Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslen ufak tefek olmak sadece elbiselerde avantaj. Misal kalça kapatacak tunikler benim dizlerimde, kapri olması gereken pantolonlar bana tam, öyle güzel bir ayakkabı görünce alamam çünkü ayağıma olmaz. Hele kol altları hiç olmaz illa tadilat gerekir ,28 cm sırtı olur mu bir insanın. Hal böyle olunca da madem şık olamıyorum bari rahat olayım diyor insan:) Bu ay biraz alışveriş yapmam gerek zaten, İstanbuldayım madem büyük şehrin nimetlerine bakayım neler var neler yok:)Giyim önemli aslında
Öğrencilerin aklında kalıyor:)
İlkokul öğretmenimin döpiyesleri, topuklu ayakkabıları ve ona uyumlu çantaları hala aklımda :)
40 lı yaşlarında çok zarif ve güzel bir kadındı
İnci top küpeler takar, şifon bluzlar giyerdi, topuklu ayakkabılarının sesini bile hatırlarım hala :)
Giyim insana bir ağırlık katıyor bu inkar edilemez, arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar
Ufak tefek olmanın avantajlarını kullan, o vücutla ne istese giyer insan
Ya benim gibi iri ve birazda kilolu olsaydın, felaket :):)
Ben rahat şıklıktan yanayım.Yeni bir eğitim-öğretim yılı başladı kızlar.
Bu seneye kadar hep rahat ettiğim kıyafetleri tercih ettim, malum çocuklarla atlıyoruz, zıplıyoruz, oyunlar oynuyoruz vs...Şık olmak gibi hevesim olmadı, topuklu falan hiç giymedim...Dışarıdan bakınca da öğretmenmişim gibi bir tipim yok sanırım ki gelir gelmez "çılgın öğretmen" gibi bir sıfatla karşılandım Halbuki öyle girişken ve hareketli bir tip de değilim...
Şimdi büyük bir okula geldim ve bu giyim-kuşam işini bir kere daha sorguladım. Size sorum giyim-kuşam bu meslekte ne derece önemli sizce? Rahat olmadığım kıyafetlerle şık olmak mı, yoksa rahat olmak mı?
Hayatım boyunca çok özendim senin yapında insanlaraAslen ufak tefek olmak sadece elbiselerde avantaj. Misal kalça kapatacak tunikler benim dizlerimde, kapri olması gereken pantolonlar bana tam, öyle güzel bir ayakkabı görünce alamam çünkü ayağıma olmaz. Hele kol altları hiç olmaz illa tadilat gerekir ,28 cm sırtı olur mu bir insanın. Hal böyle olunca da madem şık olamıyorum bari rahat olayım diyor insan:) Bu ay biraz alışveriş yapmam gerek zaten, İstanbuldayım madem büyük şehrin nimetlerine bakayım neler var neler yok:)
devlet iyice almış başını gitmiş. kıyafet yönetliği yok mu ya?öğretmenliğe başladığım günden bu yana klasik kumaş pantolon,etek,elbise,şifon bluzlar,ceket takımlar giymedim.Keten pantolon ve bir bluzdur benim tarzım.Baharda bir trençkot,kışın bir kabanla tamamdır.Topuklu ayakkabı hiç giyemem.Spor ayakkabı,converse,bot,en fazla dolgu topuk giyerim,rahat ederim.Benim rahat etmem önemli.Temiz ve uyumlu olduğu sürece sorun olmaz.
