"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Kız sorma valla yalnız bıraktılar :KK69: bi de demişim başta gelin ha beni yalnız bırakmayın diye artık dün başka topiğe gidip benim topik izinli dedim bizden kimse de bana mısın demedi gelip buraya yazmadı çok gırıldım :KK70:
terk etmişler resmen bizi :KK70:
bıdı bıdı yapmaya geldiklerinrde bizde pas vermeyelim
:eek::eek:

Sıradan başlayalım bi de kıyamadım çıkarmadım listeden hep duruyorlar 😅
BBlair BBlair ilk sırada ama ona kıyamam kız gebe o :KK68:
5848BLCH 5848BLCH kızzzz ne edion :KK70: ilk cezayı sana kesecez :KK70:
sonra ben geliyormuşum.. ben cici ben akıllı.. ben tatlı :KK70: ayy ben bana kıyamam :KK70: :KK70:

benden snra zeynos var.. Monica Bellucci Monica Bellucci üyeliğini geçici olarak dondurdu :KK43:

Morsardunya Morsardunya :KK70: ikinci kelle olsun :KK70:
merve merve anca gitsin diğer topiklerde fink atıp ban yesin :KK70:
şimdilik bunları keselim :KK70: devam ederiz :KK70:

sonra ben geliyormuşum.. ben cici ben akıllı.. ben tatlı :KK70: ayy ben bana kıyamam :KK70: :KK70:

benden snra zeynos var.. Monica Bellucci Monica Bellucci üyeliğini geçici olarak dondurdu :KK43:

5848BLCH 5848BLCH kız geliyo bu kız ne zamandır buraya kimse yok ona da kıyamam komiserim 5848im :oops:

Hastanedeyim fistiklarr 😁 ntsye bagladilar bizim kiz baya zayifmis haftasona gore 😁 bu kiz nasil kilo alabilir 35.haftafa 2.00 kiloymus

Hastanedeyim fistiklarr 😁 ntsye bagladilar bizim kiz baya zayifmis haftasona gore 😁 bu kiz nasil kilo alabilir 35.haftafa 2.00 kiloymus
Balık yemen lazım 🥰 yaaa kıyamam normal doğum istiyorsan çok da kilolu olmasın kız 3e tamamlar o zaten son haftaya kadar 😅

oyy yerim ben minnoşu... kız şimdiden diyete bağladı hacı :KK70: kadınların genetiğinde var doğmadan önce bile formunu koruyor :KK70: :KK70:
Kız bebekler narin oluyor zaten 2 kilo az değil şu an için dediğim gibi 40. haftaya kadar 3 kilo olur ben 2.250 doğmuşum 9 aylık 😅 ikiz eşi gibi bu ne kadar küçük bi bebek demişler 3 aya toparlamışım 😄 bak ilerde rahat ediyoruz yiyoruz fazla kilomuz yok az kilosu var diye korkma BBlair BBlair 😄

Kız bebekler narin oluyor zaten 2 kilo az değil şu an için dediğim gibi 40. haftaya kadar 3 kilo olur ben 2.250 doğmuşum 9 aylık 😅 ikiz eşi gibi bu ne kadar küçük bi bebek demişler 3 aya toparlamışım 😄 bak ilerde rahat ediyoruz yiyoruz fazla kilomuz yok az kilosu var diye korkma BBlair BBlair 😄
sağlıkla büyüsün inşallah BBlair BBlair

Orkide_sever Orkide_sever bebişlerle ve temizlikle uğraşıyordu en son
Feminas Feminas netim az demişti :KK70: yenilenmedimi kızzz :KK70:
Ondokuzdokuzondokuz Ondokuzdokuzondokuz bilgim yok Hoppa
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz hiç tanışmadık :KK30: ona ben hesap soramam sen sor ankam :KK70:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi kız dün mutfağı halletim her domestosu kullanışımda aklımda sen vardın aşk gibi :KK70: :KK70:
2019 mutluluk 2019 mutluluk kuzucum nerelerdesin
Asiye_ Asiye_ profillerde :KK70: eksiksiz :KK70:
Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm ah oda benm gibi.. herifinin değerleriyle uğraşıyor garibim :KK43:
Wonderfullady Wonderfullady bu pirinces nerde bilmiyorum :KK70:

kız bitti liste :KK70:

Orkide_sever Orkide_sever bebişlerle ve temizlikle uğraşıyordu en son
Feminas Feminas netim az demişti :KK70: yenilenmedimi kızzz :KK70:
Ondokuzdokuzondokuz Ondokuzdokuzondokuz bilgim yok Hoppa
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz hiç tanışmadık :KK30: ona ben hesap soramam sen sor ankam :KK70:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi kız dün mutfağı halletim her domestosu kullanışımda aklımda sen vardın aşk gibi :KK70: :KK70:
2019 mutluluk 2019 mutluluk kuzucum nerelerdesin
Asiye_ Asiye_ profillerde :KK70: eksiksiz :KK70:
Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm ah oda benm gibi.. herifinin değerleriyle uğraşıyor garibim :KK43:
Wonderfullady Wonderfullady bu pirinces nerde bilmiyorum :KK70:

kız bitti liste :KK70:
Ondokuzdokuzondokuz Ondokuzdokuzondokuz dan benim haberim var oncağızım da ne yapsın bebişi diş çıkarıyormuş 😇 IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz o da ilk bi uğradı sonra yok kayboldu 😅

X