- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Nörüyüm gı sen nörünA giz desen ya öyle, nöörün? Dun aaasam yedik daha yeni
Hoff biraz gerilerde okudum Hemsirecik 43 kiloymus. O kilo diildir o yaştir o. Kilo olsa duramaz. Oyle kilo mu olur. Ne sacmaSusamazsın buranın kuralı var gelen dökülmek zorunda
Ay yok beee, ne yapcam allam yarpim.ben görmüyorum hadi hadi yap
Bende 43 kiloyumHoff biraz gerilerde okudum Hemsirecik 43 kiloymus. O kilo diildir o yaştir o. Kilo olsa duramaz. Oyle kilo mu olur. Ne sacma
Anangil nörüyo
Nörürsen nör
ahahah aslında plaka oHoff biraz gerilerde okudum Hemsirecik 43 kiloymus. O kilo diildir o yaştir o. Kilo olsa duramaz. Oyle kilo mu olur. Ne sacma
Puuuuuuu Hepinizi Allah nasi biliyosa yaziklaaaar olsun, hiç mi bi sey yemiyonuz insafsizlar. Allah bilir bunnar yiip de almiyodur. En sevmedigim tipler puuuuBende 43 kiloyum
Ben ölmemek için arada yiyorum iştePuuuuuuu Hepinizi Allah nasi biliyosa yaziklaaaar olsun, hiç mi bi sey yemiyonuz insafsizlar. Allah bilir bunnar yiip de almiyodur. En sevmedigim tipler puuuu
Hıh ben oyum işte doğumdan sonra 5 kilo falan kaldı arada verip almaya çalışıyorum onları 50-55 arasıyımPuuuuuuu Hepinizi Allah nasi biliyosa yaziklaaaar olsun, hiç mi bi sey yemiyonuz insafsizlar. Allah bilir bunnar yiip de almiyodur. En sevmedigim tipler puuuu
Merhaba, memnun oldum, ben daylerNörürsen nör
Ohom Ohom ciddiyete geçiş yaptım
Merhaba ben senâ
Eh idare eder tamam kabulHıh ben oyum işte doğumdan sonra 5 kilo falan kaldı arada verip almaya çalışıyorum onları 50-55 arasıyım
Önemli değilMerhaba, memnun oldum, ben daylergercek ismimi hiç soylemedim de
1.66Eh idare eder tamam kabulboy kac
Kız zaten benim çocuk uyumuyor ben her türlü ayaktayımÖnemli değildayler
Yakud-u Anka bak şimdi gelde uyu sonra depresyona giriyoruz ay nasıl uyuyalim şimdi bu sohbet varken
Hmmm bilemedim, yine de biraz alsan iyi olur ahsjahshjs
Olsun balim o da zamanla artıkKız zaten benim çocuk uyumuyor ben her türlü ayaktayım