- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Kız beni de o kadar dinledin konu yine saptı görüyo musun işte benim üzülmeye bile vaktim olmuyorGöbek erir ya onda birsey yok eğer üst beden ve kursak olursa ozaman ölçüsüz olur ama suan normal bence
Herzaman buradayım dinlerim ,anlatırımKız beni de o kadar dinledin konu yine saptı görüyo musun işte benim üzülmeye bile vaktim olmuyorÇok teşekkür ederim hepinize biraz anlatmak iyi geldi
Gel bacım gelBen yeni geldim dağılmayın.
Kilom kız zayıfım bayaCidden miiiiikiloysa ama
Sorun şu ki, ben yazin daha cok kilo alıyorum, iştahım daha da artiyorOlsun erir o yazın
Engelledigim icin normalGöbek erir ya onda birsey yok eğer üst beden ve kursak olursa ozaman ölçüsüz olur ama suan normal bence
Valla dogru diyon, sonradan farkettim ama neyse ki olumlu karşıladilar, zopaynan da kovalanabilirdimDertleşme seansında yazmışsın kötü zamanlama.
Ahhshahs kıyamamAynı benbiriniz aynı ben diğeriniz aynı benim çocuk
Olsun ben de gelip sana sonradan maydonoz oldum. Bunu hep yaparım ben deValla dogru diyon, sonradan farkettim ama neyse ki olumlu karşıladilar, zopaynan da kovalanabilirdim
Aman zaten topik maydanoz topigi bosverOlsun ben de gelip sana sonradan maydonoz oldum. Bunu hep yaparım ben de
Biz seçilmişleriz çünkü bu gruba iyi bak daha yok bizim gibi bulamazsın burdaValla dogru diyon, sonradan farkettim ama neyse ki olumlu karşıladilar, zopaynan da kovalanabilirdim
Allah kabul etsin gülüm oy güzel kalbini severimNamaza kalktim selam vereyim dedim ankamin derdine denk geldimmmm su namazimj kilim ankam yazacagim cewapp❤❤
Hellövvvvv iki gözümün çiçeğeeeeeeAy burası da eğlenceliymiş, bir adet mesaj bırakam, hellööövvv
Sen canımsın.. Bak biryerden başla..yksa böyle devam eder kuzum... Başlarsan çorap söküğü gibi gelir merak etmeYa var ya dimdik ayakta durmaya çalışıyorum eşime bile bişey çaktırmıyorum gülüyorum oynuyorum eğleniyorum ama gece olunca beni bir afakanlar basıyor darlanıyorum, normalde uykuma çok düşkünüm uyuyamıyorum uyumamam lazım artık kafa da gidiyor