sandalet yasak :)üstünüze çok süslü veya rahatsız olmayan şeyler bulabilirsiniz şunlar gibi:
hem bunların altına her türlü pantolon gider diye düşünüyorum.
yazın şöyle sandaletler giyebilirsiniz, şık olması için illa topuklu ayakkabı olmasına gerek yok.
babet giyseniz de olur ama ben şahsen asla babet giymem.çok komik geliyorlar bana, patik gibi
Aslen zayıf değilim ama 153'e 46'yım şu an ama beden olarak 34'üm. Her markanın 34'ü de olmuyor biraz biçimsizim galiba:)
Ben de 154'e 43'üm ama 34 bedenler oluyor rahatlıkla sana tam olması lazım ya Koalina...
batik dışındaki markalar oluyor bana (alt kıyafetler)
üstte omuzlarım dar olduğu için kotonun falan bazı kıyafetleri iyi durmuyor.
a aa sandalet niye yasak kisandalet yasak :)
Babetler de denedim ancak tabanları çok dümdüz olduğundan bir süre sonra ayak ağrıttı. Sanki ayakkabı ile değil de çıplak ayakla geziyormuşum gibi bütün çukurları, taşları hissettim:)
Ben sanırım fazla takıyorum, beyazdan içim görünür, kırmızı çok renkli, si,yah çok matem havasında diye diye bir şey giyemiyorum:)
Hem rahat hem şık olabilirsiniz. Ama bence bir öğretmenin güzel giyinmesi çooook onemliYeni bir eğitim-öğretim yılı başladı kızlar.
Bu seneye kadar hep rahat ettiğim kıyafetleri tercih ettim, malum çocuklarla atlıyoruz, zıplıyoruz, oyunlar oynuyoruz vs...Şık olmak gibi hevesim olmadı, topuklu falan hiç giymedim...Dışarıdan bakınca da öğretmenmişim gibi bir tipim yok sanırım ki gelir gelmez "çılgın öğretmen" gibi bir sıfatla karşılandımHalbuki öyle girişken ve hareketli bir tip de değilim...
Şimdi büyük bir okula geldim ve bu giyim-kuşam işini bir kere daha sorguladım. Size sorum giyim-kuşam bu meslekte ne derece önemli sizce? Rahat olmadığım kıyafetlerle şık olmak mı, yoksa rahat olmak mı?
a aa sandalet niye yasak kihaklısınız babetler rahastsız ve sağlıksızdır.ayrıca dediğim gibi bazı insanlar beğenmesine rağmen ben patiğe benzetiyorum ve komik buluyorum.bilemedim şimdi.
giydiğiniz kıyafet işinize uygunsa ve size yakışmışsa ayrıntılara fazla takmayın orası öyle burası böyle diye.
Aslen zayıf değilim ama 153'e 46'yım şu an ama beden olarak 34'üm. Her markanın 34'ü de olmuyor biraz biçimsizim galiba:)
Evety baya küçüğüm favorim çocuk reyonları:) lcw dan 12-13 yaş grubu oluyor tamay sen minicik bişeymişsin:)) ne güzel...sana ne giysen yakışır zxaten kız...dar paça esnek pantolnlarla babet giy yeter:)
Evety baya küçüğüm favorim çocuk reyonları:) lcw dan 12-13 yaş grubu oluyor tam
Benim rahatlık anlayışım şık olmadığından olmuyor belki.
bende işe başlıyorum bir kaç güne okulda.
benim çalıştığım okulda çalışanların pantolon giymesi yasak.o yüzden gittim kendime bol elbiseler ve etek gömlekler aldım.gerçi istediğim etek modelini bulamadım da neyse.diktirmeye karar verdim.neymiş efendim öyle etekler pek satılmıyormuş.ben düz etek istemiyordum ama el mecbur istediğimi bulamayınca aldım.üzerine gömlekler ve bir kaç elbise.topuklularda rahat yürüyemediğim için 3 tane dolgu topuklu ayakkabı aldım.
aslında benim düşüncem şıklıktan yana.okulda günümüzün bir kaç saatini geçiriyoruz ve orda şık olmak zorundayız ki kücücük öğrenciler bile şık öğretmen seviyorlar.kendim de öğretmen ailesinde büyüdüğüm için bunu biliyorum.rahat,salaş olarak giyinen öğretmenler pek hoş gözükmüyor.
zaten okuldan eve geldikten sonra veya başka yerlere gittiğimizde rahat olmaktan yana oluyoruz.hep rahat kiyafetler seçiyoruz.birkaç saatliğine rahat olmasakta olur bence.tabi bu benim düşüncem.
Ben de edebiyat öğretmeniyim kadroların açıklanmasını bekliyorum,atanma şansım yüksek. Atanırsam ne giyerim diye kara kara düşünüyorum.Yazdıklarınızdan az çok fikir sahibi oldum başka önerileriniz var mı?
niye yasakmış ki,yönetmelikte yok öyle bir şey.Karışamazlar,giyme hakkınızı kullanın.Pantolonun rahatlığı hiçbir şeyde yok
malesef canım.ben yurtdışında yaşıyorum ve yaşadığım ülkede öğretmenlerin pantalon giymesi yasak.herkes için geçerlidir bu malesef ve bende hakkımı talep edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?