• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim-Kuşam Ne Derece Önemlidir?

mesela bu da hoplayıp zıplamaya müsait bir kıyafet ama şık aynı zamanda en azından salaş değil.. :)
imagesJCYF4OH9.jpg

Skinny pantolon diye bir şey yok benim için:) Geçenlerde dar paça 34 beden aldım bir tane, çuval gibi oldu yani 34'ten kçük üretim var mı bilemem. oxxoyu önerdiler orada da herhalde ilk önce en küçükler bitiyor ne zaman gitsem beden yok:)
Çok dar giyinmen zaten mesleğin gereği uygun olmaz. Ama gerçekten çok zayıfsan şu tip pantolonları kullanabilirsin. Üstüne ne giyersen giy şık duruyor bunlar (tecrübeyle sabit:) Altına da ister babet giy, ister topuklu ayakkabı. Hiçbir şey sırıtmıyor yani. Çok kullanışlı.
etek-pantolon-modelleri_571x550.jpg
yuksek-bel-pantolon-modelleri6.jpg

mesela bu da hoplayıp zıplamaya müsait bir kıyafet ama şık aynı zamanda en azından salaş değil.. :)
Eki Görüntüle 1237212
tam göremiyorum foto büyümediği için ama böyle ayakkabım ve çantam var. siyah kumaş üzerine alelade düz bir gömlek giyiyorum mesela...kendimce şık değilim ama buna şık deniyorsa dert edilecek bir şey değilmiş o zaman:D

Aslında biraz kilo alsanız kendi tarzınızı bulursunuz gibi geldi bana , bende öğretmenim şık giyinmeye çalışırım elbise etek favorim bende kumaş pantolun asla giyemem

Skinny pantolon diye bir şey yok benim için:) Geçenlerde dar paça 34 beden aldım bir tane, çuval gibi oldu yani 34'ten kçük üretim var mı bilemem. oxxoyu önerdiler orada da herhalde ilk önce en küçükler bitiyor ne zaman gitsem beden yok:)

hiç pullandbear bershka ve stradivarius a gittin mi? oraların pantolonları çok dar. 32 bedenleri bile vardı sanırım. kesinlikle kendine uygun pantolon bulursun.

Kısa boylular için uygun değil ama bence:mad:
Yok yok tam tersi çok yakışıyor. Benim boyum da çok uzun değil. 156 boyum var. 34-36 beden giyiniyorum. Ayakkabılarım 35 numara. Yani sanırım vücutlarımız benziyor. Çok çıtı pıtı, sevimli ama aynı zamanda şık duruyor. Gir bir mağazaya dene en azından. Spor gömlekle de güzel duruyor, şifon bluzle de.

hiç pullandbear bershka ve stradivarius a gittin mi? oraların pantolonları çok dar. 32 bedenleri bile vardı sanırım. kesinlikle kendine uygun pantolon bulursun.
Ben buraya geleli 3 ay oldu daha, bershkadan gömlek ve yazlık bir kaç şey almıştım ama pantolonlara bakmadım. Daha doğrusu hiç kumaş pantolon gözüme çarpmamıştı bu markalara bir bakayım. Yakın zamanda alışverişe çıkmayı düşünüyorum:KK37:

İlgimi çeken şeyler olmuyor değil ama çekenlerde de beden sorunu oluyor genelde. Zaten hadi denice ayakkabı ve kıyafet bulmam da mümkün değil 34,5 ayak numarası ile...Bakıyorum herkes gayet şık güne gider gibi giyiniyor bir ben kalıyorum öyle:)
Eğer minyon biriyseniz elbiseler daha güzel durur diye düşünüyorum.
Zaten öyle dar, ufak elbiseler görüyorum ki bunları kimler için yapmışlar diyorum.
Ayakkabı olarak babet ben pek sevemedim ama siz seviyorsanız uyumlu olacaktır.
Bence bir süre deneyin, hoşunuza gideceğine eminim.

Aslında biraz kilo alsanız kendi tarzınızı bulursunuz gibi geldi bana , bende öğretmenim şık giyinmeye çalışırım elbise etek favorim bende kumaş pantolun asla giyemem
Aslen zayıf değilim ama 153'e 46'yım şu an ama beden olarak 34'üm. Her markanın 34'ü de olmuyor biraz biçimsizim galiba:)

Ben buraya geleli 3 ay oldu daha, bershkadan gömlek ve yazlık bir kaç şey almıştım ama pantolonlara bakmadım. Daha doğrusu hiç kumaş pantolon gözüme çarpmamıştı bu markalara bir bakayım. Yakın zamanda alışverişe çıkmayı düşünüyorum:KK37:

o markalarda kumaş pantolon pek bulamazsın ama ciddi durabilecek pantolonlar var. özellikle siyah ve krem renklerinde tercih edersen okula da uyar.