Aynen ben de uzun ve 38-40 beden arası insanlara çok özeniyorum misalHayatım boyunca çok özendim senin yapında insanlara
Ablam senin gibidir, benden 7 yaş büyük ama küçüğüm sanıyor herkes:)
İnsanoğlu işte kendinde olmayan hoşuna gidiyor:)
a)Kadınlar: Elbiseler, temiz, düzgün, ütülü, sade, ayakkabılar ve çizmeler sade ve normal topuklu, baş açık, saçlar düzgün taranmış ve toplanmış olur. Kurum içinde baş örtülmez. Dikkat çekici aşırı geniş veya dar pantolonlar, dar, kolsuz ve çok açık yakalı gömlek, bluz ve elbise giyilmez. Etek boyu dizden yukarı olmaz,çorapsız bulunulmaz ve terlik gibi ayakkabı kullanılmaz. göze batacak şekilde makyaj yapılmaz, aşırı derecede parfüm veya ziynet eşyası takılmaz.devlet iyice almış başını gitmiş. kıyafet yönetliği yok mu ya?
converseler falan???
a)Kadınlar: Elbiseler, temiz, düzgün, ütülü, sade, ayakkabılar ve çizmeler sade ve normal topuklu, baş açık, saçlar düzgün taranmış ve toplanmış olur. Kurum içinde baş örtülmez. Dikkat çekici aşırı geniş veya dar pantolonlar, dar, kolsuz ve çok açık yakalı gömlek, bluz ve elbise giyilmez. Etek boyu dizden yukarı olmaz,çorapsız bulunulmaz ve terlik gibi ayakkabı kullanılmaz. göze batacak şekilde makyaj yapılmaz, aşırı derecede parfüm veya ziynet eşyası takılmaz.
Pek zannetmiyorum bugün kolsuz, mini, sandalet falan görünce en azından benimkilerin yönetmeliğe uygun olduğunu farkettim...tamamiyle uygulanıyor mu bu yönetmelik?
6 senedir merkez okul görmedim o yuzden gayet rahat gıdıyorum okula.Ama olur da merkeze gidersem çeki düzen veririm diye düşünüyorum.Ne bıleyım bı fön bi makyaj giyim kuşam daha bir şık giyinirim diyorum.Merkez velisi için proporsyon onemlıdır koalina.Bence sende biraz özenerek git.Ben merkezi ne zaman görürüm bilinmez ama düşüncem bu :s
Ben de eş durumundan gördüm ancak, köyde tabi rahatız, şık gitmek büyük sıkıntı toza, toprağa bata çıka. Şifon bluzla soba yaktığımı düşünemiyorum bile Biraz daha çeki düzn vereyim madem...
devlet iyice almış başını gitmiş. kıyafet yönetliği yok mu ya?
converseler falan???
Yeni bir eğitim-öğretim yılı başladı kızlar.
Bu seneye kadar hep rahat ettiğim kıyafetleri tercih ettim, malum çocuklarla atlıyoruz, zıplıyoruz, oyunlar oynuyoruz vs...Şık olmak gibi hevesim olmadı, topuklu falan hiç giymedim...Dışarıdan bakınca da öğretmenmişim gibi bir tipim yok sanırım ki gelir gelmez "çılgın öğretmen" gibi bir sıfatla karşılandım Halbuki öyle girişken ve hareketli bir tip de değilim...
Şimdi büyük bir okula geldim ve bu giyim-kuşam işini bir kere daha sorguladım. Size sorum giyim-kuşam bu meslekte ne derece önemli sizce? Rahat olmadığım kıyafetlerle şık olmak mı, yoksa rahat olmak mı?
Converse falan diyor..a)Kadınlar: Elbiseler, temiz, düzgün, ütülü, sade, ayakkabılar ve çizmeler sade ve normal topuklu, baş açık, saçlar düzgün taranmış ve toplanmış olur. Kurum içinde baş örtülmez. Dikkat çekici aşırı geniş veya dar pantolonlar, dar, kolsuz ve çok açık yakalı gömlek, bluz ve elbise giyilmez. Etek boyu dizden yukarı olmaz,çorapsız bulunulmaz ve terlik gibi ayakkabı kullanılmaz. göze batacak şekilde makyaj yapılmaz, aşırı derecede parfüm veya ziynet eşyası takılmaz.
Benim rahatlık anlayışım şık olmadığından olmuyor belkiinsan hem şık hem rahat giyinebilir...
Kapatamıyorlardı ama artık serbest 1 yıldır falan istedikleri gibi örtünebiliyorlar.Converse falan diyor..
bir de artık başını kapatamıyor mu öğretmenler?