Giyim-Kuşam Ne Derece Önemlidir?

Bence çok önemli. Bir ağırlığınız oluyor. İnanın, öğrenciler bile dikkat ediyor. Ayrıca sizde motive olursunuz diye düşünüyorum. Doğru, şıklıkla rahatlık çok bir arada olamıyor ama alışırsınız.

Bence cok onemli. Her meslek grubunda onemli hatta ogrencilikte bile :)

Dar paca keten pantolon(ogretmen oldugunuz icin skinny uymaz diye dusundum yoksa skinny daha guzel olur) uzerine belini icine sokabileceginiz bir gomlek, onun ustune de blazer bir ceket oldu bitti. Ben altina topuklu giyerdim ama sevmiyorsaniz guzel bir babetle tamamlayabilirsiniz.

Bir de bana gore saclar da cok onemli, duz ya da masali ya da duzgun toplanmis bir sac cok degistirir gorunusu.

Canım hayırlı olsun atama bekliyodun atanmışsın çok sevindim
Offf kıyafet konusu çok sıkıcı benim malesef kumaş pant.-etek gömlek zorunlu Ama sen daha şanslısın biraz daha rahat şeyler giyebilirsin Tarz önemli değil nasıl olursa olsun ama özenli giyinmeye çalış, ben çocukken ilkokul öğretmenime çok dikkat ederdim makyaj yapıp şık giyinince çok hoşuma giderdi

Lisede zevksiz bir öğretmenim açık topuklu ayakkabıyı ince çorapla giymişti, çok sinir olmuştum. Sınavına çalışasım gelmemişti. Spor tarz şık değil, alelade. İnsan iyi giyinince aurası değişiyor.. Ha bir de bu İngilizce öğretmenleri hep bakımlı oluyordu yahu, severdim.

Bir kumas pantolon bir sik bluzle hem rahat hem sik olabilirsin. Babet giyersen zaten rahat olursun, atla zipla, o biraz ayakkabiya bagli kiyafetten ziyade. Ozel gunlerde de topuklu giyersin, toplantilar, bayramlar vs

Hem rahat hem sik olmak zor degil bu devirde, spor klasik karisimi giyilebilir tekstil bol ucuz

converse giyince öğretmenlik yapılamıyor mu? Alan bilgisi,öğrenciye yaklaşım,öğretmenlik bilgisi giyimle olmuyor.Devletin bir yere gittiği yok,endişelenmeyin
ne alakası var canım? yani benim hiç kıyafet tabularım yok ki. ben ilk iş hayatımda rock partisine gelir gibi giyinirdim de yaş almaya başlayınca biraz değiştim.
ne alakası var alla alla şimdi öyle bir şey mi dedim?
bizim zamanımızda öğretmenler standart giyinirdi o bakımdan.
haaaa conserse giyip de gerçekten saat doldurmak için gidenler de yok değildir. bunun kıyafetle ilgisi imajdır.
hemen nefatif savunma hemen savunma.

benim üni de bir hocam vardı. kadın bir de önemli alan derslerinden birine giriyor. yemin olsun bir gün ayak tabanından geçen taytlar vardı ya ondan giymiş altına patik ve terlik üstünde de yelek. makina dersi verecek hocadan ziyade örgü ören babaanne havası vardı kadında.
ama çok despot ve çok iyi ders anlatırdı.

bence çok önemli.meslek ne olursa olsun bence bi kadın her daim şık olmalı.

yanlış anlaşılma olmuş,neyse...Artık her şey çok değişti.Çok göze batmadığın sürece her şeyi giyersin.Ben rahat etmek adına önlük giyerim mutlaka,içten giydiğim dar da olsa sorun olmaz.

İçinde kendini en iyi hissettiğin kıyafet sana en uygun olandır. Bence elbette...

evet sen yanlış anlamışsın. ya da savunma savunmadır diye...

yönetmelikte bile bahsedilir ya bu konudan bilirsiniz.. "öğrencinin dikkatini gereksiz yere çekmeyecek kadar şık temiz" olmaktan bahseder.. bence önemli olan rahat, temiz, bakımlı, hoş olmak.. çok doğru..

aşırı topuklu giyip sınıfta takkada tukkada yürüyüp çocukları rahatsız etmemek ve alttaki sınıfı:) tahtaya yazı yazarken "aman bi yerim mi açılacak diye etek çekiştirmemek.. fazla makyaj ve abartı renklerle öğrenci dersin ilk 10 dakikasını "bu ne giymiş yaw" diye sizi izleyerek geçirmemesi.. oturup kalkmayı eğilmeyi sınırlandıracak durumlar olmaması.. yataktan kalkıp gelmiş de denmemesi:) vs vs..

