"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Öncelikle çok geçmiş olsun ❤ acın tazedir ama vücudun 3 ayda toparlamış olması gerekiyor, inşallah istediğin gibi olsun yeniden Ben o testlerden yapmadım ama bekle gününün geçmesini ❤
Saol canım benim Allah kimseye yaşatmasin bu acıyı valla testlerin hiç birinde yumurtlama göremedim hep slik çıkıyor du bende aldırış etmedim hergün denedim ama sanirim tutmicak çünkü ovulasyon da kesin yumurtlama çıkardı yumurtlama olsaydı

Test falan yapmadan bi süre kafana takmadan çok düşünmeden normal hayatına devam et odaklanma kendiliğinden olur zamanı gelince hemde sende tamamen hazır hissedersin ❤ rica ederim her zaman yazabilirsin

Benimde hic aklima gelmemis tupleri baglatmak. Spiral de taktiramamistim. malum ortalik suan da gidemiyorum doktora

Gunaydin kizlarrrr. Aksama orumcemmmler geliyomus. Buyukoglani getirme bahanesiyle evi teftis edecektir bi de ilk gun yetisemezsen ara mutlaka beni gelirim diyerek gittiydi 1 kere aradim telefonumu acmadiydi neyse ki yardim istemek icin degil oglan napiyo dicektim aksam esim aradi da oyle oglumla konusmustum.

Nedir gı bu görümcelerden çektiğiniz benim iyi ki yok diyom bazen günaydın bu arada canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…