- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Hosbuldum ay feminas demeyin psikolojim bozuldu tüm ihaleler bana kaldı nickim dolaşıyor heryerlerde hayranlarım sağolsunEvet durmuyor valla 2 hafta bile değil bir hafta his geldin feminas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum ay feminas demeyin psikolojim bozuldu tüm ihaleler bana kaldı nickim dolaşıyor heryerlerde hayranlarım sağolsunEvet durmuyor valla 2 hafta bile değil bir hafta his geldin feminas
Yakudla dogruluk cesaretlik oynuyoduk ama tabi sarjlari bitti arkadaslarin gitti cogusuNe yapıyorsunuz
Ya evet sen bana onu stmadin bulamadımHosbuldum ay feminas demeyin psikolojim bozuldu tüm ihaleler bana kaldı nickim dolaşıyor heryerlerde hayranlarım sağolsun
populerlik boyle bisey isteHosbuldum ay feminas demeyin psikolojim bozuldu tüm ihaleler bana kaldı nickim dolaşıyor heryerlerde hayranlarım sağolsun
Yolda olunca yetisemedim benYakudla dogruluk cesaretlik oynuyoduk ama tabi sarjlari bitti arkadaslarin gitti cogusu
Gelecek balım özele azıcık kendimi toparladım işleri hallettik ziyaretimizi yaptık duamizi yaptık geldik şimdi kafa dağıtma vaktiYa evet sen bana onu stmadin bulamadım
Aynen ya at bana bı araGelecek balım özele azıcık kendimi toparladım işleri hallettik ziyaretimizi yaptık duamizi yaptık geldik şimdi kafa dağıtma vakti
OlarAynen ya at bana bı ara
Yazdıkları çok ağır ya cahil ne demekOlar
Sikeyetci olacam bu gidişle siber suçlara gidecem
Diyorum ya şikayetçi olacam şu virüs olmasa soluğu almıştım siberdeYazdıkları çok ağır ya cahil ne demek
Noolmuş?Yazdıkları çok ağır ya cahil ne demek
Diğer kulüple ilgili ya bixim hakkımızda atıp tutuyorlarNoolmuş?
Keske kötü seyler söylebilsek de okusalar.Diğer kulüple ilgili ya bixim hakkımızda atıp tutuyorlar
Bu kararı benim de almam gerekiyoMerhaba kızlar bu geceden itibaren temiz, sağlıklı beslenme ve bol su içme kararı aldım .inşallah devam ettirebilirim
Aman boşverin ya kendileri çalıp kendileri oynasinlar benim onlarla bir diyalogum olmadı ki durduk yere konuşuyorlar ileri giderlerse zaten şikayetçi olucam kimse cahil değil kusura bakmasinlar bu zekamla hepsini ikiye katlarim benKeske kötü seyler söylebilsek de okusalar.
Hep birlikte alalım canım birbirimizi motive edelim buna ihtiyacımız varBu kararı benim de almam gerekiyo
Beraber yapalım ben hiç şu icmem çay meyvesuyu gecistiriyorum 1 günde 1 bardak anca içerim bunun yüzünden hastanelik bile oldum günlük litre belirleyip haber edelim olur mu kiHep birlikte alalım canım birbirimizi motive edelim buna ihtiyacımız var
Olur canım bana uyar bende eskiden çok su içerdim son zamanlarda hiç içmiyorum havalarda serin diye .Beraber yapalım ben hiç şu icmem çay meyvesuyu gecistiriyorum 1 günde 1 bardak anca içerim bunun yüzünden hastanelik bile oldum günlük litre belirleyip haber edelim olur mu ki
Ozaman canım zor olmazsa sen ayarla söyle biz uyalim bende yönetici ruhu yok yarın birgün unuturum yazmayı boslarim ama sen dersen uyarımOlur canım bana uyar bende eskiden çok su içerdim son zamanlarda hiç içmiyorum havalarda serin diye .