- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Bu topikte ilk sayfada bahsettiğim gibi içimizi dökmek istediğimizi anlatmak "fikir alışverişi yapmak " serbest ayrıca mutluluğunuz bizi de mutlu eder
kiz bir terbiyesizlesemedik yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu topikte ilk sayfada bahsettiğim gibi içimizi dökmek istediğimizi anlatmak "fikir alışverişi yapmak " serbest ayrıca mutluluğunuz bizi de mutlu eder
Terbiyesiz yazılar okuyorum ben arada burdaki konulardan sonra yorum yapmış bulunuyorum günler sonra bile biri kahkaha atınca bildirimi geliyor misal az öncekiz bir terbiyesizlesemedik yaa
ha ha iyi demişsinŞey filmi izlemek istiyorum diye biri dün konu açmış herkes dalgaya almış gece 2 buçuk zaten uykusuzum bende dalgaya almışım demişim ki heryerden belli olur izlediğin iş başvurusuna gitsen ilk o çıkar, hastaneye gitsen kayıtlarda görünür göz doktoruna gitsen gözünden bilir
Kiz tovbe tovbe ne ameliyati korktum bak icten yirtildiginu nerden anladinizbenim göbegimi bir görsen korkup kacardin
karin kaslarim pert
ynai ben kücügüm karnim devasal
kaslarim yirtildi, diastasis recti oldu iste, normalde her kadinda oluyor ama bende asiri oldugundan ameliyat olacagim daha
göbek falan yok ama uzun konu bu ya, corona yüzünden ameliyatim da ertelenecek bu gidiste
bu sene operasyon istiyordum hoppala bayram
Hersey tamam ama insan sarkmayi kabullenemez yaa. Fazla kilolarimi bile kabullenememistim neyse ki kurtuldumYaa bende ikiz istiyorum .Geceler boyu uykusuz kalıyım istiyorum , heryerim sarksın kabulüm .Delimiyim ne
Olsun da yeter ki onlar da başım gözüm üstüneHersey tamam ama insan sarkmayi kabullenemez yaa. Fazla kilolarimi bile kabullenememistim neyse ki kurtuldum
Aynı bizde gezsek bile ikimiz gezerek sadecee ayni biz
asosyaliz cok sükür, hic sorun yasamiyoruz
erkeklerle calisiyor ben de evdeyim
herkes helinden memnun
Kız güzel dile bende uyumazsa uyumasın diyordum uyumuyor gerçekten deOlsun da yeter ki onlar da başım gözüm üstüne
Bende benimkine almasam evde kalmistin diyorumAy onu benimki de diyor hala dururyo duruyo hic bir şey yokken çok sanslısın diyo. Ben de uf ya Allah kahretsin çok sanslıyım diyom.
Kiz tovbe tovbe ne ameliyati korktum bak icten yirtildiginu nerden anladiniz
artık nasıl yokluktaysam bende herşeyi kabul ediyorumKız güzel dile bende uyumazsa uyumasın diyordum uyumuyor gerçekten de
Insallah kuzum rabbim sizede nasip etsinOlsun da yeter ki onlar da başım gözüm üstüne
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah en güzel şekildeartık nasıl yokluktaysam bende herşeyi kabul ediyorum
Aboww bende bakam biseyim var mi parmak testi ne yatip karnina mi bastiriyonbenim zaten derimde catlak olusmadi genlerle alakali
ama genlerle alakali olan diger seyler de ic karnin kücüklügü falan
ben ikinci bebegimde normal dogurmak istemistim daha doguma bir ay rahat var, oglum üc kilo olmus icerde
doktor cok kesmek zorunda kaliriz simdi normal bile dogursan cok dikisin olacak gibi seyler demisti
burada sezeryan sonrasi normal dogum yaptiriyorlar cünkü
anladik ki benim yollarim baya dar, karin kaslarim görülüyr disaridan, ayril böyle parmak testi yapiyorsun yapip
karin derim iceriye kaciyor ö bölgede
ayaktaykende bagirsaklar falan basincla göbek gibi disari cikiyor
dogum sonrasi bagirsaklarim bekkli oluordu yatarken hatta
hareketlerini görebiliyordum
spor falan yaptim ama kaslari birsletiremedim
dikilecek yani icerden ben de rahat edecegim, cünkü o bölge cok hassas
bunula yasayabilirim tabiki de ama hayat kalitemi düsürüyor
pantalon dügmeleri bile cok rahatsiz ediyor
Öncelikle çok geçmiş olsun ❤ acın tazedir ama vücudun 3 ayda toparlamış olması gerekiyor, inşallah istediğin gibi olsun yeniden Ben o testlerden yapmadım ama bekle gününün geçmesini ❤Ya kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 10 Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu
Aboww bende bakam biseyim var mi parmak testi ne yatip karnina mi bastiriyon