- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Esi evde olanlara korona en cok bu yuzden yaramadi ayy neysebu konularin esprisi bitmezzz anammmAy onun ki afrodizyaklı bide onu alırsam benim adamı durduramam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esi evde olanlara korona en cok bu yuzden yaramadi ayy neysebu konularin esprisi bitmezzz anammmAy onun ki afrodizyaklı bide onu alırsam benim adamı durduramam
Bak duyan geldiii tütsü siparişi veriyorKizzz yanik karilarrr diye bagirasim geldiiii
Esi evde olanlara korona en cok bu yuzden yaramadi ayy neysebu konularin esprisi bitmezzz anammm
Makineye takilabiliyo mu canim yoksa su gibi olanlardan mieyup sabri tuncerin japon kirazlisi efsane
Yansın geceler
yok tatlim ya normal fisfisli sisedeMakineye takilabiliyo mu canim yoksa su gibi olanlardan mi
Yemeğimi yedim kedimi bogulmaktan kurtardim geldim bende fikir alışverişine
Bende 2.5 senedir evliyim sevgili neydi unuttumO zaman sevgili olanlar olmayanlar dökülsün bir ortaliga bilelim
basliyorum, ben cok evliyim, bayadir
Ozaman çoook tatlıdırInanmazsin ama kizim pikacuya benziyor
Bende 2.5 senedir evliyim sevgili neydi unuttum
Ozaman çoook tatlıdır
Orası öyle bizde çok kıskançlık yok ondan mi acabaöyle deme yaaa biz hala sevgiliyiz, nasil basardik bilmiyoruz ama hala sokaga cikinca kiskaniyorum onu, azicik ayri kalsam özlüyorum falan filan
bunlar hep cocuk sahibi olmaktan kaynaklaniyor, evlendik ama hala kacak göcek görüyoruz ondandir
Bende bir buçuk yıldır evliyim yaa .Ama sanki 1 aylıkmış gibi geliyor.Zaman ne çabuk geçiyor ya
Maşallah canım ya .Ne güzel çocuğunuz da olmuş hayalim resmengercekten cok hizli geciyor, 9 yil olacak yakinda
aboov, gencligimi coktan vermisim bile
artik cemkirme dönemine gecis yapabilirim istersem, serbest bana
Orası öyle bizde çok kıskançlık yok ondan mi acaba
Maşallah canım ya .Ne güzel çocuğunuz da olmuş hayalim resmen