- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.987
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Ooo afiyet şifa olsun canım harika gözüküyor
Bende söyle düşündüm benim telefonda şişe çevirmece oyunum var ama yüklenmiyor buraya 2 tane çevirdim 1 doğruluk 1 cesaret olarakBenim önerim şöyle canım
Mesela bi soru sorcaz herkes cevap vericek
1 kişinin 2 soru hakkı olcak
Mesela ben dicem ailede en sevmediğiniz kişi kim yada bu kk da en sevmediğin üye kim kim ne soru sormak isterse ama sorular sorular cevaplancak ve yapilcak
Mesela ben sana dicem anka resmini değiştir
Eşinle resim koy
Yani kimin aklına ne soru sormak gelirse
Veya seçtiği üyeye bişey yaptırcak
Ayyy olur olur vallaBende söyle düşündüm benim telefonda şişe çevirmece oyunum var ama yüklenmiyor buraya 2 tane çevirdim 1 doğruluk 1 cesaret olarakcesaret diyenler ve dogruluk diyenler olarak 2 grup olacak cevaplar ona göre gelecek
Şimdi yazıcam doğruluk ve cesaret olarak adlarını yazdırmak isteyenler diye duruma o zamanAyyy olur olur valla
Cesaret diyomŞimdi yazıcam doğruluk ve cesaret olarak adlarını yazdırmak isteyenler diye duruma o zamanherkes yazdırsın grup belli olsun akşam oynayalım
Tamam akşam 22:00 da başlatıyoruz kızlar o zaman oyunu ben grubu ayarlayayım kimler cesaret kimler doğruluk diyor 1 er soru olacakCesaret diyom
Eger o saate orumcek giderse gelirim kusumTamam akşam 22:00 da başlatıyoruz kızlar o zaman oyunu ben grubu ayarlayayım kimler cesaret kimler doğruluk diyor 1 er soru olacak
22:00 uygundur diye düşündüm tamam gitsin de inşallah gel yaEger o saate orumcek giderse gelirim kusum
Insallah kuzum insallah erken giderler bende iki eglenirim burda22:00 uygundur diye düşündüm tamam gitsin de inşallah gel ya
Dur şu kahveyi içeyim de karar vericemaksama ne yemek varrrrrr kizlarrrr
Valla ben yine bisey hazirlamicamaksama ne yemek varrrrrr kizlarrrr
Afiyet olsunnn. Ocagi silerken bende neskafe yapmistim tek seferde ictimDur şu kahveyi içeyim de karar vericemEki Görüntüle 2613761
Olur olur 1 saate kocayı gönderiyom ise size dönüyom ben de.Akşam oyun oynayalım. Burda tüm. Üyelerle
Olmaz mı
Doğruluk cesaretlik itiraf herşey ne dersiniz
Doğruluk diyorum. Bizde korku yokKızlar
Dogruluk diyenler kimler?
Cesaret diyen kimler?
bi görelim 2 grup olarak