- 3 Mart 2018
- 16
- 9
- 1
- Konu Sahibi Kucukmavisiir
-
Şık bir yerse jean olmazki ama :/Topuklu bot, siyah jean , beyaz spor bi gömlek üzerine hırka. Fiziğin nasıl? Boyun kilon?
Topuklu bot, siyah jean , beyaz spor bi gömlek üzerine hırka. Fiziğin nasıl? Boyun kilon?
Evet o da önemli tabi. Salaş bi yere de elbiseyle filan gitse olmax. Mekan önemli onu söylesinŞık bir yerse jean olmazki ama :/
Ne tatlısın. Kafayı kesip aşağının resmini atabilir misin ona göre tavsiye versek?
Ben de basenliyim ya o yüzden kot giymem mesela hep siyah giyerim altıma. Mekan neresi olacak bu önemli ? Kalçalarını örten uzun bişey giyebilirsin.Hayatimda topuklu bot ayakkabi giymedim. Rezil olup duser miyim,kolay midir yurumek.
Gercekten magaradan cikmis gibi hissediyorum. Hic kadin kadin degilim ya.
Boyum 1.65 kilom.60, basenimi nasil saklarim ?
Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin.
Arama motoruna kışlık kombinler yazip aratin, begendiginiz kombini direk kombin olarak alin, zamanla hangi parcayi neyle giyeceginiz de oturur zaten. Biz size ne kadar ornek versek zevkinizi bilmedikce havada kalacak.
Kışın üşüme
Yazın terleme
Derdinin yeri burası değil, bu bir dert bile değil
Moda dergisi al
Her ünlü markanın taklidi var her bütçeye uygun
Ben de basenliyim ya o yüzden kot giymem mesela hep siyah giyerim altıma. Mekan neresi olacak bu önemli ? Kalçalarını örten uzun bişey giyebilirsin.
Tarzını bile yazmadınHaklisiniz onemli dert sayilmaz ama cok heyecanliyim, cok panik yaptim kendimce. Bir kac tavsiye bile beni mutlu eder. Cunku gercekten bilmiyorum burada insanlar birbirine yardim ediyor onun icin yazdim
Tesekkurler
Yani ben pek elbise taraftarı değilim. Dediğim gibi siyah jean üzerine şık bi bluz ve takılar olabilir saçlarına maşa yaparsın ayağına da 3-5 cm topuklu siyah bir bootie. Hatta netten bak buraya at olmuş olmamış diyelimAksam yemegi guzel hos bir mekan dedi.
Bana kalsa kot kazak botla gidicem ama orda tuhaf durmak istemiyorum. Gercekten yillarca bunu beklemis biri olarak dert oldu bana bu.
Tarzını bile yazmadın
Kapalı mısın
Tesettür mü
Açık mı
Yaş ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?