"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Aslinda normal ayakkabi da isteyip kapinin onune de cikarmak istiyorum apartmanin etrafi cevrili diye ama ikisiyle heralde yalniz bas edemem. Tasma falan takmam gerekir kacamasinlar diye 😂

çok tatlı oluyor yaa bebişler ilk yürüdüklerinde Orkide_sever Orkide_sever
Kızzzz manyagınn birimi dandı sana şizofreni Yakud-u Anka Yakud-u Anka işteydim birara gözüme bir şeyler çarptı
Burda bi haltlar karıştırmış sonra başka üyelik açıp bana yazdı anlattı vs. onları söyledim bana kim olduğunu söylemişti ama deme demistihatta hatırlarsınız belki o üyeyi 😅

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum . K.p K.v baska yere yasamaya gidecekler . Biz kaynım ve k.p ev parasını koyacak . K.p . Kaynimin arabasini almak istiyor diyelim ki araba 40 bin bizde 40 bin katacaz . Ama bana bu iş tehlikeli ve iç rahatlatıcı gelmiyor . Neden ? Çünkü araba fiyatına tahmini fiyat verip kaynımdan almak hiç cazip deģil . Araba fiyatını belirlemek çok saçma binbir çeşit araba var ve insanlar alırken hesaplaşıyolar indirim yapilıyor vs . En güzeli o arabasini satsin herkes ortaya net bir para koysun ve ev alınsın . Yanlışmı düşünüyorum . Esim babamla kardesimin arasina mi gireyim diyor ama ben ne oldugu belirsiz bir arabaya havadan fiyat bićip şak diye para koymak istemiyorum . Fikirlerinizi merak ediyorum

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum . K.p K.v baska yere yasamaya gidecekler . Biz kaynım ve k.p ev parasını koyacak . K.p . Kaynimin arabasini almak istiyor diyelim ki araba 40 bin bizde 40 bin katacaz . Ama bana bu iş tehlikeli ve iç rahatlatıcı gelmiyor . Neden ? Çünkü araba fiyatına tahmini fiyat verip kaynımdan almak hiç cazip deģil . Araba fiyatını belirlemek çok saçma binbir çeşit araba var ve insanlar alırken hesaplaşıyolar indirim yapilıyor vs . En güzeli o arabasini satsin herkes ortaya net bir para koysun ve ev alınsın . Yanlışmı düşünüyorum . Esim babamla kardesimin arasina mi gireyim diyor ama ben ne oldugu belirsiz bir arabaya havadan fiyat bićip şak diye para koymak istemiyorum . Fikirlerinizi merak ediyorum
Konu cok karisik geldi bana. Ev ortaklasa ama kime alinacak? Kiraya mi verilecek? Tapu kime cikacak?
Bunlarin disinda her arabanin ortalama bi fiyati vardir. 2.el satis yapan sitelerden ortalama bi fiyat cikarabilirsiniz ama satilip paranin tam sekilde ortaya cikmasi tabi en iyisi

20200523_172905.jpg
Mutlu Bayramlar Kızlar 🥰 tatlı yaptım 😄😅
20200523_212558.jpg

X