Evet bir öğretmen için giyim kuşam önemli olmalı.Öğretmenliğin statüsü gereği bir ağırlıgı var.Belki size ters gelebilir ama artık öğretmenler giyimine göre kaale alınıyor.Biz de zamanında öğretmen ne giymiş diye dedikodu kaynatırdık allahtan anlayışlı insanlardı ve çok severdik.Mesela bir hocamız bu 90'ların bol salaş kazaklarını giyerdi sakin de biriydi ne biliyim ciddiye almazlardı.Hatta dalga geçildiğini duydum :(

Şık ve rahat kıyafetler tercih edilebilir. Güzel giyinmek önemlidir.
Öğretmenler,her durumda örnek teşkil edeceği için kıyafetine önem vermelidir.

Evet bir öğretmen için giyim kuşam önemli olmalı.Öğretmenliğin statüsü gereği bir ağırlıgı var.Belki size ters gelebilir ama artık öğretmenler giyimine göre kaale alınıyor.Biz de zamanında öğretmen ne giymiş diye dedikodu kaynatırdık allahtan anlayışlı insanlardı ve çok severdik.Mesela bir hocamız bu 90'ların bol salaş kazaklarını giyerdi sakin de biriydi ne biliyim ciddiye almazlardı.Hatta dalga geçildiğini duydum :KK43:

evet aynen biz de öğretmenlerin kıyafetlerini çok incelerdik..
bir öğretmen aynı siyah eteğin boyunu bir kıvırır belden kısa etek yapar bir normal boyda giyerdi de onu bile farkederdik... :KK22:

ama bu sadece öğretmenlikte değil, her ortamda öyle..
bir söz vardı tam hatırlayamadım sanırım ; "insanlar kıyafetleriyle karşılanır, sözleriyle uğurlanır" gibi bir şeydi..

Aslen zayıf değilim ama 153'e 46'yım şu an ama beden olarak 34'üm. Her markanın 34'ü de olmuyor biraz biçimsizim galiba:)
Bence boy kilo oranın güzel hiç te biçimsiz değilsindir 34 beden zorluyor seni bence 36 olsan süper olur

Evet bir öğretmen için giyim kuşam önemli olmalı.Öğretmenliğin statüsü gereği bir ağırlıgı var.Belki size ters gelebilir ama artık öğretmenler giyimine göre kaale alınıyor.Biz de zamanında öğretmen ne giymiş diye dedikodu kaynatırdık allahtan anlayışlı insanlardı ve çok severdik.Mesela bir hocamız bu 90'ların bol salaş kazaklarını giyerdi sakin de biriydi ne biliyim ciddiye almazlardı.Hatta dalga geçildiğini duydum :KK43:

Benim öğrencilerim daha çocuk, 1-4 arası olduğundan her şey güzel onlara şimdi. Ne giysem aaaaa ne güzel olmuşsunuuuuz diyebiliyorlar o konuda sıkıntı yok:) Ama bir çok kişiden öğretmen gibi görünmediğimi duyunca kıyafetle ilgili olduğunu anladım, iyi midir- kötü müdür bilemem. Paspal da denemez ama spor gömleklerle ne derece şık olunabilir...

her meslekte şık giyinmek önemli bence. hele ki bizler öğretmeniz çocuklar her gün bakıyorlar ne giydiğimize biz farketmesek bile.. zaten ben yapım gereği şık giyinmeyi dikkat çekmeyi severim. hatırlıyorum ilk staja gittiğimde bile özenle giyindiğimi çocukların gözlerinden anlamıştım. ama bu biraz içten gelen bir şey sanırım.

şöyle bir anımı anlatayım; arkadaşın annesi ameliyat olacaktı doktor geç kaldı biz de koridora bakıyorduk kadın doktora. doktor iki saattir kapının önünde biriyle konuşuyormuş meğersem. o kadar paspaldı ki biz ona doktorluğu konduramamıştık. yani demem o ki kıyafetlere özen göstermek illa ki gerekiyor.

Giyim önemli aslında
Öğrencilerin aklında kalıyor:)
İlkokul öğretmenimin döpiyesleri, topuklu ayakkabıları ve ona uyumlu çantaları hala aklımda :)
40 lı yaşlarında çok zarif ve güzel bir kadındı
İnci top küpeler takar, şifon bluzlar giyerdi, topuklu ayakkabılarının sesini bile hatırlarım hala :)
Giyim insana bir ağırlık katıyor bu inkar edilemez, arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar
Ufak tefek olmanın avantajlarını kullan, o vücutla ne istese giyer insan
Ya benim gibi iri ve birazda kilolu olsaydın, felaket :):)

Back