- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Ben buranin sabit elemaniyimeneee sendemi burdasın
Ahshahhshs haftalardir hic ugramadim diye günah çıkarıyorum adetaher yerden çıkıyorsun bakıyorumda hgajkdhakhj
Dujjj diil janim o banlö, cok pahali ahsjahdhshHelooov biz dost sen var aramıza katılmaksen istiyor dujj
ben heran heryerden çıkabilirim dikkat edin hdgflakfhAhshahhshs haftalardir hic ugramadim diye günah çıkarıyorum adetasenle baluska da her yerdeymis meger
maaşlar nasılBen buranin sabit elemaniyim
Üj bej birsey ateslerizDujjj diil janim o banlö, cok pahali ahsjahdhsh
Arada iç dökerek mesaiye kalıyoruzmaaşlar nasıl
Bu bakış açısı senin yorulmani ve bunalmani daha cok artirmaktan baska hiçbir ise yaramaz ki kuzucumm, bazi şeyler eksik kalmak durumunda. Önemli olan ruh sagligin, senin dinlenememen gerginliğin çocuğuna da yansır, sonra o da sana yansıtır derken daha da kaos olur, oldugu kadar yapman ve destek alman sart. Ev de yavas yavas olsun bosver, nasilsa icindesiniz, oldugu kadaaaarSorun bi de şu ki eve yardımcı alsak üstünden bi de ben geçerimkendim yapmam lazım, ev temizliğinde problem yok bazı odalar yerleşmedi, tek başıma yetişmiyor
Saat yuz dolır da dersiniz şimdiÜj bej birsey atesleriz
Benim gibi konuşan bİrini buldum
Adaşş sen trakyali mi ya beyaÜj bej birsey atesleriz
Benim gibi konuşan bİrini buldum
oh oh allah bereket versinArada iç dökerek mesaiye kalıyoruz
Bazen mizah yapıyoruz işte ekmegimizi
Klavyeden çıkarıyoruz
Anov gizz ben hiç edermiyim öyle şeyler töbe BismillahSaat yuz dolır da dersiniz şimdi
Etma etma ayıptır lo günahtır haAnov gizz ben hiç edermiyim öyle şeyler töbe Bismillah
Ay tam da senin dedikonu yapacaktım, eh susayim maaaademben heran heryerden çıkabilirim dikkat edin hdgflakfh
Yoh valla gonyaliyam gardaşAdaşş sen trakyali mi ya beya
He babo susmuşamEtma etma ayıptır lo günahtır ha
A giz desen ya öyle, nöörün? Dun aaasam yedik daha yeniYoh valla gonyaliyam gardaş
Etliekmek yinmii
Susamazsın buranın kuralı var gelen dökülmek zorundaAy tam da senin dedikonu yapacaktım, eh susayim maaaadem
ben görmüyorum hadi hadi yapAy tam da senin dedikonu yapacaktım, eh susayim maaaadem
Gözlere bak gözlere fildir fildirben görmüyorum hadi hadi yap