"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Bunu diyeceğini biliyordum imam cemaat mevzusu oldu dedim içimden yazarken
Eeeee imanlı olan imanlıyı camide , deli deliyiii heryerde bulurmuş gayet normal tahmin etmen..
Orkide_sever iyilik sen nasılsın bugün evdeyim çoçukları okulla gönderdim toz al sil süpür yeni oturdum mutfak topluycam 30 dk sonra çoçuklarda gelir

Hoca hocayı tekke de deli deliyi dakka da bulurmuş

Ayni canim esim ogle arasi gelebilirse buyukoglanla bi pazara cikicam ayakkabi almam lazim. Gecende cop atarken ayagi kaydi zaten yirtikti iyice acildi ayakkabisi. Ee avm falan gidemiyoruz en iyisi pazardan alip donmek. Hava soguk fazla kalabalik degildir insallah alip cikariz

İnternetten söylesen keşke flo falan çalışıyor.

İnternetten söylesen keşke flo falan çalışıyor.
Denemeden almak istemiyorum oglanin ayaklari tarakli bi yapida tirnak sorunlari da var. Hem ayakkabi buyuk yada kucuk gelirse kargoyla ugrasmak istemiyorum. Malum yogunluk var. gecen hafta kiyafet tezgahlari falan acikti bu haftada aciksa pazarin basinda bi ayakkabici vardi yer degistirmediyse ordan alip donmeyi dusunuyorum iceri girmeden. Bulamazsam yada yogunluk varsa etrafta magaza bakicam var mi diye

Hadi bi cikiyoz gazamiz mubarek ola. Hava cok kotu insallah kalabalik degildir 2 parca yemeklikte alacagimi alir donerim.

Evet kizlar sonunda buzdolabi pert oldu alt kat sogutmuyo 1 haftadir. Simdiye kadar gidip geldi 2 gun calismasa 3 gun calisti seklinde idare etmistim ama miyadi doldu galiba. Icinde ne var ne yok ketcap bile bozuldu. Tamirci cagirdim bakalim gelecek mi

Kaç senedir kullanıyordun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…