nişanlandım ve geldim bohçamı bavulumu herşeyimi paylaşıyorum dün fotoğraflarını çekebildim sonunda eksik olan birkaç şey var ek olarak ceket takımı aldırdım krem rengi fotolayamadım yalnız :)
nişanlımın ailesi bornoz tkaımıda aldı onalrda adetmiş bohçaya bornoz takımı konulurmuz bornoz takımı taç simple
gelellim 6 lı setime en sade modelinden aldım kollarında mini kurdale ve hafif dantel var sabahlığımın fotosunuda çektim
iç çamaşırlarım
pijama takımım ve çorabım
çantam ve cüzdanım
tarak ayna setim tüylü ve tüysüz olan terliğim (buna gerek yoktu ama aldık ), aşkımın seçtiği ayakkbım
kozmatik sandığım ve günlük hayatta kullandığım kozmatik ürünlerim
havlularım seccade takımım bohçam olabildiğince halvu konulmuş bu bohçaya işlemleri çok şıktı
nişanlımın ailesi bornoz tkaımıda aldı onalrda adetmiş bohçaya bornoz takımı konulurmuz bornoz takımı taç simple
gelellim 6 lı setime en sade modelinden aldım kollarında mini kurdale ve hafif dantel var sabahlığımın fotosunuda çektim
iç çamaşırlarım
pijama takımım ve çorabım
çantam ve cüzdanım
tarak ayna setim tüylü ve tüysüz olan terliğim (buna gerek yoktu ama aldık ), aşkımın seçtiği ayakkbım
kozmatik sandığım ve günlük hayatta kullandığım kozmatik ürünlerim
havlularım seccade takımım bohçam olabildiğince halvu konulmuş bu bohçaya işlemleri çok şıktı
Son düzenleme: