- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.401
La ben yorum yaptım çevremde de oyle azgın karılar olduğu için ama artık kadın mı erkek mi bende azıyorum demiş yorumda banaAşko 5848blc Reyizden ogrendim ablam sabah akşam şakşuka yiyormuş
Ne ara banyo ediyor ne ara oruç tutuyor anlayamadım
Gizemm0
Herkes şu sıralar yeni topik açıyor o dikkatimi çekti
Yeni geyik konular zaten belli oluyor dikkatimi çekti açsınlar öyle bakındım geldimkimler açmış canım ama senin enerjin bu hafta çok düşük hadi kendine gel
Mesela benHerkes şu sıralar yeni topik açıyor o dikkatimi çekti
Sende açmıştın demi onu geçen gördümMesela benBen ama biraz videosal yapmayı düşünüyorum orayı.
Topik benm değildi yeaa aynenSende açmıştın demi onu geçen gördümo değil de Bal0ncuk a koca konu kaldı sahibi olarak onu eklediler şeyi diyorum ama ya 2 kişi gördüm bugün açılmış
Ben bu aralar favori şarkımı paylaştm hemenMesela benBen ama biraz videosal yapmayı düşünüyorum orayı.
Bazen ayrı frekanslar oluyor. Mizahşörlere de yazıyorum daha önce benden kimseyebahsetmeyinin actığı konulara da yazdım. Amaan takılmaca işte.Sende açmıştın demi onu geçen gördümo değil de Bal0ncuk a koca konu kaldı sahibi olarak onu eklediler şeyi diyorum ama ya 2 kişi gördüm bugün açılmış
Kız bi tane de mizah kategorisinde konum var.Ben bu aralar favori şarkımı paylaştm hemen
He onlara söyle sayfa sahibinin yaptığı sansebastian cheesecake e bayıldım o galiba 1. olacakBazen ayrı frekanslar oluyor. Mizahşörlere de yazıyorum daha önce benden kimseyebahsetmeyinin actığı konulara da yazdım. Amaan takılmaca işte.
Kız yazsanana yarısmaya mutlu olsun.He onlara söyle sayfa sahibinin yaptığı sansebastian cheesecake e bayıldım o galiba 1. olacak
Sen kendin de benim konuşmuşluğum yokKız yazsanana yarısmaya mutlu olsun.
Sizi mi tanıştırayım napayım.Sen kendin de benim konuşmuşluğum yok
Dur topikine yazayım sevinsin 1. olacağı için ama beni yerlerse söyledim diyeSizi mi tanıştırayım napayım.yarışmaya girip sebastiyan çizkekiniz guzel olmuş diyecen bu kadar
Yok kiz bi şey yapmaz kimseDur topikine yazayım sevinsin 1. olacağı için ama beni yerlerse söyledim diye
Kız ben onu mu diyom nevreste yerse beniYok kiz bi şey yapmaz kimse
Ev ayakkabısı giydirerek alıştırabilirsinGarularrr garularrr garularrr nirelerdesiniz. Konu sahibiii uyaaannnn gizzzz.
Koyde kalan bebelerin ayakkabilarini istedim annemden kargoyla yolla dedim. Disari cikamiyoruz ama bu bebeler ayakkabi giymezse tarzan gibi yasamaya alisacaklar yoksa. Evde bari bi sure giydirip alistirayim diyorum. Koydeyken giydirdigimde kizim bayagi bi aglamis ve ayaklarini birbirine surterek kurtulmaya calismistibandana sapka zaten hak getire asla istemiyolar. Ayakkabiyla nasil yurucekler cok merak ediyorum
Ev ayakkabisi istedim bende. Normal sokak ayakkabisi da cok var kiz kardesim kizinin butun ayakkabilarini vermisti. Iclerinde ev ayakkabisi olarak balerin ayakkabisina benzeyen bile var ama ipleri uzun diye onu istemedim. Cok merak ediyorum nasil yurucekler diyeEv ayakkabısı giydirerek alıştırabilirsin