- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Bebeler onlara alisik olmadiklari icin gorur gormez evde ciglik kiyamet kopuyoKız o bebeleri komando gibi yetistir ninja gibim ne olsunlar göz açtırmasınlar seni üzenlere
Hahahah süper yaBebeler onlara alisik olmadiklari icin gorur gormez evde ciglik kiyamet kopuyogecende kapidan bisey almaya geldi carsafli kendisi anaamm cocuklar cildirdi resmen kacti gitti kadin ilk gunde ben salonu silene kadar 2sinde kucaginda kaldi bilerek yavas sildim. Bebelere bi daha bakma korkusu yeter ona
Kız ben o kırma zeytinlerden yapabiliyorum zeytin zamanı gelse de yeniden yapsam
Kızz domastez salonunu profil mi yaptınkahvaltimiz kizlar sizde paylasin gunluk menu tabaginizi falan ya
Kim yaptııı bunuuu kimmm
Afiyet olsun muhteşem duruyor Tatlının ismi neydi canım merak ettimBen yaptım bengel sana da yaparım
Ayyy canım benim sağolAfiyet olsun muhteşem duruyor Tatlının ismi neydi canım merak ettim
kiz ne yapsam ne yapsam diye dusundum koridorumu paylasim dedimKızz domastez salonunu profil mi yaptın
Domestosun kokusu resimden buraya geldikiz ne yapsam ne yapsam diye dusundum koridorumu paylasim dedim
basak burcunun ozelliklerini fazlasiyka tasidigim dogrudur ankammmDomestosun kokusu resimden buraya geldi
Eşim de başak bilirim özelliklerinibasak burcunun ozelliklerini fazlasiyka tasidigim dogrudur ankammm❤❤❤