-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Saol canım benim Allah kimseye yaşatmasin bu acıyıÖncelikle çok geçmiş olsun ❤ acın tazedir ama vücudun 3 ayda toparlamış olması gerekiyor, inşallah istediğin gibi olsun yenidenBen o testlerden yapmadım ama bekle gününün geçmesini ❤
Test falan yapmadan bi süre kafana takmadan çok düşünmeden normal hayatına devam et odaklanma kendiliğinden olur zamanı gelince hemde sende tamamen hazır hissedersin ❤ rica ederim her zaman yazabilirsinSaol canım benim Allah kimseye yaşatmasin bu acıyıvalla testlerin hiç birinde yumurtlama göremedim hep slik çıkıyor du bende aldırış etmedim hergün denedim ama sanirim tutmicak çünkü ovulasyon da kesin yumurtlama çıkardı yumurtlama olsaydı
Anaaamm ankam senin beben varmıBen geldim kızlarsabaha kadar uyuyamıyorum çoğu zaman bizim çocuğun hiç uykusu olmuyor sabah 7de uyuduğumu bilirim eridim a dostlar incecik kaldım
Evet 2 buçuk yaşındaAnaaamm ankam senin beben varmı
Ya kıyamammmmmm Allah bağşlasn balımEvet 2 buçuk yaşındateyzesi
Darısı bize ama benmde sonum tüp gibi bakalım hayırlısıSağol bitanemsin
İnşallah hayırlısıyla olsun gülüm en güzel şekilde en doğru zamandaDarısı bize ama benmde sonum tüp gibi bakalım hayırlısı
İyi geceler canım benim yerime de uyu uyuyacaksanHadi patlican domates bibeeerrr
Benn gideerr
İyi gecelerherkesee
Canımsın :)İnşallah hayırlısıyla olsun gülüm en güzel şekilde en doğru zamandaben dua ederim ❤
Gece gece yaptrdiklarina bakin bana ahh ahhh gelsin kilolarrrr
Benimde hic aklima gelmemis tupleri baglatmak. Spiral de taktiramamistim. malum ortalik suan da gidemiyorum doktoraben dogum öncesi ve sonrasi ayri ayri cile doldurdum bu arada
oktorum bile yalvarir gibi bir daha cocuk yapmacaksin dimi dedi
yani bir daha ayni seyleri insan evladi bile isteye kendine yapamaz cünkü
hayir dedim hatta tüplerimi dahi baglatiyordum da ameliyata giren digr doktor vazgecirdi aman taman dedim de aklim cikiyor bir yandan, spiral kullaniyorum simdilik
ilerde baglatmayi düsnüyorum yine de
Ayyygözle görülüyor ama ya
dur internetten göndereyim nasil gözüktügünü
baglantiya tikla
Oy oy oy ellerine sağlık afiyet şeker bal olsun
Nedir gı bu görümcelerden çektiğiniz benim iyi ki yok diyom bazenGunaydin kizlarrrr. Aksama orumcemmmler geliyomus. Buyukoglani getirme bahanesiyle evi teftis edecektirbi de ilk gun yetisemezsen ara mutlaka beni gelirim diyerek gittiydi 1 kere aradim telefonumu acmadiydi neyse ki yardim istemek icin degil oglan napiyo dicektim aksam esim aradi da oyle oglumla konusmustum.
saoolll cicegim❤❤Oy oy oy ellerine sağlık afiyet şeker bal olsun❤❤❤❤
ahhhh ahhhhh iyiki yok senin olaydi anardinnn halimiziNedir gı bu görümcelerden çektiğiniz benim iyi ki yok diyom bazengünaydın bu arada canımm