam daha sonra alın alırsanız dedim birkaç bişi daha alınıyordu istemedim valla kullancaklarımı aldım :)

sizin oranının adetlerini biliyorum canım bana alınanların üç misli bide herşeyi gümüş bakır koyuyorsunuz valla

Allah tamamını erdirsin , çok güzel tüm alınan-seçilen ürünler.Mutluluklar ve sağlık hiç yakanı bırakmasın

Giz canım sen bize gelin geliyorsun hee Hemşeriyiz damatla Ama bak yatak örtüsünü bilmiyordum ögrenmiş oldum

Giz. senin nişanlanmana en çok sevinenlerden biri benim galiba. Allah tamamına erdirsin, herseyin tastamamdı zaten resmiyete dökülmesi kalmıştı:132::132:

bohçanı da çok begendim, benim meraak ettiğim süsleme kısmını kim yapti? terazi burcu oldugumdan ilk olayım görsellik benim bohçam da böyle gelsin isterim ama tutup böyle yapın diyemem denir mi ki

Son düzenleme:

canım sağol iyi dileklerin için teşekkürler

canım zaten sen seçiyorsun ki herşeyini kimse sana bişi demiyo hatta mutlu oluyolar ben sade seçtim herşeyimi çoğu kişi sade almıyor die mağazadakiler bile şaşkındı yani en sadeleri bunlaridi süslemeyide ablasıyla beraber aldık bavulum mor die mor süsledi bide ablası benim neyi seveceğimi biliyor 1 ay öncede onun nişanı vardı bu işleri iyi öğrendi benimkinide güzel süsledi sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…