"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Zaten bu elektronik şeyler 5 seneden sonta arıza vermeye başlıyor malesef
Yapımına bile baya para isterler
Bizim elektrikler gitmişti geldiğinde buzdolabının motorunu patlatmışti😣baya tutmuştu
Ablaminda basina gelmis bugun. Elektrikler gidip gelimce motoru gitmis 1200 demisler yenisini alacak

Ohhh 80 tl ile simdilik kurtulmusuzdur insallah. Sigortasi yanmis degistirdi. Eger sadece sigortaysa sorun cikmaz ama 1 hafta sonra ayni sorunlar olursa bu sefer arkadaki herseyin degismesi gerekirmis 800 tl civari tutar dedi. 3 4 ayda bi cekip 1 2 gun dinlendirmek lazimmis. Bakalim 3 saat sonra fise takabilirsin dedi. Takinca neyle karsilasicam

Ohhh 80 tl ile simdilik kurtulmusuzdur insallah. Sigortasi yanmis degistirdi. Eger sadece sigortaysa sorun cikmaz ama 1 hafta sonra ayni sorunlar olursa bu sefer arkadaki herseyin degismesi gerekirmis 800 tl civari tutar dedi. 3 4 ayda bi cekip 1 2 gun dinlendirmek lazimmis. Bakalim 3 saat sonra fise takabilirsin dedi. Takinca neyle karsilasicam
İyi bari ya fazla istememişler

ay inşallah olmuştur kuzumda kurtulmuşsundur... ama şu dinlendirme olayını ilk kez duyuyorum çevremde hiç öyle yapan yok.. Allahım neye inanacağımızı şaşırttılar :KK70:

Sen simdi dolasiyosundur buralardaaaaa
👎 gittigin icin verdim. yeter daaa o parmagi durup bukup ilk bu muhabbeti cikartana iade etmek istiyorum:KK70:

Sen simdi dolasiyosundur buralardaaaaa
👎 gittigin icin verdim. yeter daaa o parmagi durup bukup ilk bu muhabbeti cikartana iade etmek istiyorum:KK70:
Aynen öyle . Muneye oraklı gelmişsin dedi kendisini biçtirdiii gecen o kadın yüzünden bende ban yemiştim

selam kızlar nasılsınız
Yakud yok Ban
Gsyabk yok ban
Sizlerde ne var ne yok

Kizlar ben bebislere dogum gunu partisi vermeye karar verdim. Ablamlar daha dogrusu aklima girdi. Sen yapmak iste yardim ederiz herkes biseyler hazirlar dedi. Kucuk ablam sagolsun bahcelerini kullanmamiza izin verdi ve borek yapacak. Buyuk ablam pasta ve kurabiye. gorumcem dolma yapacak. Bende 2 cesit salata yapicam. Herkes cok sukur saglikliyken goruselim bu bahaneyle dedik. Nasipse temmuzun ilk haftasi yapmayi dusunuyoruz

Kizlar ben bebislere dogum gunu partisi vermeye karar verdim. Ablamlar daha dogrusu aklima girdi. Sen yapmak iste yardim ederiz herkes biseyler hazirlar dedi. Kucuk ablam sagolsun bahcelerini kullanmamiza izin verdi ve borek yapacak. Buyuk ablam pasta ve kurabiye. gorumcem dolma yapacak. Bende 2 cesit salata yapicam. Herkes cok sukur saglikliyken goruselim bu bahaneyle dedik. Nasipse temmuzun ilk haftasi yapmayi dusunuyoruz
[/Q

süper canım ne güzel 👍🏻 işte ilk yaşlarına giriyorlar demi mercimek salatası yap her daim bereketli ve bol nasipli olsunlar .

X