- 7 Ocak 2020
- 428
- 3.971
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
43 kg nee kızz benim oglum o kiloda yanlış mı yazmışBence de yiyin gitsin ya zaten o 43 kiloymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
43 kg nee kızz benim oglum o kiloda yanlış mı yazmışBence de yiyin gitsin ya zaten o 43 kiloymuş
Valla öyle ya sürekli tarifler yapmak denemek istiyorumYe güzelim yeee can bogazdan gelirmiş helee böyle tatlı paylaşımlarını görünce kim yemek yemek istemez kiii
Ay dur hatlar karışmış Hemsirecik 43 kiloydu, Ogretmennhanimm değil43 kg nee kızz benim oglum o kiloda yanlış mı yazmış
Keşke gerçek olsa diyemeyeceğim ben 43 kiloyla ayakta duramam
Duruluyorda değseler düşüyosun 44-47 arasıydım kızken şimdi bende biraz aldımKeşke gerçek olsa diyemeyeceğim ben 43 kiloyla ayakta duramam
Sinirimden 33 oldum artık
Valla çok zayıfsınız ya.Benim boy 1.58 kilo 53 .Kilolu değilim ama az fazla yeyim hemen göbek çıkar ki minyon yapılıyım aslındaDuruluyorda değseler düşüyosun 44-47 arasıydım kızken şimdi bende biraz aldım
Yorumu okurken ben vı ve ney ay türkçeyi unuttum o ne be mersin plakası gibi o da oranın mıydı onu da unuttumSinirimden 33 oldum artık
Yok kız şimdi 50 ve üzeri oluyor iner çıkarValla çok zayıfsınız ya.Benim boy 1.58 kilo 53 .Kilolu değilim ama az fazla yeyim hemen göbek çıkar ki minyon yapılıyım aslında
Kız ben sınır stres yüzünden kilo alamiyorum varya fit vucudumu buna borçluyum hahshshshYorumu okurken ben vı ve ney ay türkçeyi unuttum o ne be mersin plakası gibi o da oranın mıydı onu da unuttum
Boyun uzunsa zayıfsındır kuzum .Bende 2-3 kilo versem göbek dümdüz olsa keşkeYok kız şimdi 50 ve üzeri oluyor iner çıkar
Kız ben sınır stres yüzünden kilo alamiyorum varya fit vucudumu buna borçluyum hahshshsh
Boyun uzunsa zayıfsındır kuzum .Bende 2-3 kilo versem göbek dümdüz olsa keşke
Bir gün bende kilo almaya çalışırım inşallahBoyum 1.66 işte aynen dediğin gibi zayıfım ama benim de uykusuz kalmaktan gitti kilolar biraz sevindiydim ne güzel hamilelikten sonra doğum kilolarım kalır diye o da kalmadı ucundan kenarından yakalamaya çalışıyorum
İnşallah bende fazlam var vermeye çalışıyorum diyecek miyim acabaBir gün bende kilo almaya çalışırım inşallah
Boşver ya zayıflık en güzeli .Hem annesin hem zayıfsın oh ne güzelİnşallah bende fazlam var vermeye çalışıyorum diyecek miyim acaba
Ya bi de genetik olabilir bizim sülale de ( alınan gelinler hariç) kilolu yokBoşver ya zayıflık en güzeli .Hem annesin hem zayıfsın oh ne güzel
Tamam gülümYakud-u Anka benim netim bitecek buldukça gelirim 3 gün oldu diye cikariverme