- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Kaynanam kız doğurmamış belki de bu hayatta bana yaptığı en güzel şey mi diyem ne diyem bilemedimahhhh ahhhhh iyiki yok senin olaydi anardinnn halimizi
aman aman yat kalk dua et vallahKaynanam kız doğurmamış belki de bu hayatta bana yaptığı en güzel şey mi diyem ne diyem bilemedimama olsaydı da hakından gelirdim
Küçükken dayımın hanımını savunurdum yeni gelin ya onu severdim annem görümcelik yapmazdı da teyzelerim yapardı onlara sinir olurdum zamanla büyüdüm ve yengemin de hakettiğine karar verdim artık savunmuyorum kendisini savunabiliraman aman yat kalk dua et vallah
Normal siteden www. olarak gir sanırım uygulamadan olmuyorya bu durumda nasil paylasacagiz foto
sevsinler senin minik yureginiKüçükken dayımın hanımını savunurdum yeni gelin ya onu severdim annem görümcelik yapmazdı da teyzelerim yapardı onlara sinir olurdum zamanla büyüdüm ve yengemin de hakettiğine karar verdim artık savunmuyorum kendisini savunabilirbu da ayrı bişey ben masum gelinlerden yanaymışım sanırım
Sorma ya demi çok güzel olmuş
Virüa bitsin misafirliğe gidekSorma ya demi çok güzel olmuş
Olur bize de yap kız ellerine sağlık tekrarVirüa bitsin misafirliğe gidek
gelin buyrunn gizlarrrrVirüa bitsin misafirliğe gidek
he vallla kime ne yazdim kim ne yaziyo takip edemedim hahVıyh yetişemiyom haaa bir yorum paylaşmışım oraya da ayrı bir topik oluştu kendiliğinden
Kız artık o mâlum konuyla bu bizim siteyi korumak için bile yazmıyorum dün size gösterdiğim "şikayet" yemişhe vallla kime ne yazdim kim ne yaziyo takip edemedim hah
Gorecem gunler ilerde benimde. Neyse ki 2 bebem var onlardan korkusuna her zaman gelemezNedir gı bu görümcelerden çektiğiniz benim iyi ki yok diyom bazengünaydın bu arada canımm
Kız o bebeleri komando gibi yetistir ninja gibim ne olsunlar göz açtırmasınlar seni üzenlereGorecem gunler ilerde benimde. Neyse ki 2 bebem var onlardan korkusuna her zaman gelemez