ama tabi bi öğretmen havası ciddiyeti de olsa hafiften fena olmaz.. bence tam ortayı bulmalı.. büyük sınıflar "hocanın tarzı" der ama küçük sınıflar kopyalar sizi.. ben 6 lara giriyordum o dönem çok siyah giyinirdim üni.li havamı atamamıştım üstümden:) 1-2 haftaya tüm öğrenciler siyahlandı:) kapkara olduk :)

kadının olduğu her yerde "yarış" vardır.. öğrencileri değil meslektaşları arasında dikkat çekmeyi arzulayanlar işi abartır.. bence siz arayı bulursunuz.. rahatım şıkım öğretmenim üçlüsünü..

yeni eğitim yılınız çok güzel geçsin inşallah..

Spor bi tarzın varsa kurumun elverdigince spor giyin. Kim ne derse desin yahuuu. Onei olan senin rahat etmen.

Spor bi tarzın varsa kurumun elverdigince spor giyin. Kim ne derse desin yahuuu. Onei olan senin rahat etmen.
Ben aslen böyle düşünüyordum. Sonuçta önemli olan eğitim değil mi? Yani paspal, kirli, uyumsuz olmadıktan sonra sorun olmaz gibi geliyordu. Ayrıca bir günlük kıyafete para vermek bir de ayrıca iş kıyafetleri almak bütçemi sarsıyor. Eve gelince üzerimdekileri nasıl atacağımı şaşırıyorum.
Ama dediğim gibi bir kaç kişiden öğretmen gibi değilsin konuşması duyunca sorguladım kendimi. Kimisi de övgü ile söylüyor, yaaa ne güzel klasik öğretmen tarzın yok çok severim ben böyle diye ama onlar da nadir

canım ben de
öğretmenim ama ben biraz kokoş öğretmen sınıfına giriyorum..ama senin tabir ettiğin şekilde hem şık hem rahat giyinip okula gelen arkadaşlarım var,çok da yakışıyor... mesela ne gibi dersen, bir kaç tane diz hizası elbise al, yazın babetle,kışın botla giyersin,altına üstüne ne giycem derdi de olmaz.... rahatlıktan kastın harekette de rahatlıksa,ben mesela lisede çalışıorum, çocuklar ergenlik çağında,dar pantolon giyip tahtaya falan dönemiyorum ama çeşit çeşit uzun hırkalarım var,ne giysem kombinleyebiliorum...

sonra yönetmelik de o kadar önemli değil, idarenin tutumu önemli biliosun.... çok sorun etmeyeceklerini düşündüğüm için söylüyorum, tayt türevi pantolonlardan alabilirsin..kumaş gibi hareketini kısıtlayıp sıkıştırmaz hem de üstüne oturduğu için hoş durur...

Emin olun öğrencileriniz de cok memnundur. Tak tuk tak tuk aman makyajim bozulmasın diyenlerdense sizin gibi onlarla hoplayip ziplayanlari daha cok severler.:-D çılgın öğretmen hic de kötü birsey degil. Nasil simdiki çocuklar bi baskaysa onlara ayaj uydurcak çılgın eğitimcilere ihtiyacimiz var. Tenefus aralarında sacini duzeltip, makyajını duzelten bir ogretmendense çocuğumla oynayanı tercih ederdim:-D

Daha bugün ilk günümdü, seminer dönemi olduğundan herkes rahat ama öğrenciler gelince ne olacak ona göre yol çizerim. Ben elbiseyle atlayıp zıplayamam; evet rahat ama oturup kalkması da bir sorun. Misal yağ satarım- bal satarım oynamak istedik, nasıl olacak :) Bütün etkinlikleri çocuklarla beraber yaptığımız için kıyafet gerçekten sorun oluyor...En güzeli dar paça pantolonlara bakmak, şu bilekten olup paçasında düğmeleri olanları beğeniyorum ben ama yakışacak mı bakalım...

üstünüze çok süslü veya rahatsız olmayan şeyler bulabilirsiniz şunlar gibi:

hem bunların altına her türlü pantolon gider diye düşünüyorum.

yazın şöyle sandaletler giyebilirsiniz, şık olması için illa topuklu ayakkabı olmasına gerek yok.

babet giyseniz de olur ama ben şahsen asla babet giymem.çok komik geliyorlar bana, patik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…