"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Sende açmıştın demi onu geçen gördüm o değil de Bal0ncuk a koca konu kaldı sahibi olarak onu eklediler şeyi diyorum ama ya 2 kişi gördüm bugün açılmış
Topik benm değildi yeaa aynen
Biranda hop baktm öyleyim ama bizim kızlar cok ciciler ya.. Aylar oldu, saygı ve neşe hep aynı

Sende açmıştın demi onu geçen gördüm o değil de Bal0ncuk a koca konu kaldı sahibi olarak onu eklediler şeyi diyorum ama ya 2 kişi gördüm bugün açılmış
Bazen ayrı frekanslar oluyor. Mizahşörlere de yazıyorum daha önce benden kimseyebahsetmeyinin actığı konulara da yazdım. Amaan takılmaca işte.

Bazen ayrı frekanslar oluyor. Mizahşörlere de yazıyorum daha önce benden kimseyebahsetmeyinin actığı konulara da yazdım. Amaan takılmaca işte.
He onlara söyle sayfa sahibinin yaptığı sansebastian cheesecake e bayıldım o galiba 1. olacak

Garularrr garularrr garularrr nirelerdesiniz. Konu sahibiii uyaaannnn gizzzz.
Koyde kalan bebelerin ayakkabilarini istedim annemden kargoyla yolla dedim. Disari cikamiyoruz ama bu bebeler ayakkabi giymezse tarzan gibi yasamaya alisacaklar yoksa. Evde bari bi sure giydirip alistirayim diyorum. Koydeyken giydirdigimde kizim bayagi bi aglamis ve ayaklarini birbirine surterek kurtulmaya calismisti bandana sapka zaten hak getire asla istemiyolar. Ayakkabiyla nasil yurucekler cok merak ediyorum

Ev ayakkabısı giydirerek alıştırabilirsin

Ev ayakkabısı giydirerek alıştırabilirsin
Ev ayakkabisi istedim bende. Normal sokak ayakkabisi da cok var kiz kardesim kizinin butun ayakkabilarini vermisti. Iclerinde ev ayakkabisi olarak balerin ayakkabisina benzeyen bile var ama ipleri uzun diye onu istemedim. Cok merak ediyorum nasil yurucekler diye canim skildikca cocuklara sariyorum artik. Bi gomlek de alam oglani da kucuk adam gibi giydirem. Dogum gunleri de geliyo resim cekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…