Giyim-Kuşam Ne Derece Önemlidir?

sandalet yasak :)
Babetler de denedim ancak tabanları çok dümdüz olduğundan bir süre sonra ayak ağrıttı. Sanki ayakkabı ile değil de çıplak ayakla geziyormuşum gibi bütün çukurları, taşları hissettim:)
Ben sanırım fazla takıyorum, beyazdan içim görünür, kırmızı çok renkli, si,yah çok matem havasında diye diye bir şey giyemiyorum:)

mesela bu şekilde yüksek bel pantolonlar olabilir.zayıf olduğun için yakışacaktır.hem de boyunu daha uzun gösterir.
paçasını dert etme.tadilatla hallolur

Aslen zayıf değilim ama 153'e 46'yım şu an ama beden olarak 34'üm. Her markanın 34'ü de olmuyor biraz biçimsizim galiba:)

Ben de 154'e 43'üm ama 34 bedenler oluyor rahatlıkla sana tam olması lazım ya Koalina...
batik dışındaki markalar oluyor bana (alt kıyafetler)
üstte omuzlarım dar olduğu için kotonun falan bazı kıyafetleri iyi durmuyor.

Epey önemli. :) rahat giyinme isteğiniz kendinize bakmanızı şık görünmenizi engellemez ki. Bukombin.comda güzel parçaları birleştiriyorlar bi göz atın derim ilham verir

Benim 46 kilonun 30 kilosu falan popoda muhtemelen. 90 cm bir popom var...Oraya oluyor 34 bedenler ama bacaklar, kollar, kısacası kemikler zayıf. Omuz-sırt namına hiç bir şey yok. Bir popo kısmı beni kurtaran işte yoksa giydiklerim de düşecek :)

a aa sandalet niye yasak kihaklısınız babetler rahastsız ve sağlıksızdır.ayrıca dediğim gibi bazı insanlar beğenmesine rağmen ben patiğe benzetiyorum ve komik buluyorum.bilemedim şimdi.
giydiğiniz kıyafet işinize uygunsa ve size yakışmışsa ayrıntılara fazla takmayın orası öyle burası böyle diye.

Hem rahat hem şık olabilirsiniz. Ama bence bir öğretmenin güzel giyinmesi çooook onemli

Bilemiyorum, anlamsız yasaklar silsilesi işte :) çorapsız olmak da yasak misal...
önerileriniz aklımın bir köşesinde :)

Aslen zayıf değilim ama 153'e 46'yım şu an ama beden olarak 34'üm. Her markanın 34'ü de olmuyor biraz biçimsizim galiba:)

ay sen minicik bişeymişsin:)) ne güzel...sana ne giysen yakışır zxaten kız...dar paça esnek pantolnlarla babet giy yeter:)

ay sen minicik bişeymişsin:)) ne güzel...sana ne giysen yakışır zxaten kız...dar paça esnek pantolnlarla babet giy yeter:)
Evety baya küçüğüm favorim çocuk reyonları:) lcw dan 12-13 yaş grubu oluyor tam

valla kendı adıma benım ıcın dıs gorunus onemlı bı bakkala gıtsem bıle ev halımle cıkmam genelde. hele kı ıs konusunda rahat olmasam bıle sık olmayı tercıh ederım herzaman :)

Ben de sınıf öğretmeniyim. Boyum 159 kilom 43 Ben de köyde çalıştığım için spor giyiniyorum artık napim

bende işe başlıyorum bir kaç güne okulda.
benim çalıştığım okulda çalışanların pantolon giymesi yasak.o yüzden gittim kendime bol elbiseler ve etek gömlekler aldım.gerçi istediğim etek modelini bulamadım da neyse.diktirmeye karar verdim.neymiş efendim öyle etekler pek satılmıyormuş.ben düz etek istemiyordum ama el mecbur istediğimi bulamayınca aldım.üzerine gömlekler ve bir kaç elbise.topuklularda rahat yürüyemediğim için 3 tane dolgu topuklu ayakkabı aldım.
aslında benim düşüncem şıklıktan yana.okulda günümüzün bir kaç saatini geçiriyoruz ve orda şık olmak zorundayız ki kücücük öğrenciler bile şık öğretmen seviyorlar.kendim de öğretmen ailesinde büyüdüğüm için bunu biliyorum.rahat,salaş olarak giyinen öğretmenler pek hoş gözükmüyor.
zaten okuldan eve geldikten sonra veya başka yerlere gittiğimizde rahat olmaktan yana oluyoruz.hep rahat kiyafetler seçiyoruz.birkaç saatliğine rahat olmasakta olur bence.tabi bu benim düşüncem.

Ben de edebiyat öğretmeniyim kadroların açıklanmasını bekliyorum,atanma şansım yüksek. Atanırsam ne giyerim diye kara kara düşünüyorum.Yazdıklarınızdan az çok fikir sahibi oldum başka önerileriniz var mı?

Benim rahatlık anlayışım şık olmadığından olmuyor belki.

Canım ben de işte kot vs. giyerim..
Ama spor olmak ille de salaş görünmek değil ki..
Mesela konvers giyyosan bluzun şık olsun, aksesuarın ve saç modelin canlı olsun..
Ya da kot giy altına şık ve rahat bi topuklu giy..topukluların hepsi rahatsız diye bişey yok benim bazı topuklularım babetten daha rahat, onlarla seksek bile oynayabilirim...

niye yasakmış ki,yönetmelikte yok öyle bir şey.Karışamazlar,giyme hakkınızı kullanın.Pantolonun rahatlığı hiçbir şeyde yok

inşallah atanırsınız,giyim işi kolay.Neyde rahat ederseniz onu giyin.Az çok okuldakileri de görürsünüz zaten,ona göre de şekillenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…