- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Yat kiz, sohbet bitmezÖnemli değil dayler
Yakud-u Anka bak şimdi gelde uyu sonra depresyona giriyoruz ay nasıl uyuyalim şimdi bu sohbet varken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yat kiz, sohbet bitmezÖnemli değil dayler
Yakud-u Anka bak şimdi gelde uyu sonra depresyona giriyoruz ay nasıl uyuyalim şimdi bu sohbet varken
Hahah kurtarmadı mı tühHmmm bilemedim, yine de biraz alsan iyi olur ahsjahshjs
Cidden miiiii kiloysa amaahahah aslında plaka o
Yok şimdi ben 1.58 ile 56 isem, senin düşük kaliyoHahah kurtarmadı mı tüh
Yatmam ben gececiyim uyku düzenim nakavt benim bir ingilizcenin irzina geçtim gülmekten hiç uyuyamamYat kiz, sohbet bitmez
Bende 36 bedenim işteYok şimdi ben 1.58 ile 56 isem, senin düşük kaliyo
Ben deee, sabaha kadar oturuyom, sonra ogleden sonra kalkiyomYatmam ben gececiyim uyku düzenim nakavt benim bir ingilizcenin irzina geçtim gülmekten hiç uyuyamam
36 bazen pens attiriyorum ben belime bir resmim var görsen şok olursun yandan 1.64 boy bugün tartildim 44 olmuşumBende 36 bedenim işte
Ben de 36, onda sorun yok da, gobek portluyooooBende 36 bedenim işte
Aynı öyle maalesefBen deee, sabaha kadar oturuyom, sonra ogleden sonra kalkiyom
Sacma yoo ne kiskancam36 bazen pens attiriyorum ben belime bir resmim var görsen şok olursun yandan 1.64 boy bugün tartildim 44 olmuşum
Aynı ben biriniz aynı ben diğeriniz aynı benim çocukBen deee, sabaha kadar oturuyom, sonra ogleden sonra kalkiyom
Neyse kitap okuyalim hadi, dağılınAynı öyle maalesef
Sen kilolu değilsin ölçülere göreSacma yoo ne kiskancam
Kızken ki kilom36 bazen pens attiriyorum ben belime bir resmim var görsen şok olursun yandan 1.64 boy bugün tartildim 44 olmuşum
Diilim de, göbek he bi de hep istahliyim, dur demesemmmSen kilolu değilsin ölçülere göre
Olsun erir o yazınBen de 36, onda sorun yok da, gobek portluyoooo
Göbek erir ya onda birsey yok eğer üst beden ve kursak olursa ozaman ölçüsüz olur ama suan normal benceDiilim de, göbek he bi de hep istahliyim, dur demesemmm
Dertleşme seansında yazmışsın kötü zamanlama.Ay burası da eğlenceliymiş, bir adet mesaj bırakam, hellööövvv