Neredesiniz? İstanbul'un her semtinde kıyafet toplayan yerler var. Sen bırakıyorsun, ihtiyacı olan yine deneyip aynı yerden alıyor.Merhaba kızlar.Evde bi sürü kullanılmamış ve az kullanılmış kiyafetim var.Onları nereye bağışlayabilirim? İnternette araştırma yaptım fakat tam olarak bir şey bulamadım.Kargo ile göndermek istiyorum.Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olur musunuz.
Merhaba kızlar.Evde bi sürü kullanılmamış ve az kullanılmış kiyafetim var.Onları nereye bağışlayabilirim? İnternette araştırma yaptım fakat tam olarak bir şey bulamadım.Kargo ile göndermek istiyorum.Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olur musunuz.
Merhaba kızlar.Evde bi sürü kullanılmamış ve az kullanılmış kiyafetim var.Onları nereye bağışlayabilirim? İnternette araştırma yaptım fakat tam olarak bir şey bulamadım.Kargo ile göndermek istiyorum.Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olur musunuz.
mrb.ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşkr.ankaradaki engelli derneğimize temiz düzgün yırtık olmayan giyim eşyalarınızı gönderebilirsiniz makbuz karşılığı alıyoruz iletişim 0555 436 56 96Merhaba kızlar.Evde bi sürü kullanılmamış ve az kullanılmış kiyafetim var.Onları nereye bağışlayabilirim? İnternette araştırma yaptım fakat tam olarak bir şey bulamadım.Kargo ile göndermek istiyorum.Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olur musunuz.
mrb.ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşkr.ankaradaki engelli derneğimize temiz düzgün yırtık olmayan giyim eşyalarınızıgönderebilirsiniz makbuz karşılığı alıyoruz iletişim 0555 436 56 96Merhaba kızlar.Evde bi sürü kullanılmamış ve az kullanılmış kiyafetim var.Onları nereye bağışlayabilirim? İnternette araştırma yaptım fakat tam olarak bir şey bulamadım.Kargo ile göndermek istiyorum.Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olur musunuz.
Bnimde ihtiyacim var bi bebegim olucak onun icinde yardim ariorum kiyafet vs yardimlari . maddi durum kotu biraz burayi da bugun buldum .. Guven skntisi yasiorum biraz ama bir yardim sever eli ariorumMerhaba kızlar.Evde bi sürü kullanılmamış ve az kullanılmış kiyafetim var.Onları nereye bağışlayabilirim? İnternette araştırma yaptım fakat tam olarak bir şey bulamadım.Kargo ile göndermek istiyorum.Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olur musunuz.
İletişime geçeceğim, tüm apartmanı ayarladım!Üstte kalsın mesajla, belki ilgilenenler olur.mrb.ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşkr.ankaradaki engelli derneğimize temiz düzgün yırtık olmayan giyim eşyalarınızıgönderebilirsiniz makbuz karşılığı alıyoruz iletişim 0555 436 56 96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?