"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Göbek erir ya onda birsey yok eğer üst beden ve kursak olursa ozaman ölçüsüz olur ama suan normal bence
Kız beni de o kadar dinledin konu yine saptı görüyo musun işte benim üzülmeye bile vaktim olmuyor😅 Çok teşekkür ederim hepinize 🥰 biraz anlatmak iyi geldi 😇

Sevgili ankacığım elbet her şey düzene girer bir gün. Bence bırak dağınık kalsın. Sabahla sabah uyu ne olacak yani. Bu sonsuza dek böyle sürmeyecek sonuçta.

Ben de eşim geceleri calıştığı için sabahlıyorum 5 gibi yatiyorum öğleden sonra kalkıyorum. Bebe yok şu ana ikimizin düzeni neyse o devam ediyor. Öncesinde eşim gundüz çalışıyordu ben de standart her insan gibi sabah kalkıp öğlene kadar yemeği bile yapıyodum.beli bir yerden bir misafir gelir vs diye. Ama şimdi kimsenin hanersiz gelme lüksü yok baska şehirdeyim o yuzden eşimle kendi düzenimiz hakim. Dün 3 4 gibi kahvaltı yaptık aksam süt ısıttım ben bisküviyle yedim eşim mısır gevreğiyle. Önüne daş koysam yer şükür. Evi kendim dağıtır dağıtır sonra kalkar topalarım çünkü komşuluk filan da ölmüş burda çat kapı gelenim yok. Tembelliğimden çalışmıyorum zaten çok da iş imkanı yok denebilir. Bööyle yani 🤷🏻‍♀️

Ay burası da eğlenceliymiş, bir adet mesaj bırakam, hellööövvv😁😁💕💕
Hellövvvvv iki gözümün çiçeğeeeeee

Ya var ya dimdik ayakta durmaya çalışıyorum eşime bile bişey çaktırmıyorum gülüyorum oynuyorum eğleniyorum ama gece olunca beni bir afakanlar basıyor darlanıyorum, normalde uykuma çok düşkünüm uyuyamıyorum uyumamam lazım artık kafa da gidiyor 😅
Sen canımsın.. Bak biryerden başla..yksa böyle devam eder kuzum... Başlarsan çorap söküğü gibi gelir merak etme

20200408_101443.jpg

X