Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok dar giyinmen zaten mesleğin gereği uygun olmaz. Ama gerçekten çok zayıfsan şu tip pantolonları kullanabilirsin. Üstüne ne giyersen giy şık duruyor bunlar (tecrübeyle sabit:) Altına da ister babet giy, ister topuklu ayakkabı. Hiçbir şey sırıtmıyor yani. Çok kullanışlı.Skinny pantolon diye bir şey yok benim için:) Geçenlerde dar paça 34 beden aldım bir tane, çuval gibi oldu yani 34'ten kçük üretim var mı bilemem. oxxoyu önerdiler orada da herhalde ilk önce en küçükler bitiyor ne zaman gitsem beden yok:)
tam göremiyorum foto büyümediği için ama böyle ayakkabım ve çantam var. siyah kumaş üzerine alelade düz bir gömlek giyiyorum mesela...kendimce şık değilim ama buna şık deniyorsa dert edilecek bir şey değilmiş o zamanmesela bu da hoplayıp zıplamaya müsait bir kıyafet ama şık aynı zamanda en azından salaş değil.. :)
Eki Görüntüle 1237212
Kısa boylular için uygun değil ama benceÇok dar giyinmen zaten mesleğin gereği uygun olmaz. Ama gerçekten çok zayıfsan şu tip pantolonları kullanabilirsin. Üstüne ne giyersen giy şık duruyor bunlar (tecrübeyle sabit:) Altına da ister babet giy, ister topuklu ayakkabı. Hiçbir şey sırıtmıyor yani. Çok kullanışlı. Eki Görüntüle 1237215 Eki Görüntüle 1237216
Skinny pantolon diye bir şey yok benim için:) Geçenlerde dar paça 34 beden aldım bir tane, çuval gibi oldu yani 34'ten kçük üretim var mı bilemem. oxxoyu önerdiler orada da herhalde ilk önce en küçükler bitiyor ne zaman gitsem beden yok:)
Yok yok tam tersi çok yakışıyor. Benim boyum da çok uzun değil. 156 boyum var. 34-36 beden giyiniyorum. Ayakkabılarım 35 numara. Yani sanırım vücutlarımız benziyor. Çok çıtı pıtı, sevimli ama aynı zamanda şık duruyor. Gir bir mağazaya dene en azından. Spor gömlekle de güzel duruyor, şifon bluzle de.Kısa boylular için uygun değil ama bence
Ben buraya geleli 3 ay oldu daha, bershkadan gömlek ve yazlık bir kaç şey almıştım ama pantolonlara bakmadım. Daha doğrusu hiç kumaş pantolon gözüme çarpmamıştı bu markalara bir bakayım. Yakın zamanda alışverişe çıkmayı düşünüyorumhiç pullandbear bershka ve stradivarius a gittin mi? oraların pantolonları çok dar. 32 bedenleri bile vardı sanırım. kesinlikle kendine uygun pantolon bulursun.
Eğer minyon biriyseniz elbiseler daha güzel durur diye düşünüyorum.İlgimi çeken şeyler olmuyor değil ama çekenlerde de beden sorunu oluyor genelde. Zaten hadi denice ayakkabı ve kıyafet bulmam da mümkün değil 34,5 ayak numarası ile...Bakıyorum herkes gayet şık güne gider gibi giyiniyor bir ben kalıyorum öyle:)
Aslen zayıf değilim ama 153'e 46'yım şu an ama beden olarak 34'üm. Her markanın 34'ü de olmuyor biraz biçimsizim galiba:)Aslında biraz kilo alsanız kendi tarzınızı bulursunuz gibi geldi bana , bende öğretmenim şık giyinmeye çalışırım elbise etek favorim bende kumaş pantolun asla giyemem
Ben buraya geleli 3 ay oldu daha, bershkadan gömlek ve yazlık bir kaç şey almıştım ama pantolonlara bakmadım. Daha doğrusu hiç kumaş pantolon gözüme çarpmamıştı bu markalara bir bakayım. Yakın zamanda alışverişe çıkmayı düşünüyorum
Evet bir öğretmen için giyim kuşam önemli olmalı.Öğretmenliğin statüsü gereği bir ağırlıgı var.Belki size ters gelebilir ama artık öğretmenler giyimine göre kaale alınıyor.Biz de zamanında öğretmen ne giymiş diye dedikodu kaynatırdık allahtan anlayışlı insanlardı ve çok severdik.Mesela bir hocamız bu 90'ların bol salaş kazaklarını giyerdi sakin de biriydi ne biliyim ciddiye almazlardı.Hatta dalga geçildiğini duydum
Bence boy kilo oranın güzel hiç te biçimsiz değilsindir 34 beden zorluyor seni bence 36 olsan süper olurAslen zayıf değilim ama 153'e 46'yım şu an ama beden olarak 34'üm. Her markanın 34'ü de olmuyor biraz biçimsizim galiba:)
Evet bir öğretmen için giyim kuşam önemli olmalı.Öğretmenliğin statüsü gereği bir ağırlıgı var.Belki size ters gelebilir ama artık öğretmenler giyimine göre kaale alınıyor.Biz de zamanında öğretmen ne giymiş diye dedikodu kaynatırdık allahtan anlayışlı insanlardı ve çok severdik.Mesela bir hocamız bu 90'ların bol salaş kazaklarını giyerdi sakin de biriydi ne biliyim ciddiye almazlardı.Hatta dalga geçildiğini duydum
Eki Görüntüle 1237266 Eki Görüntüle 1237267 Eki Görüntüle 1237268 Eki Görüntüle 1237268 Eki Görüntüle 1237267
bu tarz kombinler sade ve çok şık
Eki Görüntüle 1237279 Eki Görüntüle 1237280
önümüz kış sade ve şık kazaklarla çok güzel kombinlerde olur