• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyi bilmiyorum.

Ayağında spor ayakkabı veya converse'den ötesini pek göremediğimiz genç kız detected.

İçinde kendini rahat hissetmediğin hiçbir şeyi giymeye çalışma, Alışmadık totoda don durmaz, you know.

Siyah elbise hem her yere uyar hem zayif tutar hem de zarif. Altina ince siyah corap ve altina da topuklu bot. Cogu renk uyar. Cok siyah giyinmek olmaz takilar cok onemli. Kiyafette farkini ve tarzini takiyla belirlersin.
Gosterisli ama zarif bi kolye. Buyuk tercih ederim ben genelde. Saat ve bileklik. En onemlisi sac ve makyaj tabi. Ne kadar guzel giyinirsen giyin sacin kotuyse biseye benzemez.

Yani ben pek elbise taraftarı değilim. Dediğim gibi siyah jean üzerine şık bi bluz ve takılar olabilir saçlarına maşa yaparsın ayağına da 3-5 cm topuklu siyah bir bootie. Hatta netten bak buraya at olmuş olmamış diyelim

Tamamdir oyle yapayim. Cok tesekkur ederim. Botum da yok. Cidden magaradan cikmis gibiyim, erkek cocugundan hallice.

Bir de çok şık giyinirsen havaya girmiş olursun komik olur fazla spor olursan maça gider gibi olursun o da komik olur biraz politik giyin :eğlence:

Siyah elbise hem her yere uyar hem zayif tutar hem de zarif. Altina ince siyah corap ve altina da topuklu bot. Cogu renk uyar. Cok siyah giyinmek olmaz takilar cok onemli. Kiyafette farkini ve tarzini takiyla belirlersin.
Gosterisli ama zarif bi kolye. Buyuk tercih ederim ben genelde. Saat ve bileklik. En onemlisi sac ve makyaj tabi. Ne kadar guzel giyinirsen giyin sacin kotuyse biseye benzemez.

Siyah elbiselerim var ama sifir kol. Uzerine ne giymeli yoksa alisverise mi gitmeli sizce.
Cook tesekkur ederim.

Buraya en sevdiğin giyilebilecek tarzda şık elbiselerinin fotoğrafını at,biz de ayakkabı aksesuar saç makyaj ile tamamlayarak sana sunalim:)

Siyah kısa elbise altına siyah opak çorap ve spor ayakkabı. Al sana spor şık. Her mekana uyarsın böyle merak etme ;) yanında Babet götür babet de giyebilirsin hatta.

Acigim hep spor giyinirim. Yasim da 24.
Yillardir bu ani bekliyorum desem abartmis olmam o kadar heyecanliyim ki elime yuzume bulastirmak istemiyorum.
Ben de spor severim günlük hayatta
Ayak bileğine kadar uzun, altı kalın spor ayakkabılarla bence abiye bile giyilir
Ben nb tüm çeşidinden aldım ağır borçla
Ama hiç ne giysem demiyorum
Yaz kış
Bilek hizası pantolon
Erkek kazak
Sırt çantası
Yıllardır böyleyim
Bir gün bile rüküş müyüm demedim
Rahatsan şık hissediyorsun diyor bana içim

Bir de normalde topuklu kullanmadigin icin asiri topuklu giyme bence. Kalin topuklarda guzel duruyor.

Yok duserim zaten kesin. Ay rezillik.
Unide bu cocukla taniscam diye rezil ola ola bi hal oldum. Artik olmayayim:)
O zaman onunla tanismak icin okculuk kulubune girmistim o da orda diye,omzum cikmisti. Simdi ayagimi da kirmayayim. Kalin topuklu giyeyim ben. Cok tesekkurler.

Ayyy benim o.
Vallahi bilmiyorum. Gitcegim yerde tuhaf durmayayim yeter :))

Senin için biraz etrafa bakındım ve şu sitede hoşuna gidebilecek şirin hippi elbiseler, şurada da içinde rahat edebileceğin şık elbiseler buldum, şunun veya şunun gibi.
Bana sorarsan karakterini yansıtan şirin bir elbiseyi, altında fotoğraftakine benzeyen bir ayakkabıyla daya gitsin, kendin ol, rahat ol.
Bol şans.

Acigim hep spor giyinirim. Yasim da 24.
Yillardir bu ani bekliyorum desem abartmis olmam o kadar heyecanliyim ki elime yuzume bulastirmak istemiyorum.
Sifon onu kisa arkasi uzun bir gomlek giyebilirsin altina da siyah dar paca pantolon ve siyah hafif topuklu buti bilegine de guzel deri bileklikler var oyle bise takabilirsin hatta benim bi tane var herkes bayilirdi foto atacaktim beceremedim.

Back
X