Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatihde beyaz güle baktın mı
kararsız kalmak çok zro demi fıstıkk:)bennnn 4 gelinlikçi arasında kararsız kalmıştım..birisi çok tersledigi için eledimm 2.yer tüm gelinlik modellerin göstermedi resmen sakladı ondan eledim ,3.yerde ilgisiz davrndılar ondan eledim:)aldıgım yerde ilgilenmeleri yardımcı olmaları çok iyidi ondan aldımm..eger öyle olmasaydı ben 4 gelinlikçi arasında hayatta karar veremesdim:)çok zorrr bu elinlik alma sıralarında çok gezmemek lasımmış onu anladım:)zaten genelde her gelinlikçide aynı benzermodeller oluyor:)sende en çok begendigin yerde diktir fıstık:)
bi kaç yer gez ve mümkünse üstünde gör, üşenip te giymemezlik yapma... belli mi olur belki hiç aklında olmayan bir gelinlik hoşuna gider ve alırsın yerimseniben arkadasın yazdığı doğru o kadar gelinlikçiye girdim çok da beğendim ya ilgilenmediler ya da soğuk davrandılar die güzel dahi olsa eledim... bana en samimi olan gelinlikçimde diktiriyorum şuan çokta memnunum abla kardeş gibi bişey olduk :lepi:
gez giy kararsız olma hemen, umarım gönlüne göre bulursun fazla dert etme sıkma canını :1hug:
fatih'te buket moda evine de bak cnm..kuzenim de ben de orada diktirdik, memnun kaldık..
hayırlı olsun, umarım herşey gönlünce olur.. :)