"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Şu benim derdime bakın ya saksılarım devrildi sildim bu kadarı kaldı her taraf battı yaa daha bugün tertemiz silmiştim ona mı yanayım çiçeklerimin dalları kırıldı ona mı 🤯 derz araları hep toprağın tozlarıyla kaldı tekar silicem :işsiz:
20200405_215516.jpg

Selam benim can arkadaşlarım :KK3:
Bizim de sohbet edeceğimiz kendimize ait bir alanımız olmasını istedim. Rahatlıkla her soruyu sorabileceğimiz;

-Anneler-çocuklar merak ettiklerimiz
-Hayatın içinden olaylar
-Bilinmeyen püf noktalar
-Anlatmasam çatlarım durumları

❤Hepsini rahatça sorabileceğimiz/anlatabileceğimiz herkesin birbirine yardımcı olabileceği anlayışlı bir sayfa oluşturalım.

-Konu/durum açmamıza gerek kalmadan soru sorabilelim birbirimize. Kimin ne derdi varsa anlatabilir bizi bizden başkası anlamaz :KK39:

Gerçekten ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz, evde insan patlama derecesine geliyor, kimseye anlatamadığımız şeyler içimizde birikiyor. İşte artık birikmesin 😇 anlatalım paylaşalım içimizde kötülük olmadığını bilelim.
-Fikir alışverişlerimizden de kaçınmayalım, (hakaretsiz olsun) çünkü birinizi bile burda görmemeye dayanamam. Donlarınız birikir yollayamam (Malûm; evde kal nedeniyle 😅) Terbiyeli olalım lütfen benimkinin yağı biraz az olmuş gibi ama :KK53:
Çatlak patlak yusyuvarlak idare ediyoruz 🤗
-Ben biraz deliyim bunu kabul ediyorum ama kimseye zararım dokunmuyor gördüğünüz gibi kendimden başka, napim ben böyleyim 😎
(oh beee "ben böyleyim" cümlesini de kurdum sonunda ağzıma kürek neyim yemeden yavaşça sıvışayım şurdan)
:KK70:
Gelin haaa beni burda yalnız bırakmayın tek başıma, accık laflayak sonuçta burası peynir gemisi değil lafla yürüyo; laf gemimize hoşgeldiniz 😁😁
-Bu da aynı sünnet düğünümüze hoşgeldiniz der gibi oldu ama olsundu 😅 o zaman şuraya da bir nazar boncuğu 🧿 gemimiz takısızdır ☻

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Davetli Listem
BBlair BBlair
5848BLCH 5848BLCH
@Bal0ncuk
@ZeyNOS
@Yagmurubeklerken
merve merve
@Pembis Hayaller
@Hulyaylmzalp
@Feslegen Kokulu Nane
Feminas Feminas
@Sabredelim
@Ondokuzdokuzondokuz
@DenizinYosunKokusu
Efenin_Annesi Efenin_Annesi

@2019 mutluluk
@Asyamm 21
@hicmet16
@_Sitare_
@Ogretmennhanimm
@Sindyrella

⭐Not: Hergün yoklama alınacaktır. Devamsızlık hakkınız var ama uzun süreli değil, 3 gün 🤗 3 gün gelmeyip 4.gün de gelmeyenler davetli listesinden silinir.⚡
-Yaptığınız tatlıların pastaların yemeklerin fotoğraflarını paylaşabilirsiniz 🧿😍
⭐Yorum yaparken beni etiketleyin bildirim gelmiyor yoksa❤😇

Merhaba canım çok iyi dülünmüşsünüz ben nasıl kaydolabilirim sistemde yeniyim. Bilgi verirsen sevinirim canım..iyi Akşamlar

Bana tek tek etiketleyeninki de gelmiyor. Heryerde çok aktifim diye karışıyo galiba 🤷🏻‍♀️
Belki de ama bana da bildirim gelmediği oluyor kendim gelip bakıyorum 😊 3 gün gelmeyen banlanmadığı hâlde, gelmiyor demektir siliyorum öyle isimleri 😅 bana benimle yol alacak güzel arkadaşlar lazım 🥰

X