- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.996
- 30
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık kuzum
Ayyyyy buna bayıldımmmmmm
GuzuuuuuuuuuuuHellövvvvv iki gözümün çiçeğeeeeee
Sen canımsın.. Bak biryerden başla..yksa böyle devam eder kuzum... Başlarsan çorap söküğü gibi gelir merak etme
canoğğğğğğğğğğğğğğ kızlarla tanıştınmıGuzuuuuuuuuuuu
Evet canumm, çok çılgınçlarcanoğğğğğğğğğğğğğğ kızlarla tanıştınmı
tam senlikEvet canumm, çok çılgınçlar❤
E yaaaani ben tabii mülayim, kendi halinde, sakin bi insanım neticede ama, neyse ki uyumlu bi insanım hahdiandnsnxtam senlik
uyumlu konusunda aynı fikirde olabiliriz amaE yaaaani ben tabii mülayim, kendi halinde, sakin bi insanım neticede ama, neyse ki uyumlu bi insanım hahdiandnsnx
Hellövvvvv iki gözümün çiçeğeeeeee
Sen canımsın.. Bak biryerden başla..yksa böyle devam eder kuzum... Başlarsan çorap söküğü gibi gelir merak etme
ben bu tarz şeylere yeni başladım geçen pazar poğaça yaptm ilk defaEki Görüntüle 2616387 Bende bi yerden başladım artık börek yaptım akşam yemeğim tamam
Ben kızken de yapıyordum ama şu aralar bazen fırsat bulduğum da yapıyorumben bu tarz şeylere yeni başladım geçen pazar poğaça yaptm ilk defa
Çok güzel görünüo eline sağlıkEki Görüntüle 2616387 Bende bi yerden başladım artık börek yaptım akşam yemeğim tamam
Alohaaaa Hawaice söyledim bendeHelloo
Alohaaaa Hawaice söyledim bende
Ye güzelim yeee can bogazdan gelirmiş helee böyle tatlı paylaşımlarını görünce kim yemek yemek istemez kiiiBenimde sağlıklı beslenmem bitti gençler Adet olcam galiba aşırı bir iştah patlaması var bende
Bence de yiyin gitsin ya zaten o 43 kiloymuşYe güzelim yeee can bogazdan gelirmiş helee böyle tatlı paylaşımlarını görünce kim yemek yemek istemez kiii