Gittikce kilo aliyorum yardim lütfen

Geçen ay paramı cüzdana koydum, durduk yerde birikmiş birikmiş Kocaman olmuş demek gibi sizin söylediğiniz :)
Durduk yerde kilo alınmayacağı için yaşam biçiminizi değiştirmeniz gerektiğini kabullenmelisiniz. Sizi tanımıyorum, muhtemelen şunları yapıyorsunuz:
HareketsiZ yaşıyorsunuz.
Çok atıştırıyorsunuz, öğün alışkanlığınız yok, su içmiyorsunuz, şekerli içecekleri çok tüketiyorsunuz
Ekmek,pasta, abur cubur sizin vazgeçilmeziniz.
vucurlarımız bizim yegane Servet'imiz, onlara iyi yatırım yapmalıyız iyi bakmalıyız ki ileride bize problem çıkarmasınlar. Sağlığınız için hareket edin.

Baska bir doktora daha gitmistim. Oradaki kan tahlilerindede birsey cikmadi. Bu havalarda safece sasirtici derecede vitamin d eksikligim oldugunu söyledi. Günde 1000 mg almam gerekiyormus.

Tiroid fonksiyonlarınıza baktırın, hızlı ve büyük miktarda kilo alışlarda en büyük sorumlu o. İyi bir endokrinolog bulun, çünkü çok kapsamlı testleri var. Sadece TSH testi ile kalmasın yapılan testler.

Acil şifalar.

p.s.16 yıllık hipotiroidi hastası.

Onlarada bakildi. Sekere bakildi. Hic bir sorun yok diyorlar. Ilginc. Artik spor ve beslenmeyle cözmeliyim bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…